- Konu Sahibi esraylmz03
-
Peki maaşınız nasıl ortam falan yurtdışına gönderiyorlar mıHayırlısı olsun.
Ben yabancı bır sıkette calısıyorum , iç yazışmalarımız bile ingilizce olmak zorunda. Oldukca sıkıcı bır durum ama elbette daha ıyısını ıstersın şans ısı bunlar. Yolun acık olsun derım
Ara ara evet gönderiyorlar ama daha cok yurt dışından geliyorlar buraya.Peki maaşınız nasıl ortam falan yurtdışına gönderiyorlar mı
Memnunum aslında ama akşama kadar toplasanız 1 saat iş yapıyorum burdaözel firmaların yds'ye bakacaklarını sanmam. kendi sınavları ya da mülakatları vardır. memnun değilseniz yavaş yavaş iş bakmaya başlayın madem.
Hayırlısı olsun.
Ben yabancı bır sıkette calısıyorum , iç yazışmalarımız bile ingilizce olmak zorunda. Oldukca sıkıcı bır durum ama elbette daha ıyısını ıstersın şans ısı bunlar. Yolun acık olsun derım
Coğu türk aslında, ama yabancılarda var. Sanırım takip acısından mail içeriklerini bu şekilde istiyorlar.Hakkınızda hayırlısı olsun, inşallah gönlünüze göre olur dilerim.
Yabancı firmalarda çalışmak güzel birşey, ben de aynı şekilde yabancı bir şirkette çalışıyorum.
Fakat iç yazışmalar tabii ingilizce değil, tüm çalışanlar Türk neticede.
Satış , operasyon bölümleri olduğu için, ingilizce zorunluluk olmayan birimler var içimizde.
Fakat yabancı firmaya girmek için üstün özelliklere sahip olmak gerekliliği konusuna katılmıyorum açıkçası.
Sadece çalışmak istediğiniz alan ile alakalı olarak donanımlı olmanız ve şans meselesi diyebilirim.
İç yazışmaların dahi ingilizce olması beni şaşırttı.
Ama neden sıkıcı buldunuz ki? Bence gayet iyi bir durum aslında.
İngilizce dilinizin sürekliliği anlamında.
Yabancı çalışanlar mı var?
Coğu türk aslında, ama yabancılarda var. Sanırım takip acısından mail içeriklerini bu şekilde istiyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?