Yabanci dizi

komedi dizisi bilmiyorum daaa
Arrow var çok güzel
Lostu beğendiysen bunu da beğenirsin
Çünkü burada da bir adam adaya düşüyor 5 yıl adada yaşadıktan sonra kurtuluyor
Adam kurtulduktan sonra Adada olanları anlatıyor
Bu arada spoiler vermedim dizinin konusu direkt bu ilk bölümden söylüyor zaten

Ya bu breaking bad i herkes öve öve bitiremedi ama ben 4 bölüm izlemiştim hiç sarmadı bıraktım :44: acaba sonradan mı açılıyor ?

Beni de hiç sarmadı nedense. Galiba ilgi alanıyla alakalı. Konusunu biliyorum sadece.

Bu arada the big bang theroy i unutmuşum okuyunca hatırladım. Moralim bozuk olunca bile gülmek için açar izlerim. Sheldon harika bir karakter

Ya ben 2bölüm izledim sarmadı Rome u bir solukta bitirmiştim halbuki Bütün sezonlarını da indirmiştim Spartacus un çok severim tarihi film ve dizileri Niye böyle oldu acaba :44:

2 bolum az ama. Ben 5-6 bölüm sonra kopamadim. Bana gore inanilmaz surukleyciydi.
Onun dışında bored to death tabiki.
Acayip egleniyodum izlerken.
Zaten uc sezondu.

canım bende o siteden izliyorum fakat
The Carnivale yok artık bir bölüm izleyebilmiştim artık yok

2 bolum az ama. Ben 5-6 bölüm sonra kopamadim. Bana gore inanilmaz surukleyciydi.
Onun dışında bored to death tabiki.
Acayip egleniyodum izlerken.
Zaten uc sezondu.

Yaaa :44:

Sanırım Rome dan sonra hemen başlamak yaramadı bana,,,

O zaman vikingler i bitirip ona yeniden başlayayım madem Teşekkürler

bugüne kadar izlediğim diziler içinde merlin i tek geçerim.çok güzel bi diziydi bi ara babam merlin daha vermiyo mu demişti evdekileri de bağlamiştım bi de robin hood basrolunde james amstrong oynuyo.tabi bunlar komedi dizisi deği l gerçi yabancıların bütün dizileri güzel oluyo artık izlemediğim için yeni dizilerden haberim yok

Son düzenleme:
The walking dead-Söylememe gerek yok zaten,zombiler ,yakışıklılar falan :)
Game of thrones-kesinlikle izleyin derim.Bir çırpıda 3 sezonu bitirdim ,4.sezonu sınavlarım bittiğinde izleyeceğim :)
Gossip girl-bu da bence harika bi gençlik dizisi,entrikalar falan bayağı güzel.
Death note-animesi de var bunun sanırım çok süpermiş ben izlemedim ama izlemeyi düşünüyorum,harikaymış .
Dexter-Bayağı güzel bu da ,adam seri katil kimse bilmiyo falan :)
Doctor Who-ben izlemedim kız kardeşim izledi,çok güzel bilim kurgu dizisiymiş.
How i met your mother-Söylememe gerek yok zaten ,bayağı komik,neşeli ,arkadaşlık dostluk falan :)
Mike and Molly-İki kilolu aşık var,çok tatlılar
Mom-ben çok beğendim,komedi bu da.Korkunç bir filmde baş roldeki sarışın kadın oynuyor .
The big bang theory-Baya eğlenceli,komik dizi bu da .
Pretty little liars-Biraz Gossip girl'e benzetiyorum ben,dedikodulu,entrikalı bir dizi daha.
Bunun dışında Sex and the city ve spartacus'u izlemeyi düşünüyorum ben de :)

2 Broke Girls, Californication, Suburgatory, Shameless (en iyisidir).
Komedi içermeyenler: Dexter, Breaking Bad, Masters of Sex

Game of thrones en başta bana da çok karışık gelmişti,şimdi de niye o kadar hızlıca hepsini izledim diye düşünüyorum .
4 .sezonu sindire sindire izleyeceğim,rahat rahat
İzlediğim en güzel ,en süper dizidir Game of thrones.The Walking Dead'i de sollamıştır .
Daenerys (Khaleesi) en beğendiğim karakter.Sonra Ned Stark (Bayağı karizmatik adam)

Son düzenleme:
Game of thrones e baslamis bulunmaktayım.
2. Bolumdeyim ama çok karisik

Bende 3. sezonundayım yeni başladım o kadar çok kararkter var ki anlamam 2. sezonun sonunu buldu.Ama bekle başta kim kim kimin ismi neydi diye tutturamıyorsun sonradan açılıyor

Bu ara önerildimi bilmiyorum supernaturalı şiddetle tavsiye ediyorum

The wampire diaries
The orginals
The Walking dead

Hepsininde sezonları bitti yeni sezonları heyecanla bekliyorum

Bazen sırf khalesiyi görmek için izliyorum ama hepi topu 5 dakika gösteriyorlarya sinir oluyorum keşke khalesiyi ayrı bi dizi yapsalar ejdercikleriyle

Komedi olarak söylenenler dışında scrubs çok eğlenceli,bir hastanedeki çaylak doktorları anlatıyor. Oldukça komik bir şekilde.
Game of thrones u başta bende sevmemiştim,ama sonradan açılıyor.
Breaking bad e başladım ben de ama daha sarmadı nedense halbuki herkes çok övüyor.
Komedi değil ama true blood tam çerez bir dizi,eğlencelik,vampirlerle ilgili
Supernatural son bölümlerde artık baysa da avcılar,cennet,cehennem oldukça sarıyor
Polisiye sevenler için bones,mentalist,criminal minds,the closer
Bilim kurgu sevenlere ise mutlaka fringe
Fantastik masal tadında bir dizi arayanlara ise once upon a time çok hoş.gerçek dünyada sıkışmış masal kahramanlarını anlatıyor.her masaldan alıntı var ama çocuksu bir dizi değil.
Tekrar tekrar bıkmadan neyi izlersin derlerse house md yi tek geçerim,karakter kendini izleniyor zaten
Baya da dizi izlemiştim ya

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…