Yabancı Biriyle Olan İlişkiyi Aileye Açıklama

Araştırdım buldum olayi 17 yasinda falanim demis ama mumkun degil ya cok olgun yorumları vardi hele siyasette.

Abaza bir eksici ya da incici kanımca

Bize ispat olarak elinin fotosunu yolladı dombik bi el valla ben samimi değildim ama arkadaşları fena uyutmuş

Araştırdım buldum olayi 17 yasinda falanim demis ama mumkun degil ya cok olgun yorumları vardi hele siyasette.

Abaza bir eksici ya da incici kanımca
Yanlız arkadaş bana özelden evlatlık olduğunu söyleyen msj atmıştı ? Evlatlık olduğum için heray yetiştirme yurduna gidiyorum demişti ?

Brakingbadd cım , evlatlık olduğunu söylemiştin ? Annen öz değilse , o kadar mesele yapmayacağını düşünüyorum ?

Yanlız arkadaş bana özelden evlatlık olduğunu söyleyen msj atmıştı ? Evlatlık olduğum için heray yetiştirme yurduna gidiyorum demişti ?

Arkadas yalanci sftrk7. Yalanci olduğunu da geyikte yazistigi arkadaslarina kendi açıklamış. Yani her sey yalan. Kendisi 17 yasinda olduğunu söylüyor. Ama bence dalga gecmeye calisan bir erkek

Bize ispat olarak elinin fotosunu yolladı dombik bi el valla ben samimi değildim ama arkadaşları fena uyutmuş
Hayir yani sisko olunca otomatik cirkin mi olunuyor. Sismanim o yuzden dalga geçersiniz filan yazmis bi de.

Ben sadece siyasetten biliyorum kendisini. Ordaki yorumlardan sonra dumur oldum zatrn fake olduğunu öğrenince.

Ne diyelim gecmis olsun

anlamadım napmışız

İyide biriniz psikayatri ötekiniz diyestisyen ama 24 saat buradasınız ?

psikiyatrist değilim ben
24 saat ne zaman burda oldum yav siteye hangi saatlerde girdiğim de mi problem oluyor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…