Yabancı Elti

azerikizi91

...
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2013
4.638
3.857
448
Hepinize iyi akşamlar hanımlar...
Siz değerli hanımların da fikrini almak için konu açmak istedim... Konuma geçecek olur isek ;

Evliyim 2 çocuk annesiyim... 2 tane kaynım var.. Büyük olanın yaşı 30..ve bu yaşına kadar kiminle konuştu ise kafa yapısı uymadı, devam edemedi... Bir hafta önce internetten biriyle tanışmış... Kız 26 yaşında ve Ukrayna da yaşıyormuş teyzesiyle birlikte... Küçük yaşlarda iken annesi ile babasını trafik kazasında kaybettiği için, teyzesi Ukraynaya yanına götürmüş.. Bir haftadır kaynımla konuşuyor ve konuşmasına ve kalbine aşık oluyor.. (nasıl olduysa)
Şimdi bu kişiyle kaynım son görüştüğünde ben artık evlenmek istiyorum, fazla beklemeye vaktim yok gibi cümleler kurmuş... Ve kız annesinden kalan son yadigari satıp otobüs biletini almış ve Türkiye ye bizim yanımıza gelmek için yola çıkmış... Yarın akşam burada olacak nasipse....
Kaynım kv demle konuşturmuş kv dem kızım diye hitap edince çok sevinmiş...
Yani bilmiyorum kızlar daha yeni tanıştığın birinin evine tek başına hem de başka bir ülkeden nasıl gelir bir insan ? Nasıl inanır? Nasıl güvenir?
Dolandırıcı olabilme ihtimali olabilir mi? Hadi oldu diyelim neyimizi alabilir ki evde altın yok birşey yok... Alyanslarımı da takmayı düşünmüyorum ne olur ne olmaz...
Kv min agzı kulaklarında gelinim de grlinim geliyor diye...
Ben mi çok negatif düşüncelerdeyim acaba... Eşim de benimle aynı fikirde...
Şimdi hiç tanımadığımız bu kişi ile aynı evde nasıl kalınır ki ? Otelde falan mı konatlatsak acaba...
Düşüncelerinizi merak ediyorum açıkcası umarım açıklayıcı yazabilmişimdir....
Sormak istediğiniz sorular varsa buyurun sorun..

Valla dönem öyle bir dönem ki olur mu olur ...

Yabancı uyruklu kadınlarin da Türkiye de yasayan kadinların da dolandırmak için son param aşığım vs diye atlayıp araca ya da uçağa binmesi tuhaf ....örnekleri de var

Anneden Yadigarı satıp gelmesi epey düşündürücü bence.

Dikkatli olum.

Valla bana sacma geldi
Kiz, tanimadigi hic gormedigi bir erkege ben artik evlenmem gerek mi diyor?
Dolandirici olabiir, nisan soz artik neyse takilarini alip kacmasin?
Yan baska bir ulke isi de hikaye olabilir, nasil yani insan anne yadigarini satip internetten tanistigi adamla evlenmeye ucak bileti alir?? Kayniniz cok mu zengin?
Kaynananiz asiri saf ve duygusal, kayniniza diyecek lafim yok ama bu is sakat sanki siz ailenize mukayyet olun gozunuzu seveyim baslarina dert almasinlar.

Her sey olabilir haklisiniz ama kayninizin bir haftadir tandigi biri sizin eltiniz degildir :) alyansalarimi da takmam ne olur ne olmaz demeniz hos olmamis insanlara karsi onyargili olmamak lazim ama bu demek degildir ki guvenmek lazim.
30 yasinda adam birakin da kendi kararini kendi versin.

Diyelim ki evlendiler nerede kalacakalr bunlar? Hepiniz ayni evde mi kalacaksiniz?
Hemen evlenmeyecekler ..
Ön görüşme gibi birşey olacak birbirlerini yakından tanıyacaklarmış...
Nasip olursa bir sonraki gelişinde Türkiye de başka bir ildeki akrabalarından isteme + söz olacak...
Yani öyle anlaşmışlar....

Ne yalan söyleyeyim ben güvenmezdim,evime de almazdım. Ne olacağı belli olmaz. İyi ihtimal dolandırıcı kötü ihtimal psikolojik sorunlu birisi. Bunları göz önünde bulundurman lazım.
Kısa bir sürede tanıdığı adam için anne yadigarını satıp ülke değiştirmesi düşündürücü.

Hepiniz aynı evde yaşıyorsunuz sanırım.
Şuan gelmesine bir tepki verirseniz adil olmaz diğerleri gelsin diyecek çünkü.
Bence bekleyip görün dolandırıcı olduğunu düşünmüyorum genelde olabiliyor böyle.

Kv de gelinim deyip duruyor bilinç altına öyle yer etmiş demek ki... Haklısınız elti adayım yazmalıydım... Aynı görüşteki diğer arkadaşlara da selam olsun şimdi herkes burayı baz alır malum...
Alyanslarımı sürekli takan biri değilim zaten takmamam gayet normal olur hele ki amacının ne olduğunu bilmediğim kişi ile kalacak isem...
Daha önce altınlarım çalındı bir daha kaptırmaya niyetim yok... Herşeye hazırlıklı olmak lazım diye düşünüyorum...

E bu kiz son baba yadigari mi neyse onu satip gelmiyor mu? Burda ne yiyip ne icecek? Geri nasil donecek?

Aslında ilk başta otobüsle gelecegi için şimdi sınırdan geçemiyorum deyip bir miktar para mı ister diye düşündüm...
Uçakla gelemeyeceği için...
İstemedi şimdi ki düşüncem ise güveni oluşturmak söz nişan evlilik artık hangisibde olur bilemem de takılarla birlikte ortalıktan yok mu olur...
Ahım şahım bir zenginliğimiz söz konusu da degil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…