Yabanci dizi

benım ilgi alanımmm..
Öncelikle friends tek geçerim en güzel komedi dizisi..
SOnra hımym...
site olarak reklama girer ama demek doğrumu bilemedim kuzum

arkadaşlar yazdı mı bilmiyorum ama benim beğenerek izlediklerim senin yazdıkların dışında;
the big bang theory
new girl

komedi tarzı istiyorsan how ı meet your mohter olabilir..

the mentalist çok seviyorum :)

pretty little liars,

da vinci demons bunları izliyorum

revenge vardı bir ara yarıda kestim oda güzeldi türk versiyonu intikam dizisi

ama yabancısı güzel

komedi dizisi olarak 2broke girls
onun disinda favorilerim ve tavsiyelerim american horror story, 3sezondan olusur en iyisi 2.sezon ,mad men superdi, niptuck unutulmaz dizim dialoglar senaryo muhtesem,vampir dizisi sevmem ama trueblood baska biryere konulmali kesinlikle,ve hannibal vee son olarak komedi degil ama yine mr selfridge londradaki unlu avmnin sahibinin hayatini anlatan dizi oldukca guzel

Son düzenleme:
Fringe etkisinden çıkamadığım bi diziydi. ama komedi değil bilimkurgu
Da vinci's demons bence harika . içind egüzel espiriler de var ama komedi değil leonardo da vinci nin hayatı

Ya bu breaking bad i herkes öve öve bitiremedi ama ben 4 bölüm izlemiştim hiç sarmadı bıraktım :44: acaba sonradan mı açılıyor ?

Evet yaa mentalist i unutmuşum pişman olmazsınız

Himym tarzında bulman şu sıralar çok zor bence. Daha iyisini yapılana kadar en iyisi o :)

Ben şu sıralar netten takip edemediğim için yeni ve güzel ne var bilemiyorum. Komedi demeseydin bir çok sayabilirdim. Vikings, game of thorens, spartacus vs.
Ama ben şu sıralar rastlarsam mom, mark and molie, hot and cleveland izliyorum. Daha doğrusu idare ediyorum diyebilirim. Unuttuklarım da olabilir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…