- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.561
- 598
- 35
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #55.701
Yaaaa gordunmu Akaba neler diyor boyleİyice batıyosun Deniz
İntikam is loadingBen yarın güzel bir gün olucak senin için demiştimdi Yosun hanıma
Bak kaçtı gitti yine gordunmuİntikam is loading
Bende kızardım,ne diyeyim şimdi,haklısınYaaaa gordunmu Akaba neler diyor boylesonra Sibel trip yapmış inatciymis kinciymis bak bunlari da dedi bana haaaa
Karadeniz değil,kıbrıs degil,akdeniz değil,guneydogu değil,son göçmen kalıyo,o zaman da görümcem oluyosun musuuuuunBen kibrislimiyim
Hala kabul etmiyor ama bakBende kızardım,ne diyeyim şimdi,haklısın
Konusmuyorum senleKaradeniz değil,kıbrıs degil,akdeniz değil,guneydogu değil,son göçmen kalıyo,o zaman da görümcem oluyosun musuuuuun
Gördüm gördümBak kaçtı gitti yine gordunmu
Otur sıfır.Karadeniz değil,kıbrıs degil,akdeniz değil,guneydogu değil,son göçmen kalıyo,o zaman da görümcem oluyosun musuuuuun
Akaba arkadaşa soylermisin ben onla konuşmuyorum artikBende kızardım,ne diyeyim şimdi,haklısın
Temam,o iş bendeAkaba arkadaşa soylermisin ben onla konuşmuyorum artik
Vaay akabaBende kızardım,ne diyeyim şimdi,haklısın
Az git bilgi al gelKaradeniz değil,kıbrıs degil,akdeniz değil,guneydogu değil,son göçmen kalıyo,o zaman da görümcem oluyosun musuuuuun
Alllllah kim tutar seniVaay akababunları da mı görecektim
Halden anlayanın taşı acıtmaz daaa,anlayanın gülü acıtııır,ama oolsuuun,DENİİİİZ BEŞTEN BÜYÜKTÜÜÜÜR
Bana da sardı bakHala kabul etmiyor ama bak
yapar ki yapar bide neymiş sibelle komşu olası varmış daha nereliyim onu bilmiyor hemde kaç kere konusu geçti yaaaa bide sana benden yana geçtin diye sardı bakBana da sardı bak
Hem suçlu,hem güçlüSafi laf zati Yosun hanımda
Evet,tenhada kıstıracak beni,sonra bam bamyapar ki yapar bide neymiş sibelle komşu olası varmış daha nereliyim onu bilmiyor hemde kaç kere konusu geçti yaaaa bide sana benden yana geçtin diye sardı bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?