Yabancı Biriyle Olan İlişkiyi Aileye Açıklama

17 yasinda biri eger ilgisi varsa gecmisi ve gundemi takip ediyorsa siyasi yorumlarda bulunabilir.ayni yaslarda ben de oyleydim.Sorun erkek ya da kiz aylarca yalana yonelmesi.Hangimiz birbirimizi taniyoruz

Valla insanları anlamak zor, bu kadar takip etmeyin beni, şımarıyorum, burnum kalkıyor havalara

Breaking dîyestisyen just pskyrt şıracının şahidi bozacı ben evhanıyım geyik forumunda üçbin sayfa yazmaya vakit bulamıyorum ! İşimgücüm oluyo ...
anlamadım napmışız

psikiyatrist değilim ben
24 saat ne zaman burda oldum yav siteye hangi saatlerde girdiğim de mi problem oluyor yani

Sünnet oldum desin kim açıp bakacak sanki.
Ve sende ateist olduğunu söyleme.
Kimsenin de inancını sorgulamaya hakkı yok norveçde doğmak ve oranın inançları ile yaşamak onun tercihleri değil..Ayrıca tercihleri de kötü birşey değil..
Not : Ateistler şeytan değildir.Kedi felanda kesmezler

konu sahibi fake yazmasaydın boşuna

Noluyo burda 45 sayfayı okuyamadım biri açıklasın lütfen

konuyu kapatılsın diye bildirim aldım. ama eski konuları ve konu sahibinin isteği doğrultudaki ve bdv kurallarına uymayanları kapabiliyorum. bu yüzden bu konuda kararsız kaldım.
konu sahibinin kendisi itiraf etti hoş ama bilemedim şu an. o yüzden kimse neden kapanmadı demesin lütfen. mune yada kazene bıraktım bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…