- 13 Ağustos 2013
- 4.638
- 3.857
- 448
- Konu Sahibi azerikizi91
-
Hemen evlenmeyecekler ..Diyelim ki evlendiler nerede kalacakalr bunlar? Hepiniz ayni evde mi kalacaksiniz?
Kv de gelinim deyip duruyor bilinç altına öyle yer etmiş demek ki... Haklısınız elti adayım yazmalıydım... Aynı görüşteki diğer arkadaşlara da selam olsun şimdi herkes burayı baz alır malum...Her sey olabilir haklisiniz ama kayninizin bir haftadir tandigi biri sizin eltiniz degildir :) alyansalarimi da takmam ne olur ne olmaz demeniz hos olmamis insanlara karsi onyargili olmamak lazim ama bu demek degildir ki guvenmek lazim.
30 yasinda adam birakin da kendi kararini kendi versin.
E bu kiz son baba yadigari mi neyse onu satip gelmiyor mu? Burda ne yiyip ne icecek? Geri nasil donecek?Hemen evlenmeyecekler ..
Ön görüşme gibi birşey olacak birbirlerini yakından tanıyacaklarmış...
Nasip olursa bir sonraki gelişinde Türkiye de başka bir ildeki akrabalarından isteme + söz olacak...
Yani öyle anlaşmışlar....
Aslında ilk başta otobüsle gelecegi için şimdi sınırdan geçemiyorum deyip bir miktar para mı ister diye düşündüm...Valla bana sacma geldi
Kiz, tanimadigi hic gormedigi bir erkege ben artik evlenmem gerek mi diyor?
Dolandirici olabiir, nisan soz artik neyse takilarini alip kacmasin?
Yan baska bir ulke isi de hikaye olabilir, nasil yani insan anne yadigarini satip internetten tanistigi adamla evlenmeye ucak bileti alir?? Kayniniz cok mu zengin?
Kaynananiz asiri saf ve duygusal, kayniniza diyecek lafim yok ama bu is sakat sanki siz ailenize mukayyet olun gozunuzu seveyim baslarina dert almasinlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?