Sanırım aradığınız cevap benden geliyor :) Düğünümden önce kına gecemde gelinliğimi giymek istemediğim için, kınam için yurtdışından ucuz bir gelinlik alayım dedim. Kına elbisesinden daha ucuza gelecegi için beni korkutmadı. Riske atılabilecek bir para olduğunu düşündüm ve Çinden kargosuyla beraber 167 dolara bir gelinlik sipariş ettim. Gelinlik geldi. Dikimi pek fena degil ama beden ölçüsünü ayarlayamadığım için bana epey büyük oldu. Düğünüm için bu gelinliği giyer miydim, hayır. Ama kına için giyerim diye düşünüyorum. Gerçi gelinlik şu an terzide ve 150 tl de terzi parası veriyorum malesef daraltmak için. O yüzden seçerken bedeninizi iyi ayarlayın derim. Hatta birşey daha itiraf edeyim. Geçen hafta yine ucuz bir gelinlik sipariş verdim bu sefer başka bir siteden, artık bedenimi de bildiğim için birkaç gün içinde geleceğini düşündüğüm bu gelinlik tam üstüme oturacak gibi bir his var içimde. Onun da ayrıntılarını sizinle paylaşırım.
İsterseniz aldığım gelinliğin, sipariş vermeden önce gördüğüm fotografını, ve geldikten sonra üstümdeki fotografını da paylaşırım?