Yabancı komşu ve eşim

ne yapıcaksın ?bılmıyorum hoş durmuyor sohbet etmek ıcın de hergun gelebılır ama sohbetten neler doguyor. hele yabancıysa turk erkeklerı hep cok merak edıyor onları... durum kötü bence kolla. dıycem. ne yapılır bılemedım sımdı

İşte, demek ki kadınlardan kaynaklı bir durum değil. :)

olur mu ama, rus deyınce hangı erkegın gözü açılmıyor sence? yuvalarından fırlıyor hepsının, o yuzden de dunyanın 1. harıkası gıbı muamele yapıyorlar. guzeller de ama cabuk çöküyorlar orası ayrı konu.

Türkler de Angelina Jolie olmuyor yaşlanınca sonuçta, yaşlanmanın getirisi herkes çöküyor.

Kıskançlık başa bela... ama sizdeki özgüven eksikliği
Kıskançlık değil ki normal bir durum yok olsa sorun etmem. Eczaneye birkaç aya çıtır diyebileceğimiz kadınlar gelecek turist olarak mesela onlaro kıskandığım olmadı. Bu kadın her bahaneye buraya koşuyor. Beni görmezden gelip eşimle konuşuyor ve hala anormalim galiba evet.

eşinizle konuşması normal çünkü siz ingilizce bilmiyorsunuz.

ama bilemedim ben yine de. böyle bir şeyin olma ihtimali varsa eşinizi yanınızdan ayırmayın :)

Eşimle konuştum hatta biri ingilizce not yazmış onu da yapacaktım da gerek kalmadı önce eşimle konuştum. Yüz verme bu kadar diye çünkü cidden öyle komşuluk ilişkimiz falan da yok kadınla bizim. Eşim şey dedi müşteri sonuçta dedi hani beni oyalasa bir şey almasa ya da işime engel olsa koyarım ama öyle bir şey de yok napabilirim dedi ben de dedim sen mesafe koysan belki bu kadar sık gelmeyecek. O da biliyorum da burası da sıkıcı sen de beni anla dedi. Hakikaten sıkıcı yani turizm mevsimi tam açılınca şıkır şıkır oluyor ortalık ama şuan epey sessiz sakin falan sıkıcı ondan muhabbet etmek iyi oluyor dedi. Ben yine dedim mesafeni ayarla yabancı kültürü farklı anlamıyordur mesafe konulması gerektiğini dedim tamam tamam dedi bitti bakalım bundan sonra ne olacak

Türkçe de biliyor. Birkaç defa konuştu ama isteksiz sanki zorla konuşuyor gibi.
küçük yerlerde kaçamak yapmak daha zor bence. nereye gidecek de ne yapacaklar?

mesafe koymasınıda söylemişsiniz zaten. bir de türkçe konuşmasını söyleyin. eşiniz de inatla türkçe konuşsun.

Dimi? Hala bunu anlamadım bir de üst üste ağrı kesici aldı resmen. Bir şey diyecektim İngilizcem yetmedi yoksa laf çarpardım.
Ayyy kıyamam yaa :) tarzanca anlatsaydın bide kaşlarını çatsaydın :) dili ne olursa olsun ,kadın kadını anlar ..

bu cevaba halk arasında özrü kabahatinden büyük denir
adam açıkça söylemiş hoşuna gittiğini ve sizi geçiştirmiş
arkadaşlıkları artarak devam edecek gibi görünüyor

Siz cevap veremiyorsunuz belli ki öyle kem küm de konuşmak istemiyor eşiniz İngilizce bildiği için onla muhabbet ediyordur birşey Yok ki bunda. Siz de İngilizce öğrenin sizinle de muhabbet eder

Problem eşinizde. Kadını ekarte etseniz bile eşiniz açıkça söylemiş ben konuşmaktan hoşlanıyorum diye. Her insanın kendi iradesi vardır, kimse kimseyi bir şey yapmaya zorlayamaz. Eşiniz de hoşuna gittiğini net bir şekilde belirtmiş zaten ve mesafe falan da koymayacak eminim.

Hoşunuza gitmeyen her konuda açıkça söyleyin. Bence de böyle her ilaç almak isteyen veya acil getirmek isteyen numarasını bıraksa ya da geri arasanız bence saçma. Neden diye soracak olursanız eczane dediğimiz yer acil veya tıp merkezi değil ki. Acil bi şey olunca gidip eczaneyi açacak hali Yok kimsenin gece kapalı olan bi yer. Sadece bayan değil erkekler için de bence tanıdık müşteri bile olsa mesai saatleri dışında telefonda da görüşmemek Laz'ım hem yorucu hem sıkıcı ve gereğinden fazla herkesle muhatap olmayı sağlıyor

Aynen. Burası da sıkıcı diye bir cevap çok açık ve net. Sıkılıyorum sohbet etmek benim hoşuma gidiyor vakit geçiyor gibisinden. Bu zamana kadar vakti nasıl geçiyorsa öyle geçsin yani. Sonuç olarak bu müşteri yokken de bu işi nasıl yapıyorsa yapsın. Rahatsız oluyorum de bitti. Tek cümle . Anlayışlı cümleler kurmayın yani sert olun bence kadın o samimiyeti görürse tabi ki her gün gelir
Bu samimiyet de eşinizin burası da sıkıcı demesinden bile anlaşılıyor
Eşinize hak vermeyin
Siz de sıkıcı diye tüm müşterilerle sohbet edin o zaman. Benim biriyle sohbetimden rahatsız olsan ne yapardın ? Empati yap deyin o zaman geri vites belki yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…