- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.814
- 248
- 35
- Konu Sahibi belkibirgunkimbilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayal yıkma timiÇok güzel hayal yıkarız.![]()
Şimdi gelir tırpanlar seni azsızın bekle ve görBek de çağırdım uyuyor sanırım
İnşallah yanında bizi de götürmezŞimdi gelir tırpanlar seni azsızın bekle ve gör![]()
Sınırsız ban ile en iyi tedaviyi görecektir kdkdhkdjdj
Abla bi dahakine konulara oylama falan koy, talihliyi o şekilde belirleyelim![]()
Valla anlamadim ne varsa kkda erkekmi kadinmi bilmiyorum amaSınırsız ban ile en iyi tedaviyi görecektir kdkdhkdjdj
Şuan akıbetim konusunda pek parlak düşünemiyorumİnşallah yanında bizi de götürmezdaha yeni çıktım mapusta
![]()
Daha yeni başladık merak etme geç kalmadın ksjfjsjshEn sevmediğim şey eğlenceye geç kalmak![]()
Liseliler canları sıkılıyo işteValla anlamadim ne varsa kkda erkekmi kadinmi bilmiyorum ama
Şuan akıbetim konusunda pek parlak düşünemiyoruminşallah aftan yararlanırız
![]()
Öyle mi diyorsun
O kadar geyikten yanımızda en az 3 5 kişiyi daha götürürüz merak etmeÖyle mi diyorsun
İkimizin adına konu açıldı birde saklanacak yerimiz de yok, bu gecenin talihlileri biz olacağız o vakit![]()
Kiz senin konun diger taraf konuna gitO kadar geyikten yanımızda en az 3 5 kişiyi daha götürürüz merak etme![]()
Aklımda var bir iki kişi ama isim yazıp hede göstermiş olmamayimO kadar geyikten yanımızda en az 3 5 kişiyi daha götürürüz merak etme![]()