Yabancı Elti

Umarim gariban bir kiz cikar dicem ama Ukrayna taraflarindan gariban kiz pek cikmiyor cogu cin gibi.
İnşallah inşallah... İnanın anlatıkları doğru ise. Elimden gelen herşeyi fazlasıyla yaparım mutlu olmaları için... Annesi babası yok ise aile sıcaklığını doyasıya yaşatırız inşallah ona...
Bakalım gelişmeleri yazacağım inşaallah... Yarın akşam burada olacakmış...

Aynı evde yasamiyorsam umursamazdim sanırım ben ama aynı evdeyseniz sıkıntıli ve pek söz hakkınız yok gibi.

Çok riskli. Kaynınız, Kayınvalideniz de enteresanmış, nasıl güvenir de hemen sahiplenirler.

Kız dolandırıcı ise bile bunu hemen anlamayabilirsiniz.
Düğüne kadar göz boyar, düğünde takıları alır gider mesela, olabilir.
Belki de iyi ve hayırlı olacak bu da olabilir ama bu şüphe ile de nasıl bir ilişki kurulur bilemedim.

Bana hiç güven vermezdi açıkcası.
Soyu sopu yeri yurdu belli değil, takıp çantasını koluna, ülke değiştirip evlenmeye gelmesi çok saçma. Daha görmediği bir insanla evlilik düşünmesi...
Hayrolsun diyelim.

bi akrabamizin eşide ukranyali.
2 de cocugu cocugu var.
biz cok sevdik onu.
ciddi soyluyorum dedikodu yok,yardimseverler ve sevilmeyi cok severler.
muhtemelen anne baba eksikliginden bu kadar heyecan yapmiş.
bana sembatik geldi gelin hanim.
sizde bu kadar on yargili olmayin derim.
insallah mutlu olurlar

Olur olur ya. Ben de bir çiftle tanışmıştım evliliklerinin ilk haftasında.
Kız Filistinli Avusturya kıtasında, cocuk Suriyeli Türkiye'de... İnternette tanışıp skype'ta konuşuyorlar. Kız tanımadan etmeden 24 saatlik uçak yolculuğuyla Türkiye'ye geliyor. Geldiği gibi evleniyorlar :) şimdi Hatay'dalar ve en son gördüğümde çok mutlulardi.
Bunun gibi bir iki çift daha tanıyorum..
İnternetten tanışmadım ama benim de yabancı sevgililerim oldu. Tanımadan etmeden gayet de güvendim -evlenecek kadar olmasa da. Ya da onlar da bana güvendiler ki tekrar geldiler buluştuk vs vs... Konudaki kız gibi zor durumda olaydım ve sevgilim cagirsaydi gider mıydım?
Giderdim valla :)
Normal yani bence.

Ukrayna daki halkin gelir duzeyi dusukmus yanlis hatirlamiyorsam. Ve is olanaklari da kisitli. Universite mezunu olup is bulamayip temizlik islerinde falan calisanlar varmis. Muhtemelen bir yabanci ile evlenip kapagi baska bir ulkeye atma derdinde kadin. Sirtini bir adama dayamak icin evleniyor muhtemelen. Ukraynada is bulamayip bueada hasta bakiciligi yapan Ukraynalilar var. Dolandirici da olabilir, evet.

Ya alyans imi takmayayim ne ya. Yani ne diyeyim. Eviniz barkiniz ayrı. Adam gelmiş 30 a. Yani azıcık aklı vardır herhalde de alyansimi takmayayim ne ya. Yani bir alyans kaç para. Bende bu sekilde Brüksel’de biri ile ciddi düşünmeye gittim, elbette ki kendi paramı kendim verdim, yani benim için böyle düşünüldüğünü hayal edemiyorum. Kayninizda keşke yadigar satıp geldi demeseymis ilerde kullanılır bu. Ki kızın türkiyede zaten tanıdıkları varmış. Bilmiyorum çok çirkin gekdi bana bu alyans mevzu. Guvenme dim demek başka birşey alyans saklayayimdemek başka birşey.

