- 8 Temmuz 2014
- 2.284
- 1.248
- 163
- Konu Sahibi anabelmontero
-
Konu başlığı güzel olmamış.Kizlaaaar ay cok heycanliyim yarin insallah sevgilimle tanisicaaaaam,
Kendisi bilmiyo sevgili olduğumuzu zamanla ögrenir artık hem supriz olur
Simdiiii bu sevgilicigim amerikali simdi ben kiskanilmayi cok severim hic sevgilim olmadigi icin boyle bir aclik var bendeay ama bu acaba hic kiskanmaz mi ki beni yaa oyle giyim kusam degil ne bilim simdi 18lik çitir kiziz bizimde bi alicimiz oluyo haniii onlardan kiskansin istiyorum hic amerikali tanidigi olan var mii bunlarin kiskanma duygulari domuz eti yiye yiye kayip mi olmus oyle bi inanc vardi (saka tabi)
Simdi bana diyceksinizki baska derdin mi yok ayrıca daha dereyi gormeden pacalari niye sıvıyosun, kizlar ne yalan soylim baska isim gucum yok daha dersler yogunlasmadive hayal etmesi bile guzel
Ay bide bide ben mi gidiyim yanina tanismaya sizce yoksa onu mu beklim ya gelmezseve turkce bilmiyo benimde ingilizcem berbat i go we go ne anlarsa artık
Hemen degistirdim şimdi topa tutulmuyim bu önemli konumdaKonu başlığı güzel olmamış.
kız o ne demek oyle "sevgilimle tanışıcam"Kizlaaaar ay cok heycanliyim yarin insallah sevgilimle tanisicaaaaam,
Kendisi bilmiyo sevgili olduğumuzu zamanla ögrenir artık hem supriz olur
Simdiiii bu sevgilicigim amerikali simdi ben kiskanilmayi cok severim hic sevgilim olmadigi icin boyle bir aclik var bendeay ama bu acaba hic kiskanmaz mi ki beni yaa oyle giyim kusam degil ne bilim simdi 18lik çitir kiziz bizimde bi alicimiz oluyo haniii onlardan kiskansin istiyorum hic amerikali tanidigi olan var mii bunlarin kiskanma duygulari domuz eti yiye yiye kayip mi olmus oyle bi inanc vardi (saka tabi)
Simdi bana diyceksinizki baska derdin mi yok ayrıca daha dereyi gormeden pacalari niye sıvıyosun, kizlar ne yalan soylim baska isim gucum yok daha dersler yogunlasmadive hayal etmesi bile guzel
Ay bide bide ben mi gidiyim yanina tanismaya sizce yoksa onu mu beklim ya gelmezseve turkce bilmiyo benimde ingilizcem berbat i go we go ne anlarsa artık
Hahaha are you cola evet süpermişAmerikalılar da kıskanır,kıskanmaz insanına göre değişir yani...Are you cola,are you disco diye yürü sen
şakası güzel ama dil bilmeden değil sevgili arkadaş blie olamazsınHahaha are you cola evet süpermişwhats can i do sometimes
Hahakelepir mal bulmuş gıbısın..
Hahakelepir mal bulmuş gıbısın..
Dili çözerim yakında insallah, ing ders aliyorum :)Dilinizi bilmeden nasıl sevgili olup anlaşacaksınız ki iletişim çok önemli
NeyiAnlayamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?