Gelinlik Modelleri yabancı sitelerden gelinlik almak?

Sonunda sorunu buldum :) Tabiki kb sorunu ! :)

Bu da gelen gelinliğin fotografları. Bu gelinlik bana 2 beden büyük geldi. Arkası da fermuarlı olunca mecburen daraltmaya gitti. Şu an terzide. Gelince son hallerini de paylaşırım.

Ama daha güzel birşey var ki, o da 6 gün önce yine çinden başka bir siteden sipariş verdiğim gelinlik bügn elime ulaştı. İşyerinde olduğum için henüz deneyemedim ama yakından da çok şık duruyor gerçekten. Akşam giydiğimde sizinle fotograflarını paylaşabilirim. Gelinliğin modeli bu:

Fiyatı ise herşey dahil sadece 116 dolar.

İşte elime bugün ulaşan Çin'den sipariş verdiğim, sadece 116 dolarlık gelinlik. Dikimi şahane. Kına gecesinde giymek için hiiiç fena degil...

dilemma;

gerçekten süpersin :) ilk başta cesaretine hayran kaldım ve yardımlarına

gerçeği ile gelenler arasında fark göremedim ben , ışık mışık vs. dışında stüdyo resimleri olduğu için olucak o kadar.kaldı ki senin ilk gelinlik, detaylı ve işlemeleri olanda bir gelinlik. site adı vermende sakınca yoksa nereden aldığını da öğrenmek isterim ?

2500 lük bir bütçemiz olmadığından maalesef bu yöntemlere başvuruyorum ,yoksa tabi ki türkiye de de (istanbul da yaşıyorum ) pek güzel yerler var gelinlik alıp ya da diktirebileceğim . ama mahalle gelinlikçilerine güvenmiyorum,muhakkak iyi yapanlarda vardır ama benim tanıdığım iyi bir terzide yok

Sevgili 21 gram,
Tabiki de site ismi vermemde benim için sakınca yok, umarım kulüp için de sakınca yoktur :) İlk gelinliği tbdress'den aldım. kargosuyla beraber 167 dolara geldi. ama bedenimi tutturamadım. gelen gelinlik çok büyük oldu. bir de siparişi verince dikmeye başlıyorlar elime ulaşması 1 ay kadar sürdü.

İkincisini tam 6 gün önce verdim. Ellerinde hazır dikilmiş gelinlikler vardı. bu sefer bedenimi tutturdum sanırım. ikinci gelen gelinliği inanılmaz begendim. Gerçekten dikimi çok güzel. Boydan çektiğim fotograflarda ışıktan biraz soluk gözükmüş olabilir ama cidden güzel. Onu da ebay'den verdim. Satıcı çok ilgiliydi. Kargo ücreti yok. Gelinlik fiyatı ise 116 dolar. İlgilenirsen satıcının ismini de veririm.

Sevgili 21 gram,
Tabiki de site ismi vermemde benim için sakınca yok, umarım kulüp için de sakınca yoktur :) İlk gelinliği tbdress'den aldım. kargosuyla beraber 167 dolara geldi. ama bedenimi tutturamadım. gelen gelinlik çok büyük oldu. bir de siparişi verince dikmeye başlıyorlar elime ulaşması 1 ay kadar sürdü.

İkincisini tam 6 gün önce verdim. Ellerinde hazır dikilmiş gelinlikler vardı. bu sefer bedenimi tutturdum sanırım. ikinci gelen gelinliği inanılmaz begendim. Gerçekten dikimi çok güzel. Boydan çektiğim fotograflarda ışıktan biraz soluk gözükmüş olabilir ama cidden güzel. Onu da ebay'den verdim. Satıcı çok ilgiliydi. Kargo ücreti yok. Gelinlik fiyatı ise 116 dolar. İlgilenirsen satıcının ismini de veririm.

tabi verirsen memnun olurum , ilk verdiğin siteyi karıştırıyorum zaten

Merhaba,
Sık sık bu tarz sitelerin reklamlarını görür olduk.Şuan gelinlik için değil ama çok şık gece kıyafetleri için bende baktım.Özellikle ikinci gelinliğiniz çok şık.İlk gelinliği aldığınız sitede çok güzel abiye kıyafetler var.Ama biraz cesaret istiyor.Bu arada provinias tarzı gelinlikler de çok ucuza satılıyor.