Aşkından dolayı ya da dolandırıcı olduğundan (ki yine de o ihtmimal kesinlikle var) dolayı değil de sırf daha iyi şartlar için bulunduğu yerden kurtulmak adına biraz acele etmiş olabilir. Bence bulunduğu durumdan kaçmak istiyor, yani çok zengin değiliz diyorsun ama bir yol parasını bir araya getiremeyen birisine göre gayet de zengin sayılırsınız. Eğer doğruysa tabi.
Annesini kaybetmiş birisi 1 hafta tanıdığı kişi için anne yadigarını sattım diyorsa ya duygu sömürüsü yapıyor ya da gerçekten dengesiz.
Otelde konaklatma fikrine kaynın nasıl bakıyor?

Dolandırıcı olmaktan ziyade Ukrayna’nın gelir seviyesi çok düşük fakirlik çok çok fazla 100 dolar maaşla çalışıyorlarmış mesela ve Ukrayna’dan çok göç var Avrupa’ya özellikle. Muhtemelen bu kızımızda kendi paçasını kurtarma derdine düşmüştür meraklanmayın sizlere bir zararı olacağını hiç sanmıyorum birde Türk erkeklerini çok severler malum

Herkes düğünde altınları alir kacar diyor da bu kiz türk değil adetlerinde altin vs yok bildiğim kadariyla.Deneme amacli altin vs takmazlar dügünde.Ele güne karşı sahte cok gercekci duran altin takarlar gerekirse kiza da sahte oldugunu soylemezler.Ileride guven kazanir,cocugu vs olunca altınını taksinlar..Akilli olsunlar

Güvenmedim demekle alyansimi saklayayim demek arasındaki fark nedir?

iki ihtimal var ya siz haklisiniz ya da. haksizsiniz bence ne olursa olsun siz karismayin bence her koyun kendi bacagindan asilir umarim mutlu olir adi asktir

Hanımefendi pırlanta yüzüğüm ve değeri hayli fazla bilmem anlatabildim mi...
Daha önce evime hırsız girip yüzüklerimi çalmıştı aynı olayı yaşamak istemiyor olabilmemin nesi ilginç geldi anlamış değilim...
Siz dürüstsünüz anladık herkes sizin gibi olmak zorunda mı acaba???

iki ihtimal var ya siz haklisiniz ya da. haksizsiniz bence ne olursa olsun siz karismayin bence her koyun kendi bacagindan asilir umarim mutlu olir adi asktir
Biz karılı kocalı uyarımızı yaptık canım...
İnşallah pişman oluruz da elti adayım gerçekten yuva kurmak için gelmiş olur...
Öyle olursabu düşüncelerimin olduğunu zamanı geldiğinde kendisiyle konuşup helallik isteyeceğim kesin =)
Artık top onlarda hayırlısı...

sende haklisin canim ama adam 30 yasinda birde uyarmissin tamam iste sana yakisanda bu. bence:)

Ay eve gelen temizlikçide benim pırlantamı çaldı ve bir kaç şeyi daha sen şakla herşeyini olsun kimseye güven olmaz

Şimdi şöyle birşey var , yabancı tanıdıklarımdan istinaden koşacağım , ya vatandaşlık için bu kadar acele ediyor . Yada ciddi manada ukrayna gibi ülkerlerde kadınların kıymeti yok dayağın bini bir para . O yüzden türk erkeklerini gerek cinsel bakımdan (rus erkekleri çok fazla vokta tükettiği için erekte sorunları %98 de varmış) gerek duygusal ve kişisel özgürlük bakımından kaçarcasına evlenmek amaçlamış olabilir . Rusca bilen biri varsa aranıza o kıza çaktırmadan sokun telefonda neler görüşüyor konuşuyor vs . Yani bu bir risk ama hayırda çıkabilir . Altın vs takmayın derim baya bir süreçte . Baktınız para istemeye başladı yok teyzeme göndericem yok vs vs anlarsınız zaten .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…