Gelinlik Modelleri yabancı sitelerden gelinlik almak?

21grams

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2007
44
3
98
40
merhaba;

kulağa baya ters geldiğinin farkındayım ama yabancı bir alışveriş sitesinden çok güzel gelinlikler görüyorum,bu şekilde bir alışveriş yapan oldumu acaba aranızda merak ettim .

Canım çok güzel bir konu olmuş ben de bunu çok beğendim geçenlerde ben de aynı şeyi düşünüyordum inşllh bilen biri çıkarr :)

Çin'de vs. çok ucuza marka gelinliklerin kopyalarını dikiyorlar,evet. Yalnız çok çok da ucuza mesela 150-200 dolar gibi bir fiyata iyi bir gelinlik olmaz. Baktığınız sitede kendi diktiklerini yayınlayıp yayınlamadıklarından emin olmanız lazım. Mesela Jasmine's bridal shop var, ünlü marka gelinlikleri 1000 doların altına çok güzel dikiyorlar, ancak kendi diktiklerini yayınlıyorlar Facebook'ta, ünlü markaların katalog resimlerini referans göstermiyorlar. Bunun gibi şeylere dikkat etmeniz lazım. Bir de tabi fizik olarak standart bedenlerde olmanız gerekir, yoksa sorun çıkar...

annem ablam ve tanıdıklar karşı çıkıyorlar normal olarak tabi :) ama bende bunları beğeniyorum , türkiye de zor çok böyle gelinlikler bulmak ancak iyi markalara yaptırabilirsin , o da çok para .bu gelinliklerin ortalama fiyatlarıda 1300 ,1400 lerde .aynısının geleceğini bilsem ,bedende oynatma yaptırırsın o sorun değil ama güvenilmiyor tabi.beğendiğinize ve aynı düşüncede olduğunuza da sevindim, yalnız değilim :)

mesaj çokluğu için kusuruma bakmayın , gitmesi uzun sürünce çok bastım ondan oldu ,silemiyorum da , neyse kalsın artık :)

fotograflardan beğendiğiniz birşeyi gözle görmenizde fayda var. ben bir çok kez fotoğrafa yanılıp internet üzerindenbirşeyler aldım hoşnut kalmadım. çünkü fotoğraflarda ışıktı profesyonel tekniklerdi derken çok güzel görüntüler yakalayabiliyorlar. kendi gözünüzle görmeli öyle karar vermelisiniz.

mesaj çokluğu için kusuruma bakmayın , gitmesi uzun sürünce çok bastım ondan oldu ,silemiyorum da , neyse kalsın artık :)

inşallah senin de canım :) en kötü ihtimalle ben eğer alamazsam modeli diktirmeyi planlıyorum belki sen de en kötü ihtimalle öyle bir şeyi tercih edebilirsin hem belki annenlerin de içi daha rahat eder hem de beden olarak tam uyar üzerine :)

bu arada 21 grams sen sanırım hazırlık aşamasında evlilik için, hayırlı da olur inşllhh, ben öyle yazdım ama ortada ne aday ne aday adayı var öyle kendi kendime gelinlklere bkrken byıldım artşrdım falan filan ama tabii senelerdir evlilik hayalleri kuran genş kızlardan olduğumdan planlarımı da şimdiden yapıyorum :)

teşekkürler evet bir kaç ayım kaldı, allah senin ve isteyen herkesin gönlüne göre versin..

evet haklısınız görmeden almak çok riskli az paralarda değil.teşekkür ederim ilgilenip cevap veren herkese.

gelinliği degil yabancı türk sitesinden ible görmeden denemeden alıp riske atmam :) begendigim modelin resmini alırım kendine güvenen benmde güvendigim terziye diktirtirim :) o yüzden bana internetden gelinlik olayı ters ve saçma geliyor

Sanırım aradığınız cevap benden geliyor :) Düğünümden önce kına gecemde gelinliğimi giymek istemediğim için, kınam için yurtdışından ucuz bir gelinlik alayım dedim. Kına elbisesinden daha ucuza gelecegi için beni korkutmadı. Riske atılabilecek bir para olduğunu düşündüm ve Çinden kargosuyla beraber 167 dolara bir gelinlik sipariş ettim. Gelinlik geldi. Dikimi pek fena degil ama beden ölçüsünü ayarlayamadığım için bana epey büyük oldu. Düğünüm için bu gelinliği giyer miydim, hayır. Ama kına için giyerim diye düşünüyorum. Gerçi gelinlik şu an terzide ve 150 tl de terzi parası veriyorum malesef daraltmak için. O yüzden seçerken bedeninizi iyi ayarlayın derim. Hatta birşey daha itiraf edeyim. Geçen hafta yine ucuz bir gelinlik sipariş verdim bu sefer başka bir siteden, artık bedenimi de bildiğim için birkaç gün içinde geleceğini düşündüğüm bu gelinlik tam üstüme oturacak gibi bir his var içimde. Onun da ayrıntılarını sizinle paylaşırım.

İsterseniz aldığım gelinliğin, sipariş vermeden önce gördüğüm fotografını, ve geldikten sonra üstümdeki fotografını da paylaşırım?

Ben çok minnettar olurum açıkçası, hep bu çin gelinliklerinin nasıl bir şey olduğunu merak etmişimdir.

2.500 civari bir butce ayirirsaniz kendinize istediginiz gelinligi diktirebilirsiniz burada.. tavsiyem terzinizle kumaslar bizden diye anlasarak bilen birini de yaniniza alip kumaslari kendiniz secmeniz bu sekilde kumasciyla da pazarliginizi yapip cok guzel kumaslari daha uyguna alip terziye yalnizca dikis parasi verebilirsiniz. terziler paranin buyuk kismini kumastan kazanirlar..

bu arada 2.500 dedigim sey fransiz dantelli bir gelinlik icin yoksa dantel istemezseniz 1.600 - 1.800 civarina istediginiz gelinlik cikar. yeter ki kumaslarinizi siz alin ve iyi bir terziyle guzel bi pazarlik yapin..

Fotoğrafını görerek sipariş verdiğim gelinlik bu:

Gelen gelinliği bir türlü ekleyemedi. Hemen başka bir yorum olarak ekliyorum.

Şaka olmalı yaa, eklemiyo fotoğraf. dakikalarca bekliyor öyle. yukarıdaki insert image dışında bilgisayardan yüklemenin başka bir yolu var mı ?

Şaka gibi yaa. Eklemiyor bir türlü. öylece bekliyor dakikalarca. sonra da hata veriyor. Yukarıdaki insert image dışında bilgisayardan fotograf yükleyebilmenin yolu var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…