Birkez de sen git o zaman tatile de gor bakalim, o kadar kotu mu degil mi?bluesparkle cok sevindim senin adina. insallah cok cok mutlu ol canim:) Rabbm banada nasip eder mi bakalim gorelim.. ailemi karsima almayi hic istemiyorum. onlarin bana olan emeklerini hice sayamam. ama kalbimde cok seviyoo onuu:)) sıkısıp kaldimm.. ailemin rizasi icin ugrasicam. razi olmazlarsa onlari itip gecemem. ulke sartlarindan da haberim var tabi turkiye kadar parlak bir ulke degil.. ama cok kotu de degil. sevdigim yanimdayken herseyi asabiliriz diye dusunuyorum..
Merhaba siz gittiniz mi hiç? Alay icin sormuyorum yanlis anlamayin biraz ornek vermenizi rica ediyorum ne gibi zorluklar mesela?Birkez de sen git o zaman tatile de gor bakalim, o kadar kotu mu degil mi?
Hayatinda 3. Dunya ulkesi gordun mu?
Cok yakinina gittim. Her yil gidiyorum. Hemen hemen aynilar. Ki ben slum olan bolgeye gitmedim. Turkiyeyle karsilastirilamaz. Pislik koku kalabalik fakirlik ve zenginlik(zenginlerin fakirleri ezmesi)Merhaba siz gittiniz mi hiç? Alay icin sormuyorum yanlis anlamayin biraz ornek vermenizi rica ediyorum ne gibi zorluklar mesela?
Ha buarada aklimada su geldi pakistanda kezzap olaylari cok oluyor yani erkekler kadin bosanmak istediginde ya da bi kavgada eslerinin yuzlerine kezzap atiyor hatta okadar yayginki bu durum artik adli islem bile yapilmiyormus bu konuda
O gelse türkiyeye?gercekten bunlari soylemeniz benim icin cok faydali oldu. olumlu ya da olumsuz her turlu elestiriye acigim arkadaslar. ben burda hayatimla alacagm bi kararla ilgili arastrma yapiyorum evet askm cok buyuk ama ulke farkliliklarinda bu kadar ucurum varsa bi kez daha dusunmeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?