• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yabancıyla evlilik

Siz bana bir şey onermeyin.
Biz ne kadar konuşsak da uzlasamayiz.
Elbette yorumum yargi bildirecek.
Sizi tanımayan insanlardan akıl almanız,fikir danışmanız normal de bizim yazdığım cevaplar mi ön yargı barındırıyor.
Sizi tanımayan insanlardan kendi ozeliniz ve ilişkiniz üzerine fikir almaya çalışmak ve yorumlarımızı on yargılı bulmak.
Sanki sizi taniyormusum gibi bana sitem ediyorsunuz :)
Uzatmaya gerek yok,hakkınızda hayirlisi olsun.
Herkesi kendim gibi iyi niyetli bulmayi tercih ediyorum sadece

Amerikalı bir erkek arkadaşım var. Türkiye'de yaşıyor ve birkaç aydır beraberiz. Evlilik üzerine konuşmaya başladık ama çok farklı 2 kültür gibiyiz. Yabancı biriyle evli olan var mı. Nasıl problemler yasadinız?
Amerikalı ile evli çok mutlu tanıdığım da var Türk’le evli boşanmak üzere olan da… bu tamamen bakış açısı ve kişiye göre değişir. Amerika’da yaşıyorum şu an ve bir kesminin değerleri ve görüşleri bana çok uyuyor bir kesmi ise aşırı uzak. Türkiye’de de öyle bazı aile yapılarına aşırı uzağım modern ailelere daha yakın. Bence ülke olayına takılmayın, modern biriyseniz:)

O oğlan evet ama pek sarı kafa değil o ya 😂
Vay arkadaş 😅 renkli gözlü filan olunca öyle sararmış hatırladım gibi.
Gerçi fotolarına bakınca halen ikna olmuyorum, sarı işte
Sarı bu ya diye diye bakıyorum şuan😅

Yabancı gelınler kocalarına düşkün oluyor ve dogak olarak kocalarının hayatını benımsıyorlar daha cok. Ama yabancı erkege bişi diyemıyorum

Biyografisine bak. Orada yazar ☺️Ben de inanmakta baya zorlandım ama öyle

Her şey fazla iyi değil mi ?
Doktorası var,sonradan Müslüman olmuş, alçakgönüllü ve zenci (artık zenciyi neden vurguladiysaa. 🤭 )
Ben olsam düşünürdüm..
Her şey cok iyiyse huylanirdim.🧐
Üstelik sadece 1-2 ayda..
Sen mantık insanısın SayYouLoveMe SayYouLoveMe ,normalde bana da çok geçmez böyle konular ama bu üye bana samimi geldi ya,öyle bir hissiyat aldım.Ne bileyim🤔.

Sen mantık insanısın SayYouLoveMe SayYouLoveMe ,normalde bana da çok geçmez böyle konular ama bu üye bana samimi geldi ya,öyle bir hissiyat aldım.Ne bileyim🤔.
Belki de benim başarısızlıkla sonuçlanan ilişkilerimde alakalıdır.
Belki de benim sezgilerim yeteri kadar kuvvetli değildir.Yahut aşık oldugum zaman çok basit bir şekilde görülecek kusurlara bile kör ve sağır oluyorumdur.
Zaten konu sahibini tanımıyoruz,o an hissettiğimiz neyse ; ona gore yorum yapıyoruz.

Belki de benim başarısızlıkla sonuçlanan ilişkilerimde alakalıdır.
Belki de benim sezgilerim yeteri kadar kuvvetli değildir.Yahut aşık oldugum zaman çok basit bir şekilde görülecek kusurlara bile kör ve sağır oluyorumdur.
Zaten konu sahibini tanımıyoruz,o an hissettiğimiz neyse ; ona gore yorum yapıyoruz.
Kesinlikle öyle,hayatta bazen mucizeler de olabiliyor ama herkese denk gelmez😃.

Alkış yok ama gülen imoji var. Okuduğunu anlamadan yorum yapanlara konabiliyor.
Niye bu kadar alındınız ya hu,şahsen ben sizi yanlış anladığımı düşünmüyorum.Onlara göre çok normal olan şeyler size göre normal olmayabilir.Önemli olan insan olması tabiki😃.

Amerika'nın hangı köyünden? Kimlerden,nedir necidir ne iş yapar bizim memlekette🤪 benim takip ettiğim birkac vloger var yabancıyla evli ikaenes,karayiplerdebiraile, birukraynalıbirturk, nuruogulları, aylinyıldız,hatice&mygun,kimirem,sevgichoi... Hepsini sürekli takip etmiyorum ama görünürde çok iyi anlasıyorlar normal ev içinde nasıllar bilemeyiz uyumlu duruyorlar zaten bence yabancılar bizim "belirlikesim" erkeklerimiz gibi hayt huyt degıllerdir daha anlayışlı hosgorulu sakin seviyeli tabusuz sınırsız duygusal mantıklı olduklarını dusunuyorum oyle erkegide bulmussun oturt nikah masasına🙏🤪

ha pardon 2nizde cocukluymussunuz siz ccoukları nereye bırakıcaksınız evlenip ABD giderseniz? Onun evliligi ne sebebten bitmiş? O cocuklarıyla ne kadar ilgili?

3 çocukla Amerikalı ile evlenmek 😵

Günün birinde hep beraber Amerika’ya gidebilmek için mi yoksa?
Amerika ya gitmeyi hiç ama hiç istemiyorum. Zaten o da burda yaşıyor
Amerika'nın hangı köyünden? Kimlerden,nedir necidir ne iş yapar bizim memlekette🤪 benim takip ettiğim birkac vloger var yabancıyla evli ikaenes,karayiplerdebiraile, birukraynalıbirturk, nuruogulları, aylinyıldız,hatice&mygun,kimirem,sevgichoi... Hepsini sürekli takip etmiyorum ama görünürde çok iyi anlasıyorlar normal ev içinde nasıllar bilemeyiz uyumlu duruyorlar zaten bence yabancılar bizim "belirlikesim" erkeklerimiz gibi hayt huyt degıllerdir daha anlayışlı hosgorulu sakin seviyeli tabusuz sınırsız duygusal mantıklı olduklarını dusunuyorum oyle erkegide bulmussun oturt nikah masasına🙏🤪

ha pardon 2nizde cocukluymussunuz siz ccoukları nereye bırakıcaksınız evlenip ABD giderseniz? Onun evliligi ne sebebten bitmiş? O cocuklarıyla ne kadar ilgili?
O da benim gibi erken çocuk sahibi olmuş. Çocuklarından biri 21 biri 19 yaşında ve aslında hiç evlenmemiş. Kiz arkadaşından çocuk sahibi olmuş. Çocuklarıyla görüşüyor zaten

Back
X