Örgü yabangülüm'den yine patikler:))))

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
:sm_cool:Yabanımm canım çokk güzel olmuşlarrr.Ohh kız bir sürü patiği olcak bebenimm güle güle iyi günlerdee bebişinle beraber kullanmak nasip olsun en kısa zamanda inşallah:Saruboceq:
:lepi:Yabanım 1 numara

yabanım maşalah ne güzel şeyler bunlar....
emeğine sağlık canım....

:lepi:süper kızınada çok yakışacak haaa
gülüm maşallah çok güzel yapıyorsun sipariş yapsana dışarıya el işin harika canım
hazır el atmışken şu balkafalı çöreğime de bikaç tane dokuuu :asigim:

yabanım maşalah ne güzel şeyler bunlar....
emeğine sağlık canım....

kıslar çok teşekür ederim.balım daha sana rep veremiyorum en kısa zaman görüşürük:))))
ŞenizŞeniz

canım işallah giydirmek nasip olur bebişime..ne demek canım tabi yaparım..

canını seven kaçsın sersoy oy oy geldi balçöreğimi de yaban çiçeem,de vermem ona göre sersoyum sencede harika değil mi bu patişler

canını seven kaçsın sersoy oy oy geldi balçöreğimi de yaban çiçeem,de vermem ona göre sersoyum sencede harika değil mi bu patişler

:roflol: :roflol:
kızlar zeynep delirdi yine :roflol: şimdi susmaz bu yaaa
ben kaçıyorum valla uykum var uğraşamayacam mirmirmirmir

patikler kesinlikle harika :hooray:

Selma kaçamazsın dur ordasüprizzzzzkaydirigubbakcemile3

balım ben alışık değilim bu saatte takılmaya.. sonra çarpılırım mazallah -tatlicadiarzu- zeynepte kına yakar kaydirigubbakcemile3 hep kocacımı yanlız bırakmayım zaten özluyorum butun gun.. size bol muhabbetler iyi geceler Şeniz

:roflol: :roflol:
kızlar zeynep delirdi yine :roflol: şimdi susmaz bu yaaa
ben kaçıyorum valla uykum var uğraşamayacam mirmirmirmir

patikler kesinlikle harika :hooray:
hadi nan ordan çatlak gacı tutanmı var seni:dilcikar: küsdüm ahanda konuşmuyom sennen:çok üzgünüm: 2 gecedir dadandın kk ya şimdi bana mı fatura çıkarıyon :dilcikar:

ben sana hiç küsermiyim selmam şaka bacım sen bakma bana git yat uyu yabanında konusunu geyiğe çevirmeyelim neyse selmam iyi geceler canım dostum benim

o güzel ellerin dert görmesin yabangülüm masallah bu el emegi göz nuru ve icinde bolcana sevgi olan patikleri insallah insallah giydiricek bebislerin olur en kisa zamanda bunu tüm kalbimle diliyorum:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…