halim aynı nihat doğan!
kesinlikle nihat doğan o tavırları acıtasyonu aynı aynısı işte.....senağlama
dudaklar emre altuğ
hali tavrı nihat doğan
ilk günlerdeki eşofman giymiş halide çakma ilhan mansız
ne itici bi tip yaaaaaa
hele ilk eleme gecesi
şapur şupur neresi denk gelirse öpüyor kızları..
kızlar bile bunaldı artık...
bu kadarda yalakalık olmaz olamaz...
anne birincisi olmak için saf ayağına yatıyo resmen....
hasan desen ağar abi havalarında...
ama sökmezzz..
bu kızlar ağar abi havalarından anlamazlar....
doğan görünümlü şahin diyolar bunu neden diyolar anlamış değilim...
şimdilik geriden izliyor hiç bişeye karışmıyor...
anneside dobra söylüyo lafı geçiyor...
ama yok yok....
ne erkeklerden damat...
ne bu kızlardan gelin...
nede o analardan kaynana olur...
star tv yaptığı reytingle parasına para katar.....
Hİç biri bizim türk kızların ellerine su dökemezz ..
d max de gördüm o gelusa mı ne yani rusyada doğup büyümüş ama amerikalıyım diye yutturan kadınla konyalı halimin hali hal değildi yaniii:jeyyar:...konyalı halim oturuyoo kadın da halimin bacaklarının arasında ayakta duruyo nerdeyse dudak dudağa konuşuyorlardı yaaaa....abarttılar iyice bence durumlarıklava:
arkadaşlar int bazı yazılarla karşılaştım ve şaşırmış durumdayım nuşhana antalyada hayat kadınlıgı yapıyormuş ve rahim kanseriymiş ayrıca bunu birçok kişi yazmış ve eger star tv açıklamazsa başka bir kanalda ispatlıcaklarmış çok ihbar varmış bu konuda birde oradaki 2 mankenin çıplak fotoları varmış nette ben şaşırdım herkez çok tepkili insanları kandırmasınlar böyle birşey varsa açıklansın bence ben pek izlemiyorum ama arada gündüzleri bakıyorum ve şaşırdım şuan
arkadaşlar int bazı yazılarla karşılaştım ve şaşırmış durumdayım nuşhana antalyada hayat kadınlıgı yapıyormuş ve rahim kanseriymiş ayrıca bunu birçok kişi yazmış ve eger star tv açıklamazsa başka bir kanalda ispatlıcaklarmış çok ihbar varmış bu konuda birde oradaki 2 mankenin çıplak fotoları varmış nette ben şaşırdım herkez çok tepkili insanları kandırmasınlar böyle birşey varsa açıklansın bence ben pek izlemiyorum ama arada gündüzleri bakıyorum ve şaşırdım şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?