- 18 Eylül 2014
- 2.012
- 993
- 163
- Konu Sahibi anabelmontero
Hangi ulkede kac sene yasadin. Ben pragda okudum universite.cogu avrupa ulkesini gezdim bir sürü arkadasim var .ozellikle kadinlar bundan dert yaniyor.erkeklerin cogu escinsel yada hayatinda boyle bir deneyim yasamis.bu konuda arastirmalar var .aile yapisini olusturmaya calisiyorlar devletler. Cunku kimse cocuk yapmak istemiyor bile.uyusturucu ve cinsellige baslama yasi 14-15 bir kiz babasi evdeyken erkek arkadasini eve getirir yan odada sevisirken baba tv izler.bize mumkun mu bu.sakin bana medeniyet demeyin bunun adi badka birseu.benim gordugum yasadiklarim bana yetti tiksindim resmen .Avrupalilarin bir hayli icindeyim, size ozelden yazayim isterseniz. Siz peki hic Avrupa'da ya da yurtdisinda yasadiniz mi? Ben yasadim. Biliyorum da konusuyorum, yurtdisi algim Amerikan genclik filmlerinden ibaret degil. Yani bu bir Amerikalı'nın Ask-ı Memnu izleyip 'Aaa demek ki Turkiye'de erkekler amcalarinin karılarıyla birlikte oluyor.' demesi gibi bir sey. Bizden daha rahat olduklari dogru,evlenmeden birlikte yasama, cocuk yapma oranlari da bizden yuksek ama dediklerinizin bircogu abartilmis stereotypelar.