- 13 Ağustos 2013
- 4.638
- 3.857
- 448
- Konu Sahibi azerikizi91
-
İnşallah inşallah... İnanın anlatıkları doğru ise. Elimden gelen herşeyi fazlasıyla yaparım mutlu olmaları için... Annesi babası yok ise aile sıcaklığını doyasıya yaşatırız inşallah ona...Umarim gariban bir kiz cikar dicem ama Ukrayna taraflarindan gariban kiz pek cikmiyor cogu cin gibi.
Sahsen ben olsam erkeğin bulunduğum ülkeye gelmesini isterim... Kız başımA çıkıp gitmem yabancı bir ülkeye.. Anne yadigarini gerçekten satmışsa kızın adına üzülürüm tabi fakat duygu sömürmek için bu yolu kullanıyor satmış gibi gösteriyor ise de birşey diyemem...
İnsanlara bu devirde pek güven duymuyorum açıkcası...
Hep güvendim kırıldım artık daha önyargılı yaklaşıyorum fazla kırılmamak adına...
Haklısınız herşey olabilir....Zaten herseyi öyle hemen yapmiyorlar. Önce eve yerlesiyorlar, gerekirse söz nişan vs hepsini yapıyorlar. aylarca kaldiktan ve evi iyice ogrendikce amaçlarını uyguluyorlar.Dikkatli olun.
Ukrayna daki halkin gelir duzeyi dusukmus yanlis hatirlamiyorsam. Ve is olanaklari da kisitli. Universite mezunu olup is bulamayip temizlik islerinde falan calisanlar varmis. Muhtemelen bir yabanci ile evlenip kapagi baska bir ulkeye atma derdinde kadin. Sirtini bir adama dayamak icin evleniyor muhtemelen. Ukraynada is bulamayip bueada hasta bakiciligi yapan Ukraynalilar var. Dolandirici da olabilir, evet.Valla bana sacma geldi
Kiz, tanimadigi hic gormedigi bir erkege ben artik evlenmem gerek mi diyor?
Dolandirici olabiir, nisan soz artik neyse takilarini alip kacmasin?
Yan baska bir ulke isi de hikaye olabilir, nasil yani insan anne yadigarini satip internetten tanistigi adamla evlenmeye ucak bileti alir?? Kayniniz cok mu zengin?
Kaynananiz asiri saf ve duygusal, kayniniza diyecek lafim yok ama bu is sakat sanki siz ailenize mukayyet olun gozunuzu seveyim baslarina dert almasinlar.
Güvenmedim demekle alyansimi saklayayim demek arasındaki fark nedir?Ya alyans imi takmayayim ne ya. Yani ne diyeyim. Eviniz barkiniz ayrı. Adam gelmiş 30 a. Yani azıcık aklı vardır herhalde de alyansimi takmayayim ne ya. Yani bir alyans kaç para. Bende bu sekilde Brüksel’de biri ile ciddi düşünmeye gittim, elbette ki kendi paramı kendim verdim, yani benim için böyle düşünüldüğünü hayal edemiyorum. Kayninizda keşke yadigar satıp geldi demeseymis ilerde kullanılır bu. Ki kızın türkiyede zaten tanıdıkları varmış. Bilmiyorum çok çirkin gekdi bana bu alyans mevzu. Guvenme dim demek başka birşey alyans saklayayimdemek başka birşey.
iki ihtimal var ya siz haklisiniz ya da. haksizsiniz bence ne olursa olsun siz karismayin bence her koyun kendi bacagindan asilir umarim mutlu olir adi asktirHepinize iyi akşamlar hanımlar...
