Yabancı Damat

dil bilmeden nasıl anlaşmayı düşünüyorsun bilmiyorum ama tarzanca muhabbet bir süre sonra sıkar.. etrafında ki erkeklerden kıskanmasını beklemiyorsun değil mi? hele hele daha level 1 deyken

Kıskanma huyu bizim Türk milletinin iddia ettiginin aksine yalnızca Türk milletine has bir sey değil. Amerikalılar da kiskaniyorlar Avrupalılar da. Yalnızca 'gavurlarin' toplumunda kiskanilmak, güvensizlik, partnerine hayati kisitlama bizim toplumuzdaki kadar yüceltilmiyor. Aska bakışları bizimki kadar arabesk değil hepsi bu.
Şu 'Türk erkekleri karilarini sahiplenir o yüzden kıskanır', 'Ecnebilerin mezhebi geniştir, yanlarında karılarına sark bir şey demezler hoşlarına gider, karılarına sahip çıkmazlar,karılarını önemsemezler çünkü domuz yerler 'geyiğini ilk kim çıkardıysa Allah onu bildiği gibi yapsın.

Evet pek ince düşünmüyolar, bende tripcan biseyim heralde kendi kendime trip atar dururum ruhu duymaz cok kotu ya

Telefondan giriyorum smiley koyamıyorum siliniyor anında böyle de kendimi çok ciddi hissediyorum sen yorumlarımın sonunda var farzet artık

dil bilmeden nasıl anlaşmayı düşünüyorsun bilmiyorum ama tarzanca muhabbet bir süre sonra sıkar.. etrafında ki erkeklerden kıskanmasını beklemiyorsun değil mi? hele hele daha level 1 deyken

Gayet bekliyorum valla haha
Benim gördüğüm ingilizce cok yogun anadilim gibi olmasada her konuda konusabilecek kadar ogrenicem bolumum dolayisiyla oyuzden hallederim gibi onu ya

Türkden hayır yok zaten gazeteleri okumuyormusun her gün bi şiddet cinayet haberi aman aman iyi bulmuşsun amerikalıyı haydi hayırlı olsun :))

Derdinizi anlamamistim ama yorumlardan sonra anladim. Bastabhayal kuruyosunuz sanmistim siz bu ozguvenle ooo herkesi ayarlarsiniz. Bol sanss

Öyle citirim mitirim dedigime bakmayın saka olarak yazdim yoksa tam tersi hic 0 ozguvenliyim eski konularımda vardir hatta

Sevgiliniz onun sevgilisi olduğunu bilmiyor mu? Üstelik ingilizce seviyeniz o kadar azken nasıl sevgili aşamasına geçebildiniz? Anlayan varsa tercüme etsin bir zahmet.

vay be benim dışımda herkes anlamış konuyu kendimi epey saf salak hissettim

neyse dilini öğrenince o da olur diyerek başarılar diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…