Siz iskandinavlari bilmiyorsunuz galiba...
Hadi ya İskandinavlar bana hep soğuk mesafeli duruşlu gelmiştir, önyargı herhalde.
Basini cevirirsen erkegini elinden alirlar, hem kiskanc hem kustahtirlar. onlar icin karakafali erkek= muthis yatak macerasi cunku kendi erkekleri alkolden "hazir olamiyor"lar.
Yabancıların gereksiz samimiyeti bizler için hep can sıkıcı oluyor. Geçenlerde eşimle avm ye gitmiştik. Bebek arabasını eşim kullanıyordu. Tam karşımıza yine bebek arabalı sarışın bir turist geçti. Eşim sağ yaptı oda sağ yaptı eşim sol, oda sol. Birbirlerine yol veremediler yani. Sonra kadın eşime yanaşarak "hahahahah" diye iki metre yaydığı ağzıyla gülünce ben sinir oldum. İlk kez gördüğü yabancı bir adam yani. Ama samimiyeti görsen sanki bayağıdır tanıyormuşta şakalaşıyormuş. Biz kaldıramayız yani öyle şeyleri. Bize gelmez.
Ama ben habire ağrı kesici alınmasına takıldım biraz. Yani rahatlığından olsa sadece gider konuşur geçerken selam verir falan. Ama hep sık sık ağrı kesici almak için gidip konuşması şüphe uyandırıyor. Yani ağrı kesiciyi öne atıyor olmalı ki bu kadar sık gidebilsin. O zaman yabancılar zaten rahattır yanliş anlama diyemiyorum işte. Yine izleme de ol. Baktın kadından çok rahatsız oldun, illa eşine sulanması gerekmiyor sürekli sürekli konuşmasından rahatsz olabilirsin. O zaman eşine söylersin kadınla muhattap olmasın. Geldiğinde iki üç basit kelimeyle başından savsın. Yüzüne bakmasın. Bu ne akraba değil arkadaş değil. Bişey açıklaması gerekmiyor kadına.
YA inanamiyorum siz gercek misiniz. Koskoca bir endustri kurulmus bunun ustune kendinizi avutmayin, erkekler ucaklarla tur duzenliyorlar o tarafa.Hahaha gelecekteki kocişkomu İskandinav ülkelerine götürmeyeyim bari amanın. Rus kadınları için de benzer bir önyargı var şaka bir yana, hiç alakaları yok hepsi hanımefendi ve eşlerine çok sadık. Bildiğin Türk gazetecileri Rus mankenleri haber yapıp yaftalama yaptılar kadınlara yıllar önce.
Ben Ingiltere'de 4 sene yaşadım. Hiç böyle bir gözlemim olmadı..Konu sahibi "abartmayin" "paranoidsiniz" "supshecisiniz" diyenler ya cok saf, ya dunyadan haberleri yok.
Ingiliz kadinlar gozune kestirdikleri erkegi evli de olsa , karisini/ kiz arkadasinin burnunun dibinden cekip alirlar.
Turk erkeklerini zaten hic guvenilir degil, ama Ingiliz kadinlari kural tanimaz ona gore.
YA inanamiyorum siz gercek misiniz. Koskoca bir endustri kurulmus bunun ustune kendinizi avutmayin, erkekler ucaklarla tur duzenliyorlar o tarafa.
Ben Ingiltere'de 4 sene yaşadım. Hiç böyle bir gözlemim olmadı..
Sizde eve servis yok mu
Bizim ofisin orada eczacılar numara alıyor ilaç geldiğinde haber veriyorlar hatta ofise getiriyorlar
Hiç numara istediklerinde bana asıldıklarını düşünmedim çok mu safım
Yabancı olsam ve dilimi anlayan bir eczacı olsa, numarasını alırdım acil
Bir durumda yardım istemek için ya da ilaç vs sormak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?