Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Bende oyle dusunuyorum ama kocamin cenesini tutabilirsem cunku ona gore herkes mutlu oluyor saftirik birde kendini uyanik zannediyor

Bende oyle dusunuyorum ama kocamin cenesini tutabilirsem cunku ona gore herkes mutlu oluyor saftirik birde kendini uyanik zannediyor
Aynı benim kocamda öyle ilk hamileligimde duymayan kalmamıştı belkide nazardan oldum bilmiyorum belki olacağı vardı ama birdaha hamile kalırsam soyletmem asla

Gelmem mi minik basbelasinin haberini alinca obada aldim solugu basbelasiyim baby shower da yapariz artikin
Ahahahah oooo tabi onları unuttum ben hamilelik çekimi baby showe hamile günlüğü terliği tokasi nesi varsa inşallah ebesi benim yalnız ona gore kimseye vermem ahahahahah

Aynı benim kocamda öyle ilk hamileligimde duymayan kalmamıştı belkide nazardan oldum bilmiyorum belki olacağı vardı ama birdaha hamile kalırsam soyletmem asla
Insallah bebegimize kavusuruz sende dahil canim dualarla koruruz onlari dualarimdasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…