Yabancı komşu ve eşim

Konu sahibi "abartmayin" "paranoidsiniz" "supshecisiniz" diyenler ya cok saf, ya dunyadan haberleri yok.

Ingiliz kadinlar gozune kestirdikleri erkegi evli de olsa , karisini/ kiz arkadasinin burnunun dibinden cekip alirlar.

Turk erkeklerini zaten hic guvenilir degil, ama Ingiliz kadinlari kural tanimaz ona gore.

Hadi ya İskandinavlar bana hep soğuk mesafeli duruşlu gelmiştir, önyargı herhalde.

Basini cevirirsen erkegini elinden alirlar, hem kiskanc hem kustahtirlar. onlar icin karakafali erkek= muthis yatak macerasi cunku kendi erkekleri alkolden "hazir olamiyor"lar.

Basini cevirirsen erkegini elinden alirlar, hem kiskanc hem kustahtirlar. onlar icin karakafali erkek= muthis yatak macerasi cunku kendi erkekleri alkolden "hazir olamiyor"lar.

Hahaha gelecekteki kocişkomu İskandinav ülkelerine götürmeyeyim bari amanın. Rus kadınları için de benzer bir önyargı var şaka bir yana, hiç alakaları yok hepsi hanımefendi ve eşlerine çok sadık. Bildiğin Türk gazetecileri Rus mankenleri haber yapıp yaftalama yaptılar kadınlara yıllar önce.

Bahse girerim o arabadaki cocuk kendi cocugu degildir. Eger baska irktan cocuklarla gezinen sarisin gorurseniz bilin ki o kadin cocuk saticisidir.

YA inanamiyorum siz gercek misiniz. Koskoca bir endustri kurulmus bunun ustune kendinizi avutmayin, erkekler ucaklarla tur duzenliyorlar o tarafa.

Ben Ingiltere'de 4 sene yaşadım. Hiç böyle bir gözlemim olmadı..

YA inanamiyorum siz gercek misiniz. Koskoca bir endustri kurulmus bunun ustune kendinizi avutmayin, erkekler ucaklarla tur duzenliyorlar o tarafa.

Kim istiyor da düzenleniyor peki? Arz talep meselesi. Ayrıca Rusya değil Ukrayna genelde. Sanki Türkiyede hiç fuhuş sektörü yok. Niye kendimi avutayım ayrıca?

Konu sahibi arkadaşım,eczaneye birlikte gidip gelin. Ayrı gayrı takılmayın o zaman. Zaman madem kötü,bu durum Ingiliz'lere özel olmasa da tedbirli olun,içiniz rahat olsun..

Kadının numarasını telefonuna kaydet.Her ikisinin de WhatsApp son görülmelerine bak sürekli

Evin ordaki eczaneci numarasini verir, olmqyan ilac getirttiginde geldi der, is yerindekinin numarasini herkes bilir ararsin ilaci getirir. Acaba bu yuzden almis olabilir mi diye dusundum.
Esinizin icinde bir niyet olsa sizle ayrinti paylasmaz diye dusundum. Umarim ben hakliyimdir...

bence ingilizce bilen birini gorunce muhabbet etmek icin firsat kolluyor belliki. ama diger yandan senide hakli buldum.

Mübarek eczaneyi manava çevirmiş bencede kesinlikle bu isn pesini birakmayin numarasinida engelmeye alin esinizn yaninda öyle kadinlardan korkulur

hersey olabilir, esine tatil aski gozuyle bi kerelik takilma olarak bakabilir..ama hic birsey dusunmeyedebilir. sinsilik bencede esinde..

bende de eski eczacımın numarası vardı, vitamin şu bu çok yardımcı olurdu, oğlumla ilgilenirdi falan.

sadece kadın eşinizin tlfunu alsa bir nebze ilac vs sormak için istemiş olabilir ihtimalini düşünücem. ama tlflar karşılıklı alındıysa bu normal değil. herhangi bir ağrı kesicinin içerisinde minimum 15 -20 tane ilaç oluyor.her hafta ağrı kesici alınmasıda bir soru işareti. eczaneden alınabilecek en kolay ve evde durmasında sakınca olmayan bir ilaç neticede.diyelimki bunlar leblebi gibi ilaç kullanıyorlar....o halde geldiğinde 2-3 kutu alır...ona böbreklerinin yaşadığı tahribatla ilgili bilgi vermesini isteyin eşinizden

bazı kadınlar o kadar cahil o kadar yobaz o kadar örümcek kafalı ki... bi an sokağa çıksam 1890 yılıyla karışalacakmışım gibi geliyor. o kadar eğitim, öğretim, bilgiye ulaşmanın kolaylaşması, sosyal hayatın gelişmesi filan hikaye... at gözlüklerini takıp yaşamayı nasıl başarıyosunuz anlamıyorum.

Ben kesinlikle olmaz demiyorum çünkü insanlığın çivisi çıkmış, boşta. bri şeye şahit olmuştum. Karaköy'de sokak partisi yapılır yaza veda için. Oraya gittik arkdş grubu ile. kızlı erkekli. sonrasında New York'tan gelmiş bir çift ile tanıştık. eğlendik vs. ben hariç herkes alkol almıştı. turist kadın tuvaletim var dedi. Eşi de bizim erkek arkadaştan rica etti götürmesi için. ben de karşı geldim sen götür dedim eşini. ben sizlere güveniyorum dedi peki dedik. neyse gittiler. geldiklerinde bizim lavuk arkdş anlatıyordu işte öpüşmüşler vs vs diye. ortamdan buz gibi soğudum duyunca. ve gece bitti orda. arkadaşlıklarda.
Diyeceğim o ki alkol olsa da olmasa da kültürel farklılıktan dolayı onlar bizden daha rahat. Ama bizim Turk erkekleri her naneyi yiyen cinsten. Zor bir durumdur eminim. Ama hiçbir zmn tek taraflı olmaz böyle şeyler. ve ben hiçbir kadının hislerinde yanılmayacagından eminim.

Valla bızım sıtede bır turkle elı moldovalı var. Kadın 3 cock annesı ama bir gör 22 lık cıtır 1 80e yakın boy falan. Alt komsusuun kocasıyla fıkır fıkır butun sıte farketmıs kadında farkında bence ama kocası hayt hoyt yapıyo.
Komsu mangal yakalım sen etlerı al ıckıler benden yıyleım ıclım modları. Dıger kadın kocasına hadı gıdelı dıyo, kocası sen gıt gel ben burdayım dıyo falan ıyyy yanı bıde herkes farkında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…