Yabancı komşu ve eşim

Ben de az cok oyle dusunuyorum,
Su adami ayartayim ,yoldan cikarayim gibi kucuk hesaplar yapacaklarini sanmiyorum Avrupali bayanlarin.
Bunun Avrupası yok bence. Aldatma dolaylı boşanma oranları belki bizim ülkeden daha fazladır bu öyle kıtasallaşacak bir durum değil.

Bir kağıda şunu yaz ver:
" it is not nice to chat and be close with someone who is married in Turkey. If you check your relationship with my hubby I would be appreciate"

Yani "Türkiye'de evli biriyle konuşup yakın olmak iyi bir şey değildir. Eğer "kocişimle" ilişkini kontrol edersen sevinirim" gibi bir şey işte.

Ben de az cok oyle dusunuyorum,
Su adami ayartayim ,yoldan cikarayim gibi kucuk hesaplar yapacaklarini sanmiyorum Avrupali bayanlarin.

ablam 11 sene antalyanın genellikle zengin insanların oturduğu bir yerinde oturdu ve o kadar çok karısını boşayıp yabancılarla evlenen zengin Türk erkeği vardı ki.. ruslar özellikle.. ingiliz de yapabilir. Türk erkeğinin sahiplenmesi vs. gibi özellikleri, maddi durumu da iyi ise cezbediyor onları.

konu sahibi bu iş eşinde bitiyor, sadece ağrı kesiciyi versin işim var müsait değilim deyip bilgisayar başına geçsin. kadın zorla mı konuşacak

Çekinmesem yapacaktım bir ara başka şeyler de işte ayıp denen şey var bizim kültürde o ne anlasın. Hani koluna giriyorum bazen ama bu yetmiyor galiba.
Yetmez kadın rahat bir tipse anlamaz sen ya yanağından ya da dudağından öp bi arada eşini sor kadına

Evet rus bayanlari kastetmemistim,
Rus bayanlar Turk erkeklerine hayran.

Canim oyle dudagina opucuk kondurmayla vs ile olmaz bu isler.
Onlar muhabbete basladiklari an SIkildigini belli edeceksin.hatta sinirli bi sekilde esine biseyler sorup muhabbeti baltalayacaksin.rahatsizligini hissettir.
Ayrica yabancilar gozune kestirdigi erkegin yanina bahaneyle gitmezler genelde.direk senden hoslandim deyip birlikte olmak istediklerini soylerler ya da ima ederler.
Huylandigina gore var biseyler ama ben sen esine ayar vermelisin once

İyice gıcık kaptım kadından. Telefon numarası da alıp vermişler bunu da yeni öğrendim.

Çünkü cidden kadın çok sinsi geliyor bana. Artık mide bulandırıcı oldu bu gelip gidip durması.

Bi eşlerinize de dönüp bakın ya.. Esin mesafeli davransa kadın gelmez, nosunu vermez, muhabbette etmezler değil mi? Eşine bu durumdan rahatsız olduğunu söyle yani eşin o senin. Empati yapmasını iste. Kadının eşi ve senin boyle muhabbet durumunda ne düşüneceğini sor. Anlamak zorunda. Ben erkeğim moduna girerse de al o telefonu kafasına carp

Telefon numarası neden alıp - vermişler sorsaydınız ya? Burnuma iyi kokular gelmedi. Eşinin genelde kız arkadaşları var mıdır çevresinde?

Evet rus bayanlari kastetmemistim,
Rus bayanlar Turk erkeklerine hayran.

He yaaa özellikle Antalya'daki tatilciler. Vallahi vuracağım kafalarına dobrovski dobrovski. Asla tatile Antalya'ya gitmem diyorum ama gideceğim tabi yani sırf lafta. (Nişanlımın eski yaz aşkı Rus'tan sonra asla ısınamadım)

Son düzenleme:
Yabancıların gereksiz samimiyeti bizler için hep can sıkıcı oluyor. Geçenlerde eşimle avm ye gitmiştik. Bebek arabasını eşim kullanıyordu. Tam karşımıza yine bebek arabalı sarışın bir turist geçti. Eşim sağ yaptı oda sağ yaptı eşim sol, oda sol. Birbirlerine yol veremediler yani. Sonra kadın eşime yanaşarak "hahahahah" diye iki metre yaydığı ağzıyla gülünce ben sinir oldum. İlk kez gördüğü yabancı bir adam yani. Ama samimiyeti görsen sanki bayağıdır tanıyormuşta şakalaşıyormuş. Biz kaldıramayız yani öyle şeyleri. Bize gelmez.

Ama ben habire ağrı kesici alınmasına takıldım biraz. Yani rahatlığından olsa sadece gider konuşur geçerken selam verir falan. Ama hep sık sık ağrı kesici almak için gidip konuşması şüphe uyandırıyor. Yani ağrı kesiciyi öne atıyor olmalı ki bu kadar sık gidebilsin. O zaman yabancılar zaten rahattır yanliş anlama diyemiyorum işte. Yine izleme de ol. Baktın kadından çok rahatsız oldun, illa eşine sulanması gerekmiyor sürekli sürekli konuşmasından rahatsz olabilirsin. O zaman eşine söylersin kadınla muhattap olmasın. Geldiğinde iki üç basit kelimeyle başından savsın. Yüzüne bakmasın. Bu ne akraba değil arkadaş değil. Bişey açıklaması gerekmiyor kadına.

yani zirt pirt eczaneye gidiyo diye kil olunmaz ki bi insana. ben de cok sık gidiyorum. evimin alti eczane. 2 gune bir gidiyorum sanki bu aralar. bence sen samimi olmalarina ve ondan da cok konusulani anlamamana uyuz olmuşsun. acil ingilizce ögren. anlarsan sıkıntı yapmazsin bence.

Gizlice numarasını silin :) o bile aralarındaki diyaloğu aksatır bence .
Sorarsa ben sildim istemiyorum dersiniz kadına da direkt aramayın eşimi deyin ya da ben görüşmeni istemiyorum deyin net olarak çok rahatsız edici

Bence aldatılmıyorsun .kadın ve erkek arkadaş olabilir .gülebilir konuşabilir sohbet edebilir. Ama bınlar gözünüzde aldatmaysa evet aldatılıyorsunuz

Şimdi ırkçı falan demeyin bana da Avrupa'da sekse en düşkün kadınlar ingiliz kadınları imiş. yani dikkatli olmak gerek bence.

Siz çalışmıyorsanız eczanede siz de olsanız mesela.

KadiN bi daha eczaneye gelirse ona şunu de bak sana çok süper bi ağrı kesici veriyorum bidaha geleyim deme buraya yoksa başka bi yerlerin ağriyacak onun da ağrı kesicisi yok malesef

Aldatilirsiniz.

Valla Türkler ilgileniyor daha çok. Genelde hep Rus kadınlarını şımartırlar. Rus kadını ilgiyi sever, masada hesap ödeyen erkeği centilmen bulur Alman falan gelmez pek onlara. Rus erkekleri de kabadır. Yani Türk erkeği baya ilgi gösterdiği için bir de tabiri caizse şebeklik yaptıkları için hoşlarına gidiyor. Babam da annemi öyle tavlamış oradan biliyorum ehehe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…