Benim hayalim değildi. Çünkü benim ikinci evliliğim olacak ve nasıl olur anlaşabilir miyiz aynı evde falan. Aklımda deli sorularAy ne güzel :).
Benim de hayalim yabancı ile evlenmek :).
Ama üç ay, evlilik kararı için çok erken bence.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim hayalim değildi. Çünkü benim ikinci evliliğim olacak ve nasıl olur anlaşabilir miyiz aynı evde falan. Aklımda deli sorularAy ne güzel :).
Benim de hayalim yabancı ile evlenmek :).
Ama üç ay, evlilik kararı için çok erken bence.
Bence Türkiye'de farklı kültürden biriyle evlenirseniz daha çok zorluk çekersiniz yabancılar çok kasmadıkları için problem olmaz diye düşünüyorumAmerikalı bir erkek arkadaşım var. Türkiye'de yaşıyor ve birkaç aydır beraberiz. Evlilik üzerine konuşmaya başladık ama çok farklı 2 kültür gibiyiz. Yabancı biriyle evli olan var mı. Nasıl problemler yasadinız?
Teşekkür ederim. Umarım öyle olurBence Türkiye'de farklı kültürden biriyle evlenirseniz daha çok zorluk çekersiniz yabancılar çok kasmadıkları için problem olmaz diye düşünüyorum
Yani siz istemiyorsanız orta yol bulun derim. Çok zarif elbise tarzı gelinlikler var. Öyle bir şey giyebilirsiniz.Bu arada mesajımı gören olursa fikrinizi sormak istiyorum. O benimle evlenmeyi hayal ettiğini ve eğer evlenirsek onun ilk evliliği olduğu için gelinlik damatlık giymek istediğini söyledi. Benim boyumca çocuklarım varken bunu doğru bulmuyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?
Seridina bütün mesajlarıma içtenlikle cevap verdiğin için teşekkürler. Bunu dile getireceğimYani siz istemiyorsanız orta yol bulun derim. Çok zarif elbise tarzı gelinlikler var. Öyle bir şey giyebilirsiniz.
Ne demek rica ederimSeridina bütün mesajlarıma içtenlikle cevap verdiğin için teşekkürler. Bunu dile getireceğim
Çok çok teşekkür ederim. Evet ikimizde yaşını başını almış maceraya doymuş insanlarız. Sanırım bu yüzden olumlu bir enerji aldınNe demek rica ederimGeçen mesajlarımda da yazdım. Çevremde yabancı ile evlenen çok kişi var. O yüzden ben bu konulara olumlu bakıyorum. Bu sebepten bu konuya yorum yapıyorum. Bir de ben ilişkinizden olumlu enerji aldım.
İnşallah olur
![]()
Çok teşekkür ederimÇok çok teşekkür ederim. Evet ikimizde yaşını başını almış maceraya doymuş insanlarız. Sanırım bu yüzden olumlu bir enerji aldınUmarım hayat sana da güzellikler getirir
Şu an acelem yok zaten. Ama nişanlanmak bile büyük bir adım benim için
Nişanlanmak demek evlenmek demek zaten ne farkı var ki. Bile demişsiniz ya. :)
Yan gelip yatmak yerine kendi işinizi kendiniz halledebilirsinizYenge hanım yabancı. Batı Avrupa'dan. Mesela yanımızda yan gelip yatması hoşumuza gitmiyor. Poposuna kadar görüyoruz, biz de masada yemek yiyoruz. Uyarmayız ama bizim kültürümüzde saygısızlık. Bunun da kültürle alakası yok bence. Çok yabancı arkadaşım var. Ülke fark etmiyor, önemli olan insan olması.
Ayni şey mi?Birinde mahkemeyle vs ugrasiyorsun. Oncesinde de birlikte yaşanmiyorsa eger yeniden ev düzen vs kurmak lazim. Cocuk olduysa daha fena.
Nişanda yuzugu cikartip haddi baay dersin.
Ay evet öyle tabi ki.
