Yabancı Damat

anabelmontero

idare edemem anne !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
2.284
1.248
163
Kizlaaaar ay cok heycanliyim yarin insallah sevgilimle tanisicaaaaam ,
Kendisi bilmiyo sevgili olduğumuzu zamanla ögrenir artık hem supriz olur

Simdiiii bu sevgilicigim isvecli simdi ben kiskanilmayi cok severim hic sevgilim olmadigi icin boyle bir aclik var bende ay ama bu acaba hic kiskanmaz mi ki beni yaa oyle giyim kusam degil ne bilim simdi 18lik çitir kiziz bizimde bi alicimiz oluyo haniii onlardan kiskansin istiyorum hic amerikali tanidigi olan var mii bunlarin kiskanma duygulari domuz eti yiye yiye kayip mi olmus oyle bi inanc vardi (saka tabi)

Simdi bana diyceksinizki baska derdin mi yok ayrıca daha dereyi gormeden pacalari niye sıvıyosun, kizlar ne yalan soylim baska isim gucum yok daha dersler yogunlasmadi ve hayal etmesi bile guzel

Ay bide bide ben mi gidiyim yanina tanismaya sizce yoksa onu mu beklim ya gelmezse ve turkce bilmiyo benimde ingilizcem berbat i go we go ne anlarsa artık

KONUMU ANLAMAYANLAR ICIN NOT: SEVGILIM AMA HABERI YOK DERKEN ESPRI YAPTIM ACIKLAYA ACIKLAYA SUYU CIKAN BI ESPRI NEYSE DEMEK ISTEDIGIM SEVGILIM DEGIL AMA INSALLAH OLACAK

Son düzenleme:
Konu başlığı güzel olmamış.

kız o ne demek oyle "sevgilimle tanışıcam"
Valla canım amerikalı tanıdıklarımı gözden geçiriyorum hani hepside bayan. Gerçi bizdeki trip olayına alışık değiller, yani "aşkısı beni eve bıraksana " dediğinde, "neden bin metroya git işte." falan diyebilir.
Bir de "her kuşu tuttuk , leylek kaldı." lafı vardır. Adamı bir incele önce, kıskanması kusur kalsın.

anlamak için uğraştım iki kez okudum falan ama yok.keşke çince bi metin olsaymış en azından çevrisine bakar anlardık.

Türk hanzolardan iyidir. Ancaaak, dediğin gibi dereyi görmeden paçayı sıvama.

Burda insanlar aynı dili konuştukları sevgili veya eşleriyle bile iletişimsizlikten dert yanıyor. İşin zor valla şimdiden kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…