ama ama ben oyle sevmeden asik olmadan evlenemem kiCanim biz turkiyede geçinemiyoruz kocalarimizla anne babamiz arka mahallemizdeyken bile sen ne diyosun annenin kabullenisi seni cesaretlendirmesin bende evlenmeden once herseye raziydim gozumu karartmistim ama oyle olmuyorkendini yakma duygularinin esiri olma pakistana gitme kesinliklee karsiyim o erkegide hayatindan cikar at annenin istedigi biriyle evlen ( bilhassa çopsuz uzum olsun )
O gelsin arkadaşım...bence yapamazsın Pakistanda. Nerede yaşıyorsun şu an? Hem ailenin bırakıp, hem yabancı bir kültüre alışman zorken, bir de yaşayacağım yer Pakistan diyorsun. Çok iyi düşün.bir kere derken bir gunluk bir gorusme degildi. bir kere geldi turkiyeye 2 hafta kadar kaldi. her gun gorustuk. onun ruhu benim ruhuma cok yakin ve boyle bi duyguyu yasamadim daha once. cok baglandim. mantigimla duygularim arasnda catisma yasiyorum. ama insan aski cok zor bluyo bunu da biliyorum onu anlayan dinleyen seven ayni seyleri ayni anda dusunup farkedebilen insani bulmak cok zordu. 2 senedir konusuyoruz. bu sene anlatmayi dusunuyorum aileme o da annesiyle beraber gelcek. onun ailesi zaten biliyolar beni. ama benim ailem icin cok zor olcak bi durum. kafam karmakarisik arkadaslar..
Londrada bir turk kizipakistanlı deyince aklıma bir blogger geldi onunda eşi pakistanlı ve bir pakistan seyahatlerinde yasadıklarını anlatmıstı hayat sartları gercekten cok zor orda. onun tr de yaşaması mumkunse belki daha kolay olabilir
canim ya bence pakistanli olmasiyla alakasi yok baska pakistanlilarda tanidim hicbiri sevgilim gibi degil, hangi irktan oldugu onemli degil, senin kalbine dokunabilmisse iste bu baglar seni ona. ki bunu bulmak cok zordur:)ne var yahu bu pakistanlılarda, bir arkadaşım da vurulmuştu pakistanlı bir çocuğa üstelik de pakistana gitmeyi bile düşünmüştü. Arnavut kendisi italya'da yaşıyor. Ama sonra ayrıldılar hala ondan bahsederken gözleri dolar.
Ikiniz için de Ingilizce yabancı dil.
Çok iyi anlasmanizin nedeni aslında birbirinizi pek de anlamıyor olusunuz.
Pakistan les gibi bir ülkedir.
Pakiler beyaz ten hastasidir. Müslüman ve beyaz kız her Pakistanlı erkegin gönlünde yatan aslandir.
Irkçı gibi görünmek istemem, değilim çünkü.
Ama Pakistan be canım, başka bir galaksiye gelin git daha iyi olur.
can alıcı soru: sen bu insanla kaç kere yüz yüze geldin?arkadaslar merhaba, araniza yeni dahil oldum aslinda takip ediyordum sizi ama uyeligim bugune nasip oldu.bu arada ilk konu basligimin bu olmasida biraz garip farkindayim ama idare edin lutfen:):)ayrica bu konu basligi daha once vardi ama sanirim kapanmis. simdi sizin yardimlariniza ve onerilerinize cok ihtiyacim var. suan bi sevdigim var ve pakistanli. internet uzerinden ingilizce gelistirmek adina baslamistim konusmaya. ama hic tahmin etmedigim sekilde cok sevdim ve baglandim ayni sekilde o da. simdi bunu aileme nasil anlaticam hic bilmiyorum. onlarin tepkisi buyuk olcak eminim. internet uzerinden tanismis olmam bile onlar icin buyuk bi problem olcak bu durumu nasil atlaticam hic bilmiyorum. ayrica tabiki kultur farki dil farki. benim turkiyeden ayrilacak olmam. bunlari aileme nasil kabul ettiricem. cunku ben anlasabiliyorum tamam ama benim ailemin ingilizcesi yok nasil arastircaklar nasil olcak hiccc bilmiyorum cikilmaz bi durum icindeyimm... arkadaslarimm cok umitsiz bakiyolar bu olaya. ama tam sevmeyi unuttugum bi anda cikti karsima ,o duygularimi yeniden canlandirdi kimseyi sevemiyodum. simdi onu apayri seviyorum. ailem de sonucta onun ailesiyle konusmayi isticek tanimak isticek. ama nasil olcak. benim durumumda olan arkadaslar var mi? veya olmayan ama beni anlayabilen arkadaslarin onerileri nelerdir? simdiden cok tesekkur ederim herkese..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?