Yabancı Elti

Kv deniz ile mi oturuyorsunuz eğer öyle değilse hiç karışmayın. Birlikteyseniz ben razı değilim diye tavrınızı koyun
Evlerimiz karşılıklı... Hatta uyarıyorum ya gece size zarar verirse dolandırıp kaçarsa diye... Yurtdışından mı geliyor acaba onu da bilemeyiz sonuçta...
Bileti görmedik... 26 yaşındaki kız ne zarar verebilir diyor... Uyutucu spreyi sıkar herşeyi yapar zoe birşey değil ki...
Allah korusun...

Yabancılar genellikle bu şekilde evleniyor
Biraz eltilik yapıyorsunuz gibi geldi
Yabancı uyruklu yengem var ... Az çok biliyorum nasıl evlendiklerini vede bu şekilde dolandırdıklarını....
Keşke evlenseler inanın o kadar çok isterim ki ...
Eltim yok görümcem yok çok isterim bir eltim olsun birlikte gezelim vakit geçirelim...
Ya dolandırıcılık yahut anne baba sevgisi görmemiş bir genç kızın aile sıcaklığı hasretini araması....
Şansımıza artık ne çıkacak göreceğiz...

Umarım iyi bir insan cikar

E bu kiz son baba yadigari mi neyse onu satip gelmiyor mu? Burda ne yiyip ne icecek? Geri nasil donecek?
Kv nin evinde kalacak ya ona güveniyor sanırım... Artık kaynım uçakla gönderir parasını gelmek için otobüse verdiğini biliyoruz çünkü. .

Cok ılgınc, devamında ne olacagını da yazın
Yazarım tabi ki .. Ben de meraklardayım. .

kız 1 haftada ben alıcağım telefona karar veremiyorum kalmış ülke mi değiştiriyor.çok çok dikkatli mümkünse banka kasasına koy evde herhangi bir şey varsa.bir de oralardan çok dolandırıcılık oluyor cidden.varını yoğunu satmış geliyor ayağıysa para sizden (kaynından) gidecek belli.huylandım.

Evlenmeye geliyor gibi yazmışsınız. Tanışmaya geliyormuş, sonuçta tanışmak için gelmesi gerekiyor yani ne yapsın. Ama kızin gelmek için değerli bir esyasını satması hiç hoş olmamış. Ben kızın yerinde olsam gelmem, kaynınız karsilasaymis keşke yol ucretini...

Hepiniz aynı evdeymissiniz galiba bu durumda ben olsam ben de evime istemezdim. Otel ayarlanır kıza bence.

Gençlik aştı bir haftada ülke değiştiriyor =)hakkımızda hayırlısı ama ben kendilerini herseye hazırlamaları için uyarıyorum... Lay lay lomdalar... Buda olmaz ise kaynım artık hayatta evlenmez sanırım...

Sahsen ben olsam erkeğin bulunduğum ülkeye gelmesini isterim... Kız başımA çıkıp gitmem yabancı bir ülkeye.. Anne yadigarini gerçekten satmışsa kızın adına üzülürüm tabi fakat duygu sömürmek için bu yolu kullanıyor satmış gibi gösteriyor ise de birşey diyemem...
İnsanlara bu devirde pek güven duymuyorum açıkcası...
Hep güvendim kırıldım artık daha önyargılı yaklaşıyorum fazla kırılmamak adına...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…