yabancı eş

Esim alman.Türkiye`de evlendik.Ben zaten dügün istemiyordum.Esim de benim gibi.Bir arkadastan gelinlik buldum hatta kizin ayakkabisi da bana uydu.Sonra nikah salonunda evlendik.Iki tarafin ailesinin oldugu bir yemege gittik.Yedik ictik eglendik.Cok da güzel oldu.Ben baskalarinin dügününe gitmegi seviyorum ama kendime dügün yapacak kadar aptal degilim:)
saka saka sadece o kadar hazirlik falan.hem cok yorucu hem de masrafli.

en yakin arkadaslarimdan biri italyan.ispanyol tanidiklarda var.Ama maalesef o sakir sakir eglenen tiplere daha denk gelemedim ben.karsilastigim rus hatunlar da öyle eglenceli tipler degildi.Ben de gidip zumba gibi danslarla eglence ihtiyacimi gideriyorum.Samba festivalini de kacirdik iyi mi:)sen gelsene buraya.iyi bir ikili oluruz seninle:)

Eşim Hollanda doğumlu Türk olur mu
Şaka bir yana şimdiki aklımız olsa düğün yapmazdık diyoruz. Beklediğimizden az insan geldi. Hep oynadım, çok eğlendim ama o kadar para boşuna gitti bence. O dönem cafe-barımız vardı. Orda yemek ve muzik yetermiş bize.
Tavsiyem iki tarafında rahat edeceği şekilde kutlama yapmak.
Şimdiden hayırlı olsun. Tebrikler.

Danslarina dugunlerine ve dizilerine bayılıyorum.:-)
O dans ederken yuzleri şekilden şekle giriyor ya otur onu seyret valla çok renkli insanlar diye düşünüyorum.
Öyle bir düğün isterdim ben acikcasi ama sevmiyorsaniz zorlamayın kendinize
Mutluluklar :)

Teşekkürler hepinize zaman ayırıp yorum yaptığınız için
Bütün iyi niyetinizle.
Ama keşke sormaz olaydım dedim bir kez daha
kadınlar kulubünün zihni bozukları yine konunun içine etti.
şaşırdım mı
tabi ki hayır

Böyle insanları gördükçe halime bir kez daha şükrediyorum
Nişanlıma bazen kızıyordum türklere niye geri kafalı diyorsun diye
Ama maalesef adam haklı

Ben artık yorum yapmıyorum, yorumlara da bakmıyorum
Burada olacaklardan artık Mune Mune sorumlu
Tekrardan olumlu katkılarda bulunan herkese teşekkürler

geçenlerde bir aarkadaşımın abisi evlendi kız amerikalı burda aydın da bir nikah yaptılar nikah salonunda sonra yemek bi ay sonnra amerikaya gitti aile anne baba erkek kardeşi orda da kız için oranın usulune göre sade bi nikah yapıldı akşamına eğlence gezdiler yeni geldi millet yeni evliler kaldı amerika da iki tarafta da olmak gerekir ama sade yaparak masraf düşerbilirsiniz

Back