- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.561
- 598
- 35
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #57.861
Ahahaha oda bir çeşit manyak neler var yaaa valla görüntülü arayıp nerde olduğunu görenler konum attıranlar ben bi özlersem görüntülü ararım adamı bir de yanımda biri var onu gostereceksem yoksa napiyimKız benim çocukluk arkadaşım, eşinden şu sekil dur resim at diyor
Konum at,radyo aç:)))
Valla eşime diyorum beni sırtında taşı sen:)ararım 3 kere calar acmazsa kaparim isi var diye geri döner hemen zaten
Ay böyle der der ben aldatilirmisim:))
Durun bi ceee yapıp resim atsın:))))))
Evet. Dürüst olsun ,aynı şeyi söylerim hep.Ben söylerim hep sevgin biterse soyle ama başka bişey yapmaya kalkarsan yakalarım neler yaparım sen bile tahmin edemezsin diye
Valla cok doğru dedin canımBaşkasına dokunup bana dokunacağına adam gibi söylesin,çeksin gitsin. Yok iğrenç geliyor bana.
Ben hiç tepki vetmem ya arabayi alir yüklü nafaka bide 3 çocuk için tazminat hadi by:)corabini bile vermem amaBen söylerim hep sevgin biterse soyle ama başka bişey yapmaya kalkarsan yakalarım neler yaparım sen bile tahmin edemezsin diye
En iyisi,yürüsünler gitsinlerValla cok doğru dedin canım
Öyle de adamlik olmaz zaten
Ben hiç tepki vetmem ya arabayi alir yüklü nafaka bide 3 çocuk için tazminat hadi by:)corabini bile vermem ama
Valla ben söyledim şu tv de aldatılan kadını görünce şeyini koparmış adamın ben ohhh canima degsin ne guzel yapmis kadi diyince benimki daha bir korktu sonra diyorki ben manyak mıyım bir kadınla ugrasamiyorun ikincisi olupta kafayı mı yiyeyim ben kafayı mı yedimHihihihii
AhahaValla ben söyledim şu tv de aldatılan kadını görünce şeyini koparmış adamın ben ohhh canima degsin ne guzel yapmis kadi diyince benimki daha bir korktu sonra diyorki ben manyak mıyım bir kadınla ugrasamiyorun ikincisi olupta kafayı mı yiyeyim ben kafayı mı yedim
Aminn inşallah ama ben Allah yasatmasin ama öyle bir durumda cocuklar var falan demem bakarim üçünede ben allah büyük sonuçtaAy Allah yazmsmış olsun
Ben görüntülü aramayi cocujlarla yapmaya başladım valla Günaydın derim tamam varsa bi ihtiyaç onu istetim ay ben sıkılıyorum zaten o kadar telefonda ne konuşulur kiAhahaha oda bir çeşit manyak neler var yaaa valla görüntülü arayıp nerde olduğunu görenler konum attıranlar ben bi özlersem görüntülü ararım adamı bir de yanımda biri var onu gostereceksem yoksa napiyim
Ben hiçbişey istemem evi de yakar arabaya biner giderim kalır öyle dimdizlakValla cok doğru dedin canım
Öyle de adamlik olmaz zaten
Ben hiç tepki vetmem ya arabayi alir yüklü nafaka bide 3 çocuk için tazminat hadi by:)corabini bile vermem ama
Valla bende öyle işine gelirse ben yapmıyorsam sana sadiksam sende bana yoksa bende böyle haciAhahaen sevdikleriyle korkutuyoruz adamları
Evi ne yakiyon sat bari:)Ben hiçbişey istemem evi de yakar arabaya biner giderim kalır öyle dimdizlak
AnaaBen hiçbişey istemem evi de yakar arabaya biner giderim kalır öyle dimdizlak
Ahahahaha senin araya sokacak çocuklar var ben ararım işi varsa ne oldu diye açar ama işi yoksa efendimmmmm derim bu müsait:)))Aminn inşallah ama ben Allah yasatmasin ama öyle bir durumda cocuklar var falan demem bakarim üçünede ben allah büyük sonuçta
Ama öyle bir şey yasamamayi dilerim
Ben görüntülü aramayi cocujlarla yapmaya başladım valla Günaydın derim tamam varsa bi ihtiyaç onu istetim ay ben sıkılıyorum zaten o kadar telefonda ne konuşulur ki
Paylasmasin canim adama vermesin yeter:))Anaapaylaşırsın ne yakcan evi ?
Evlenmeden önce edinilen mal kendisi o yüzden benden sonrakine de kalmasinEvi ne yakiyon sat bari:)
O sadece eşime ait evlenmeden önce yapmisAnaapaylaşırsın ne yakcan evi ?
Çıkarttırmasınlar kılıçları kınındanValla bende öyle işine gelirse ben yapmıyorsam sana sadiksam sende bana yoksa bende böyle haci
Ama itiraf edeyim:)sevgiliyken pek kiskanirdim anam işten çıkınca önce beni aramadiysa trip:)))Ahahahaha senin araya sokacak çocuklar var ben ararım işi varsa ne oldu diye açar ama işi yoksa efendimmmmm derim bu müsait:)))
O zaman yak gitsinO sadece eşime ait evlenmeden önce yapmis
Ahahahaha evet yaaaaÇıkarttırmasınlar kılıçları kınından
Aa mantıklı:))))Evlenmeden önce edinilen mal kendisi o yüzden benden sonrakine de kalmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?