- 22 Mayıs 2018
- 19
- 3
- 1
- 31
Merhaba hanımlar aranıza yeni katıldım ve sizlerle paylaşmak istedigim bir konu var direk konuya giriyorum. Ben hollandada yaşıyorum 24 yaşındayım ve iş yerinde birinden hoşlanıyorum oda benden hoşlanıyor belli ediyordu zaten ve 4 hafta önce ilk o acıldı bana. 1 aydır her akşam yazışıyoruz, calışmadıgımız günlerde buluşuyoruz birbirimizi daha yakından tanımaya calışıyoruz. Şimdiye kadar herşey yolunda, cok iyi anlaşıyoruz ve mutluyum onunla birlikte, gülüp eglenebildigim biri. Yanliz tek sorun beyefendi hollandalı ve ailemin zorluk cıkaracagından eminim. Ailem her zaman bi türkle evlenmemi hayal etmiştir ve hollandalıyla birlikte oldugumu ve müslüman olmadıgını ögrendiklerinde nasıl bi tepkiyle karşılaşacagımı tahmin edebiliyorum. Son zamanlar ailemle aramdaki bagda cok kuvvetli degil zaten özellikle annemle aylardır görüşmüyorum. Yani anlayacagınız aylar sonra kendimi ilk kez biraz mutlu hisedebiliyorum onunla birlikte ve sırf ailem kabul etmedigi icin vazgecmek istemiyorum ondan. Anlatıgına göre onunda babası zor bir adam ve yabancı biriyle birlikte olmasına karşı cıkabilir ama annesinin haberi var ve kabul ediyor. Ben ailemi nasıl ikna edebilirim nasıl kabul ettiririm hic bir fikrim yok sizler ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında yorumlarınızı bekliyorum. Bu arada türkcem dört dörtlük olmayabilir kusura bakmayın