Bunun Avrupası yok bence. Aldatma dolaylı boşanma oranları belki bizim ülkeden daha fazladır bu öyle kıtasallaşacak bir durum değil.Ben de az cok oyle dusunuyorum,
Su adami ayartayim ,yoldan cikarayim gibi kucuk hesaplar yapacaklarini sanmiyorum Avrupali bayanlarin.
Ben de az cok oyle dusunuyorum,
Su adami ayartayim ,yoldan cikarayim gibi kucuk hesaplar yapacaklarini sanmiyorum Avrupali bayanlarin.
Yetmez kadın rahat bir tipse anlamaz sen ya yanağından ya da dudağından öp bi arada eşini sor kadınaÇekinmesem yapacaktım bir ara başka şeyler de işte ayıp denen şey var bizim kültürde o ne anlasın. Hani koluna giriyorum bazen ama bu yetmiyor galiba.
Evet rus bayanlari kastetmemistim,ablam 11 sene antalyanın genellikle zengin insanların oturduğu bir yerinde oturdu ve o kadar çok karısını boşayıp yabancılarla evlenen zengin Türk erkeği vardı ki.. ruslar özellikle.. ingiliz de yapabilir. Türk erkeğinin sahiplenmesi vs. gibi özellikleri, maddi durumu da iyi ise cezbediyor onları.
konu sahibi bu iş eşinde bitiyor, sadece ağrı kesiciyi versin işim var müsait değilim deyip bilgisayar başına geçsin. kadın zorla mı konuşacak
İyice gıcık kaptım kadından. Telefon numarası da alıp vermişler bunu da yeni öğrendim.
Çünkü cidden kadın çok sinsi geliyor bana. Artık mide bulandırıcı oldu bu gelip gidip durması.
Yahu 2 kere aldığı ilaç için geliyor numara veriyorlar? Bir ben mi anormalim şimdi?
Evet rus bayanlari kastetmemistim,
Rus bayanlar Turk erkeklerine hayran.
Kestirip atsa bu kadın alışmazdı
Eşime dedim zaten de ben mi gel diyorum o geliyor diyor
yani zirt pirt eczaneye gidiyo diye kil olunmaz ki bi insana. ben de cok sık gidiyorum. evimin alti eczane. 2 gune bir gidiyorum sanki bu aralar. bence sen samimi olmalarina ve ondan da cok konusulani anlamamana uyuz olmuşsun. acil ingilizce ögren. anlarsan sıkıntı yapmazsin bence.Ama her fırsatta gelmesi asıl olay zaten yoksa esim İngilizcesi sayesinde ahbap bile olmuştur bazı yabancılarla ama bu durum değişik gibi. Kadın her bahaneye geliyor evli de hani eşi de var onunla konuşsun mesela ama buraya geliyor hep.
Şimdi ırkçı falan demeyin bana da Avrupa'da sekse en düşkün kadınlar ingiliz kadınları imiş. yani dikkatli olmak gerek bence.İyi akşamlar arkadaşlar.
Ben hemen konuya girmek istiyorum. Biz tatil beldesinde yaşıyoruz. O kadar meşhur olmasa da buraya da hatrı sayılır derece turist geliyor hatta burada yaşayanlar var. Onlardan biri de bizim yan komşu aramızda 2 ev var. İngiliz bir aile ve sanırım çifte vatandaşlıkları var çünkü bir buraya bir memleketlerine gidip geliyorlar.
Konuya geçiyorum eşim 32 yaşında, eczacı, burada eczanemiz var. ben de yardımcı oluyorum falan ve bu İngiliz kadın sürekli mütemadiyen bizim eczaneye gelip duruyor. Her fırsatta bir şeyler alıyor. Mesela iki gün önce ağrı kesici almıştı. Bugün yine almaya geldi. Eşim ingilizce biliyor bayağı da muhabbet ediyorlar. Ben de anlıyorum ama konuşamıyorum denen kesimdeyim. Neyse ama artık bir oldu iki oldu ben bu durumdan kullanmaya başladım.
Eşim kadın hakkında olmadık şeyler biliyor çünkü. X de yaz sonu memleketine dönecekmiş, yok ablası gelmiş yok bilmem ne. Nerden biliyorsun diyorum kendi anlattı diyor. İyice gıcık kaptım kadından. Telefon numarası da alıp vermişler bunu da yeni öğrendim. Artık tepem atmaya başladı kızlar napsam? Haberim yokken aldatılır mıyım? Çünkü cidden kadın çok sinsi geliyor bana. Artık mide bulandırıcı oldu bu gelip gidip durması. Genç gösteriyor bir de ama eşim dedi ki 38 yaşında.. ama kızlar görseniz pürüzsüz teni falan. 30 gibi yaşı. Neyse ne yapcam bu kadınla? Sizce aldatılır mıyım? Ya da nasıl anlarım gözetlesem mi?
İyi akşamlar arkadaşlar.
Ben hemen konuya girmek istiyorum. Biz tatil beldesinde yaşıyoruz. O kadar meşhur olmasa da buraya da hatrı sayılır derece turist geliyor hatta burada yaşayanlar var. Onlardan biri de bizim yan komşu aramızda 2 ev var. İngiliz bir aile ve sanırım çifte vatandaşlıkları var çünkü bir buraya bir memleketlerine gidip geliyorlar.
Konuya geçiyorum eşim 32 yaşında, eczacı, burada eczanemiz var. ben de yardımcı oluyorum falan ve bu İngiliz kadın sürekli mütemadiyen bizim eczaneye gelip duruyor. Her fırsatta bir şeyler alıyor. Mesela iki gün önce ağrı kesici almıştı. Bugün yine almaya geldi. Eşim ingilizce biliyor bayağı da muhabbet ediyorlar. Ben de anlıyorum ama konuşamıyorum denen kesimdeyim. Neyse ama artık bir oldu iki oldu ben bu durumdan kullanmaya başladım.
Eşim kadın hakkında olmadık şeyler biliyor çünkü. X de yaz sonu memleketine dönecekmiş, yok ablası gelmiş yok bilmem ne. Nerden biliyorsun diyorum kendi anlattı diyor. İyice gıcık kaptım kadından. Telefon numarası da alıp vermişler bunu da yeni öğrendim. Artık tepem atmaya başladı kızlar napsam? Haberim yokken aldatılır mıyım? Çünkü cidden kadın çok sinsi geliyor bana. Artık mide bulandırıcı oldu bu gelip gidip durması. Genç gösteriyor bir de ama eşim dedi ki 38 yaşında.. ama kızlar görseniz pürüzsüz teni falan. 30 gibi yaşı. Neyse ne yapcam bu kadınla? Sizce aldatılır mıyım? Ya da nasıl anlarım gözetlesem mi?
Siz iskandinavlari bilmiyorsunuz galiba...Şimdi ırkçı falan demeyin bana da Avrupa'da sekse en düşkün kadınlar ingiliz kadınları imiş. yani dikkatli olmak gerek bence.
Siz çalışmıyorsanız eczanede siz de olsanız mesela.
He yaaa özellikle Antalya'daki tatilciler. Vallahi vuracağım kafalarına dobrovski dobrovski.Asla tatile Antalya'ya gitmem diyorum ama gideceğim tabi yani sırf lafta. (Nişanlımın eski yaz aşkı Rus'tan sonra asla ısınamadım)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?