Yabanci dizi

Bazen sırf khalesiyi görmek için izliyorum ama hepi topu 5 dakika gösteriyorlarya sinir oluyorum keşke khalesiyi ayrı bi dizi yapsalar ejdercikleriyle

Aynen aynen bütün bir bölüm onu bekliyorum.Aslında ben en başta Khal Drogo için izlemiştim,adamı görür görmez aşık oldum

Aynen aynen bütün bir bölüm onu bekliyorum.Aslında ben en başta Khal Drogo için izlemiştim,adamı görür görmez aşık oldum

O diziyi sıkılıp anlamadığımda bırakmamamın tek sebebi kral drogo ve ta khalesiydi.İkisinini arasındaki iletişimi-- seviyordum.Hoştular.Fakat erken harcadılar

Once upon a time süper bir dizidir izlemeni tavsiye ederim.family guy on numara komedidir kısa kısa :)) pek gençlik dizilerini izlemem o konuda önerim yok ama bir tane 2 broke girl heralde böyleydi adı oda çok güzeldit iki kadın arasındaki olayları anlatıyor zamanım olsa bende izleyecrm ama yok zamann varken izlemelisin:)

Himym tarzinda komedi ariyordan kesinlikle The bing bang theory i oneririm, ben sahsen himym den daha cok guluyorum ona, gerilim tarzi olarak the walking dead i, gerilimle birlikte entrikalari seviyorsan game of thrones u oneririm

Breaking bad türü sevenler için, Fargo diye bir dizi başladı.. izleyin seveceksiniz :))

Kesinlikle vampire diares, fringe ve supernatural... hepsi süper

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Six Feet Under: gelmis gecmis en iyi drama dizisi.
Yalnz oldukca depresif bir dizi.Izleyip bitirdikten sonra uzun süre etkisinden cikamadim.
Nip tuck:harika , harika ,harika.....
Sadece ameliyat yapilan sahnelere bakamiyordum.Bittiginde icimde kocaman bir bosluk olustu.
Dexter: yine cok sevdigim bir dizi.
Braking Bad sonlara dogru adrenalin bayagi bir artmisti.
Hause Of Cards:harika, mükemmel, cok basarili heyecanla 3.sezonu bekliyorum.
The Amerikanas:ilk baslarda biraz uzun soluklu olmasina ragmen sonralari aciliyor.Konu ve islenisi cok güzel ama oyuncular itici.
Son olarak Dr house...

Kesinlikle Dexter a başlamalısın Lost un bitiminden sonra meydana gelen boşluktan beni kurtaran tek dizi :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

dexter (böyle iyisi kolay kolay gelmez bir daha diyenlerdenim:) hele 3.sezonu..

fringe (4 sezonun ardından artık "kafam kaldırmadı" ama güzel tabiki bilimkurgu sevenlere)

true detective (temposu çok ağır da olsa etkileyici.. sezon finali özellikle)

following ("yoklukta gider" tarzda.. sürükleyici ama kurgu basit)

orphan black (kadın hayatı üzerinden bilimkurgu oluşu yeni.. eğlenceli diyebilirim)

black list (pembe polisiye:) hep iyilerin kazandığı tipik amerikan.. asıl dizini beklerken araya sıkıştırmalık:)

misfits (ingiliz aksanı ile argoya tahammül edersen enteresan bişiy)

hannibal (psikolojik ağırlığına ve tüm iğrençliğine rağmen güzel)

game of thrones (çok çok tarzım değil ama izliyorum)

supernaturel (hala izliyor musun diyenlere inat 9. sezonu bitiriyorum aile gibi olduk artık:) doğa üstü varlıklar konusunda uzmanım:)

Favorilerim ve asla kaçırmadıklarım; shameless,the mentalist,girls
Yine izlediklerim
How i met your mother
Modern family
Sex and the city
Bir ingiliz aile dizisi adını bilmiyorum çünkü başlangıcını hiç yakalayamıyorum
The tudors
Rome
Şuan gilmore girls izliyorum (ehh pehh)

Sonrada lie to me ye başlıcam

Bunlar şimdilik aklıma gelenler ..

Son düzenleyen: Moderatör:
Two and a half men, Ashton Kutcher'ın oynadığı dizi.. komedi.. her ne kadar kültürümüze terssede esprileri hoş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…