Ama nişanlanmak evlenmeye hazırım demek benim için de. O yüzden şaşırdım ben bu cümleye![]()
Yabancı ile evliliği bilmem ama Türk erkeği ile evlilik çoğunluk açısından oldukça zor gördüğüm kadarı ileAmerikalı bir erkek arkadaşım var. Türkiye'de yaşıyor ve birkaç aydır beraberiz. Evlilik üzerine konuşmaya başladık ama çok farklı 2 kültür gibiyiz. Yabancı biriyle evli olan var mı. Nasıl problemler yasadinız?
Bu sitede okuduğum en anlamsız cevap olabilir. Ne gibi kendi işim? Yengeme kalk bana su getir mi demişim?Yan gelip yatmak yerine kendi işinizi kendiniz halledebilirsiniz![]()
Turk kadin olarak değil de genelde kadinlar uyum sağliyor benim gorduğum. Hintli adamla evlenir evlenmez 40 yillik hintli gibi davranmaya calisan kadin ya da Hollandali kadinin daha cok Turk kulturune uymaya calistigini gordum gibi gibi ornekler...
Bizim aile de karisik.
Butun kadinlar boyle degil tabi. Ben tamamen ters değilim ama çok uyumlu biri değilim mesela.![]()
Bence öyle değil.Turk kadin olarak değil de genelde kadinlar uyum sağliyor benim gorduğum. Hintli adamla evlenir evlenmez 40 yillik hintli gibi davranmaya calisan kadin ya da Hollandali kadinin daha cok Turk kulturune uymaya calistigini gordum gibi gibi ornekler...
Bizim aile de karisik.
Butun kadinlar boyle degil tabi. Ben tamamen ters değilim ama çok uyumlu biri değilim mesela.![]()
Katılıyorum. Avrupalı kadın ile bir Türk erkeğinin anlaşması zor. Söylenildiği gibi Ruslar veya Balkan ülkelerinden olan kadınlar bir nebze daha uyumlu oluyor bizim erkeklerle ama eğer erkek çok modern düşünceli bir erkekse o ayrı. Türk kadını genel olarak uyumlu bence ve bu yüzden de yabancı erkeklerle evlendiklerinde nispeten daha uzun ömürlü oluyor.Bence öyle değil.
Özellikle Avrupalı kadınlar taviz vermez.
Eğitimli belli bir standartta olan kadınlar için söylüyorum o yüzden Türk erkeğiyle zor.
Rus falan uyum sağlayabilir oda adamın parası varsa.
Gelip Türkiye'de yaşamaz mesela genelde orda doğup büyüyen erkeklerle evleniyorlar onlarda zaten Avrupa kültürünü almış oluyor.
Yine de zor ama.
Çok fazla tanıdığım var boşanan .
Türk kadını uyumlu genelde fedakar oluyor çünkü aile değerleri var o yüzden idare ediyor.
Avrupalı erkek zaten müslüman kadın tercih ediyorsa aile değerleri olduğu için oluyor bu.
Bence öyle değil.
Özellikle Avrupalı kadınlar taviz vermez.
Eğitimli belli bir standartta olan kadınlar için söylüyorum o yüzden Türk erkeğiyle zor.
Rus falan uyum sağlayabilir oda adamın parası varsa.
Gelip Türkiye'de yaşamaz mesela genelde orda doğup büyüyen erkeklerle evleniyorlar onlarda zaten Avrupa kültürünü almış oluyor.
Yine de zor ama.
Çok fazla tanıdığım var boşanan .
Türk kadını uyumlu genelde fedakar oluyor çünkü aile değerleri var o yüzden idare ediyor.
Avrupalı erkek zaten müslüman kadın tercih ediyorsa aile değerleri olduğu için oluyor bu.
Bazilari için nişan tanima süreci demek.
Bizde nişan vs yok mesela evlilik teklif etti eşim, orada yuzuk taktik hemen sonra evlilik hazirliklari yapildi ve evlendik mesela ama Turkiyede 6 ay bazen 1 sene nişanli sureci yapiyorlar.