Siz değerli hanımların da fikrini almak için konu açmak istedim... Konuma geçecek olur isek ;
Evliyim 2 çocuk annesiyim... 2 tane kaynım var.. Büyük olanın yaşı 30..ve bu yaşına kadar kiminle konuştu ise kafa yapısı uymadı, devam edemedi... Bir hafta önce internetten biriyle tanışmış... Kız 26 yaşında ve Ukrayna da yaşıyormuş teyzesiyle birlikte... Küçük yaşlarda iken annesi ile babasını trafik kazasında kaybettiği için, teyzesi Ukraynaya yanına götürmüş.. Bir haftadır kaynımla konuşuyor ve konuşmasına ve kalbine aşık oluyor.. (nasıl olduysa)
Şimdi bu kişiyle kaynım son görüştüğünde ben artık evlenmek istiyorum, fazla beklemeye vaktim yok gibi cümleler kurmuş... Ve kız annesinden kalan son yadigari satıp otobüs biletini almış ve Türkiye ye bizim yanımıza gelmek için yola çıkmış... Yarın akşam burada olacak nasipse....
Kaynım kv demle konuşturmuş kv dem kızım diye hitap edince çok sevinmiş...
Yani bilmiyorum kızlar daha yeni tanıştığın birinin evine tek başına hem de başka bir ülkeden nasıl gelir bir insan ? Nasıl inanır? Nasıl güvenir?
Dolandırıcı olabilme ihtimali olabilir mi? Hadi oldu diyelim neyimizi alabilir ki evde altın yok birşey yok... Alyanslarımı da takmayı düşünmüyorum ne olur ne olmaz...
Kv min agzı kulaklarında gelinim de grlinim geliyor diye...
Ben mi çok negatif düşüncelerdeyim acaba... Eşim de benimle aynı fikirde...
Şimdi hiç tanımadığımız bu kişi ile aynı evde nasıl kalınır ki ? Otelde falan mı konatlatsak acaba...
Düşüncelerinizi merak ediyorum açıkcası umarım açıklayıcı yazabilmişimdir....
Sormak istediğiniz sorular varsa buyurun sorun..
Hanımefendi pırlanta yüzüğüm ve değeri hayli fazla bilmem anlatabildim mi...Ya alyans imi takmayayim ne ya. Yani ne diyeyim. Eviniz barkiniz ayrı. Adam gelmiş 30 a. Yani azıcık aklı vardır herhalde de alyansimi takmayayim ne ya. Yani bir alyans kaç para. Bende bu sekilde Brüksel’de biri ile ciddi düşünmeye gittim, elbette ki kendi paramı kendim verdim, yani benim için böyle düşünüldüğünü hayal edemiyorum. Kayninizda keşke yadigar satıp geldi demeseymis ilerde kullanılır bu. Ki kızın türkiyede zaten tanıdıkları varmış. Bilmiyorum çok çirkin gekdi bana bu alyans mevzu. Guvenme dim demek başka birşey alyans saklayayimdemek başka birşey.
Biz karılı kocalı uyarımızı yaptık canım...iki ihtimal var ya siz haklisiniz ya da. haksizsiniz bence ne olursa olsun siz karismayin bence her koyun kendi bacagindan asilir umarim mutlu olir adi asktir
sende haklisin canim ama adam 30 yasinda birde uyarmissin tamam iste sana yakisanda bu. bence:)Biz karılı kocalı uyarımızı yaptık canım...
İnşallah pişman oluruz da elti adayım gerçekten yuva kurmak için gelmiş olur...
Öyle olursabu düşüncelerimin olduğunu zamanı geldiğinde kendisiyle konuşup helallik isteyeceğim kesin =)
Artık top onlarda hayırlısı...
Ay eve gelen temizlikçide benim pırlantamı çaldı ve bir kaç şeyi dahaHanımefendi pırlanta yüzüğüm ve değeri hayli fazla bilmem anlatabildim mi...
Daha önce evime hırsız girip yüzüklerimi çalmıştı aynı olayı yaşamak istemiyor olabilmemin nesi ilginç geldi anlamış değilim...
Siz dürüstsünüz anladık herkes sizin gibi olmak zorunda mı acaba???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?