- 4 Kasım 2019
- 27.885
- En iyi cevaplar
- 1
- 96.927
- 598
- 30
- Konu Sahibi belkibirgunkimbilir
Ben varmıyımAklımda var bir iki kişi ama isim yazıp hede göstermiş olmamayim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben varmıyımAklımda var bir iki kişi ama isim yazıp hede göstermiş olmamayim![]()
Alttan alttan şikayet et herkesi ajdjsjdjAklımda var bir iki kişi ama isim yazıp hede göstermiş olmamayim![]()
AşkolsunKiz senin konun diger taraf konuna git![]()
EbetBen varmıyım![]()
Oliviaa benim özel konugum lütfen incitmeyin kendisiniAşkolsun![]()
Ah bu olmadı işte
Kazen abi gelirse bizi banolsun yapcek kiaazzAşkolsun![]()
Hayirli banbanlarOlivaa benim özel konugum lütfen incitmeyin kendisini![]()
Evva kaçacağını mı zannettin, benimde listemdesin. Yaban bir yerden ben bir yerde şikayet ediyoruz seni, biz giderken sen duracak mısın? Çok ayıp jafjsjjshsAh bu olmadı işte![]()
Kıymayın bana şeytana uydumEvva kaçacağını mı zannettin, benimde listemdesin. Yaban bir yerden ben bir yerde şikayet ediyoruz seni, biz giderken sen duracak mısın? Çok ayıp jafjsjjshs
Aaa nereye gidiyorsun gel buraya banlatmadan bırakmamBen vaziyet alayim buralar karisacak iyi geceler![]()
Fark yapmaz bana fazla girmiyorum zaten kalayim bariAaa nereye gidiyorsun gel buraya banlatmadan bırakmam![]()
İyi gecelerFark yapmaz bana fazla girmiyorum zaten kalayim bari![]()
Abla bi dahakine konulara oylama falan koy, talihliyi o şekilde belirleyelim![]()
Kiz sakin ol kendine sahip cik bide senin konunu acmasi aplaGülmekten karnıma ağrılar girdi, uzun zamandır bu kadar eğlenmemiştim. Ay çok yaşa konu sahibi sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün. Ahahaha hala gülüyorum. Sesli gülerken sandalyeden düştüm.