Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Yosunun umurunda mı dünya heheeyy
Aydın az biraz ege de kalmıyo mu meeeg,guneydogu anadolu diyin de bayıliiiim şurda
De get ordan gelmedi dedim de ondan sonra suç bastirtmaya geldin dik dik yapiyon kapıya
Olsun,geldimmi geldim
Ben nereliyim Meg sen söyle bide Sibel küstü niye küstü
taam kıbrıslısında,aydında oturıyon,Kır atın yanında duran,ya huyundan ya suyundan kaparmış

Yaaaa bak bunu bile bilmiyor akdenizli didi bana sen söyle ben haksizmiyim simdi bide hasta hasta
Haklısın Sibılım
Tripliyle atışırken onun tarafını tutuyo zati sinirimi hoplatıyo,bi de dün kebaplar yediniz Sibılla beraber,haber vermediniz diyerekten iftiralar attı. Sana da 6 yumurta yiyen Sibel dedi yaaaaa

Aydın az biraz ege de kalmıyo mu meeeg,guneydogu anadolu diyin de bayıliiiim şurda

Olsun,geldimmi geldim

taam kıbrıslısında,aydında oturıyon,Kır atın yanında duran,ya huyundan ya suyundan kaparmış
Ben kibrislimiyim

Haklısın Sibılım
Tripliyle atışırken onun tarafını tutuyo zati sinirimi hoplatıyo,bi de dün kebaplar yediniz Sibılla beraber,haber vermediniz diyerekten iftiralar attı. Sana da 6 yumurta yiyen Sibel dedi yaaaaa
Yaaaa böyle işte bu yumurta konusuna hiç girmiyorum hiccccc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…