- 26 Eylül 2010
- 2.630
- 1.191
- 123
- 42
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlgi gösteriyorlar çünkü baya, sevimlilik yapıyorlar şımartıyorlar. Sever kadınlar böyle şeyleri. :)
onlara farklı davranıyor bızdekı öküzler
İşte, demek ki kadınlardan kaynaklı bir durum değil. :)
olur mu ama, rus deyınce hangı erkegın gözü açılmıyor sence? yuvalarından fırlıyor hepsının, o yuzden de dunyanın 1. harıkası gıbı muamele yapıyorlar. guzeller de ama cabuk çöküyorlar orası ayrı konu.
Kıskançlık değil ki normal bir durum yok olsa sorun etmem. Eczaneye birkaç aya çıtır diyebileceğimiz kadınlar gelecek turist olarak mesela onlaro kıskandığım olmadı. Bu kadın her bahaneye buraya koşuyor. Beni görmezden gelip eşimle konuşuyor ve hala anormalim galiba evet.Kıskançlık başa bela...ama sizdeki özgüven eksikliği
![]()
Güven meselesi değil aslında insanı durduk yere huzursuz eden detaylar diyelimKafasına aldatmayı koyan her şekilde yapar zaten. Eşine güvenin yoksa zaten o evlilik bitmiştir. Ya da sona doğru ilerliyordur.
Türkçe de biliyor. Birkaç defa konuştu ama isteksiz sanki zorla konuşuyor gibi.eşinizle konuşması normal çünkü siz ingilizce bilmiyorsunuz.
ama bilemedim ben yine de. böyle bir şeyin olma ihtimali varsa eşinizi yanınızdan ayırmayın :)
küçük yerlerde kaçamak yapmak daha zor bence. nereye gidecek de ne yapacaklar?Türkçe de biliyor. Birkaç defa konuştu ama isteksiz sanki zorla konuşuyor gibi.
Ayyy kıyamam yaa :) tarzanca anlatsaydın bide kaşlarını çatsaydın :) dili ne olursa olsun ,kadın kadını anlar ..Dimi? Hala bunu anlamadım bir de üst üste ağrı kesici aldı resmen. Bir şey diyecektim İngilizcem yetmedi yoksa laf çarpardım.
O da biliyorum da burası da sıkıcı sen de beni anla dedi. Hakikaten sıkıcı yani turizm mevsimi tam açılınca şıkır şıkır oluyor ortalık ama şuan epey sessiz sakin falan sıkıcı ondan muhabbet etmek iyi oluyor dedi. Ben yine dedim mesafeni ayarla yabancı kültürü farklı anlamıyordur mesafe konulması gerektiğini dedim tamam tamam dedi bitti bakalım bundan sonra ne olacak
Siz cevap veremiyorsunuz belli ki öyle kem küm de konuşmak istemiyor eşiniz İngilizce bildiği için onla muhabbet ediyordur birşey Yok ki bunda. Siz de İngilizce öğrenin sizinle de muhabbet ederKıskançlık değil ki normal bir durum yok olsa sorun etmem. Eczaneye birkaç aya çıtır diyebileceğimiz kadınlar gelecek turist olarak mesela onlaro kıskandığım olmadı. Bu kadın her bahaneye buraya koşuyor. Beni görmezden gelip eşimle konuşuyor ve hala anormalim galiba evet.
Eşimle konuştum hatta biri ingilizce not yazmış onu da yapacaktım da gerek kalmadı önce eşimle konuştum. Yüz verme bu kadar diye çünkü cidden öyle komşuluk ilişkimiz falan da yok kadınla bizim. Eşim şey dedi müşteri sonuçta dedi hani beni oyalasa bir şey almasa ya da işime engel olsa koyarım ama öyle bir şey de yok napabilirim dedi ben de dedim sen mesafe koysan belki bu kadar sık gelmeyecek. O da biliyorum da burası da sıkıcı sen de beni anla dedi. Hakikaten sıkıcı yani turizm mevsimi tam açılınca şıkır şıkır oluyor ortalık ama şuan epey sessiz sakin falan sıkıcı ondan muhabbet etmek iyi oluyor dedi. Ben yine dedim mesafeni ayarla yabancı kültürü farklı anlamıyordur mesafe konulması gerektiğini dedim tamam tamam dedi bitti bakalım bundan sonra ne olacak
Problem eşinizde. Kadını ekarte etseniz bile eşiniz açıkça söylemiş ben konuşmaktan hoşlanıyorum diye. Her insanın kendi iradesi vardır, kimse kimseyi bir şey yapmaya zorlayamaz. Eşiniz de hoşuna gittiğini net bir şekilde belirtmiş zaten ve mesafe falan da koymayacak eminim.