Merhaba, evet sipariş vermek biraz cesaret istiyor. Ben sipariş verirken yanlış hatırlamıyorsam, iade gibi bir imkan yoktu. Şimdi var mı bilmiyorum. İadesi olmayınca insan parasını riske atıyor. Size tavsiyem, sipariş verecekseniz ölçülerinizi iyi bilin. Ben bir gelinlikçiye gidip ölçülerimi aldırdım. Bana sen 38 beden al dedi, halbuki sitenin ölçülerine göre benim aklımdan geçen 36 bedendi. Ona uydum ve inanılmaz büyük geldi. O yüzden en doğru kararı yine siz verirsiniz.

2. gelinlik gerçekten çok daha ucuza geldi, sade ve şık. Dediğim gibi sadece kına gecesinde giyecegim için hiç sorun etmedim. Düğün için zaten görerek almaktan yanaydım hep, öyle de yaptım. Bir de 2ç gelinliğin iadesi de söz konusuydu ama gerek kalmadı.

Bu arada site isimlerini paylaşmıştım ama site yönetimi silmiş

Merhaba,
Ben de bir cesaret internetten sipariş verdim. Yine bir Çin firması. İnternet sitesinde bire bir kendi diktikleri gelinliklerin fotoğrafları var. Yakın plan fotoğrafların olması karar vermemi kolaylaştırdı. Sade bir modelde karar kıldım. Çoğu modelde sizin ölçülerinize göre de diikim yapıyorlar ama benim seçtiğimde sadece standart bedenler vardı, özel dikim yapılmıyordu. 36 beden sipariş etmiştim ama gelen gelinlik biraz bol geldi, belki düğünden önce ufak bir tadilat gerekebilir.
Onun dışında kumaştan pek anlamam ama genel olarak gelen gelinlikten memnun kaldım.
Üretim süreci 20-25 gün sürdü. EMS ile kargolamalarını istedim. Bu şekilde Topkapı'daki Avrupa Posta İşletmesi'ne geliyor. Gümrük işlemlerini burada halletmek DHL, TNT vs'ye göre daha kolay oldu. Kargo ücreti dahil 100 doların altındaysa sorunsuz alırsınız; üzerindeyse gümrüğe takılıyor, gümrük ücreti ürün fiyatının %20'si.

Sipariş ettiğim gelinlik buydu: Trumpet/ Mermaid Off-the-shoulder Sweep/ Brush Train Tulle Wedding Dress - US$ 197.99

Bu da gelen gelinlik:
Eki Görüntüle 494919 Eki Görüntüle 494920

Umarım karar vermekte zorlananlara yardımım olmuştur.

canarım bende bir çin sitesinden sipariş vercem ama nasıl vercem bilmiyorum bilen varsa bana yardımcı olsun lütfenn

Dilemma merhaba, 2. gelinliği ebay'den hangi satıcıdan aldın, silinmiş sanırım o kısım bana pm atabilir misin? Teşekkürler şimdiden

kızlar xs olmasına rağmen benim üst kısmımın darlığından dolayı ki hemen her elbisede yaşarım ben bunu, üstü biraz bol oldu. ama zaten be bunu düşünerek düzeltilmesi kolay düz bir model seçmiştim. yani hemen hallolcak bişi işte foto burada kızlaaar

Sitedekiyle birebir aynı,öyle kalitesizde durmuyor bence gayet iyi.Bende dusunuyorum yabancı siteleri ama hala karar verebilmiş degilim.

ki kötü çıkan bi fotoyu seçip koymuşum nedense kalitesi kötü diil buradaki orta halli gelinlikçilerdeki gibi bi kalite yani eline alıp incelemeyen bilemez asla.. ama tabiki risk, başka modeller de böle gelir mi bilinmez...

Canım gümrükte sorun oldu mu? Yani ben bu fiyata sorun olmaz derler mi diye korkuyorum. Pakette gelinlik diye yazıyor muydu? Ben lightinthebox'tan sipariş vericem ama onlar tam fiyatı ve gelinlik olduğunu pakete yazıyoruz öteki türlü olmaz dediler. Merak ediyorum gümrük sorun çıkarır mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…