- 28 Şubat 2017
- 576
- 1.283
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya ben en çok şeye güldüm bu konuda.
"Yabancı kadınlar Türk erkeklerini seviyor"
Buna sağlam güldüm.
Googlea "Why Turkish guys..." yazarsanız "keep adding me on facebook" diye tamamlar
"Neden Türk erkekleri durmadan beni facebookta ekliyor" Türkçesi de
Kimse kocalarınıza bayılmıyor, rahat olun.
Avrupa bizi kiskaniyor ne sandinYa ben en çok şeye güldüm bu konuda.
Buna sağlam güldüm.
Googlea "Why Turkish guys..." yazarsanız "keep adding me on facebook" diye tamamlar
Ben guneyde yasiyorum, Turk erkeklerinin Kuzeyli kadinlara karsi ne hallere dustuklerini gormesem belki inanirdim o yorumlara :-DYa ben en çok şeye güldüm bu konuda.
Buna sağlam güldüm.
Ben guneyde yasiyorum, Turk erkeklerinin Kuzeyli kadinlara karsi ne hallere dustuklerini gormesem belki inanirdim o yorumlara :-D
aman keşke o yabancı kadınlar gerçekten bayılsa şu Türk erkeklerine de hepsini alıp götürseler başımızdan, biz de kurtulsak saçmalıklarından. benim eski erkek arkadaşım Avusturyalıydı ama herifi dünya vatandaşı gibi düşünün, bu kadar zeka, hoşgörü, sıcakkanlılık, insancıllık, kadına saygı, sevgi, düşünce yapısındaki pozitiflikler, mantığı, kafasının çalışması, bakış açısı falan derken her şeyiyle o kadar müthişti ki ben bir daha öyle birini tanıyabileceğimi sanmıyorum. öyle bir Türk erkeği tanırsam zaten öpüp başıma koyarım ama yok, imkansız. yıllar geçti de gelişemeyen canlılar olarak kaldı Türk erkekleri, maalesef çoğu böyle. Bakın Türk kadınına asla çamur atmam hatta daha çok överim de. Biz çok fazla fedakarızdır, sabırlı ve çok sevgi doluyuzdur elin yabancısı çekmez yani bizim çektiklerimizi. neyse, alıp götürseler şu bizdekileri de biz de rahatlasak.O da niye biliyor musun? Yıllar yıllar önce gazetelerin arka sayfasına seksi yabancı kadın fotoğrafları koyup yanına atmasyon "Türk erkeklerine bayılıyorum", "Türk erkekleri çok güzel bakıyor" falan diye haberler uydurulduğu için. Bunu da Cem Yılmaz bir gösterisinde söylemişti sanırım, harbiden de doğru. Cahil cühela kadınlar da kendi kocalarını bir halt sanıyor, kendi kocası ağzı beş karış açık turist kadınlara bakar, muhabbet kurmaya çalışır ama hep nedense kocası ayartılıyor olur. Milletin karısına kızına pislik atacaklarına kendi kocalarına sahip çıksınlar, hey Allahım.
Ben de az cok oyle dusunuyorum,
Su adami ayartayim ,yoldan cikarayim gibi kucuk hesaplar yapacaklarini sanmiyorum Avrupali bayanlarin.
aman keşke o yabancı kadınlar gerçekten bayılsa şu Türk erkeklerine de hepsini alıp götürseler başımızdan, biz de kurtulsak saçmalıklarından. benim eski erkek arkadaşım Avusturyalıydı ama herifi dünya vatandaşı gibi düşünün, bu kadar zeka, hoşgörü, sıcakkanlılık, insancıllık, kadına saygı, sevgi, düşünce yapısındaki pozitiflikler, mantığı, kafasının çalışması, bakış açısı falan derken her şeyiyle o kadar müthişti ki ben bir daha öyle birini tanıyabileceğimi sanmıyorum. öyle bir Türk erkeği tanırsam zaten öpüp başıma koyarım ama yok, imkansız. yıllar geçti de gelişemeyen canlılar olarak kaldı Türk erkekleri, maalesef çoğu böyle. Bakın Türk kadınına asla çamur atmam hatta daha çok överim de. Biz çok fazla fedakarızdır, sabırlı ve çok sevgi doluyuzdur elin yabancısı çekmez yani bizim çektiklerimizi. neyse, alıp götürseler şu bizdekileri de biz de rahatlasak.
ama bazı yabancı kadınlar gerçekten seviyorlar sanırım, bazen şöyle bir bakıyorum da bizim sümüğümüzü atmayacağımız tiplerle falan evleniyorlar, "beni sahipleniyor" filan diyorlar yani niyet gerçekten sevgiyse demek ki öyleleri de var diyorum.
Eski? bacagına koluna sırtına yapışsaydınız. Cebinde taşı beni ama terketme falan deseydiniz![]()
aman keşke o yabancı kadınlar gerçekten bayılsa şu Türk erkeklerine de hepsini alıp götürseler başımızdan, biz de kurtulsak saçmalıklarından. benim eski erkek arkadaşım Avusturyalıydı ama herifi dünya vatandaşı gibi düşünün, bu kadar zeka, hoşgörü, sıcakkanlılık, insancıllık, kadına saygı, sevgi, düşünce yapısındaki pozitiflikler, mantığı, kafasının çalışması, bakış açısı falan derken her şeyiyle o kadar müthişti ki ben bir daha öyle birini tanıyabileceğimi sanmıyorum. öyle bir Türk erkeği tanırsam zaten öpüp başıma koyarım ama yok, imkansız. yıllar geçti de gelişemeyen canlılar olarak kaldı Türk erkekleri, maalesef çoğu böyle. Bakın Türk kadınına asla çamur atmam hatta daha çok överim de. Biz çok fazla fedakarızdır, sabırlı ve çok sevgi doluyuzdur elin yabancısı çekmez yani bizim çektiklerimizi. neyse, alıp götürseler şu bizdekileri de biz de rahatlasak.
ama bazı yabancı kadınlar gerçekten seviyorlar sanırım, bazen şöyle bir bakıyorum da bizim sümüğümüzü atmayacağımız tiplerle falan evleniyorlar, "beni sahipleniyor" filan diyorlar yani niyet gerçekten sevgiyse demek ki öyleleri de var diyorum.