- 30 Ekim 2013
- 20.622
- 57.204
- 798
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #60.861
Bende oyle dusunuyorum ama kocamin cenesini tutabilirsem cunku ona gore herkes mutlu oluyor saftirik birde kendini uyanik zannediyorSağol kuzum aynen sizde benim için aynı değere sahipsiniz bir laf vardır essekten düşeni ancak essekten düşen anlar diye biz birbirimiz için hic kötü şeyler düşünmeyiz çünkü aynı yollardan geçiyoruz ama disardaki insanlar öyle yapmaz anlamazlar bunun ne demek olduğunu ağla ağla ama sevinçten ağla inşallah birde nacizane bir tavsiye herkese söyleme bu durumu nazar var neler yaptırıyor o nazar insana
Pehhhhh boşver erkek ne anlar dittir et ahahahahDiyo da takan kim:))
Napem almayimmi bi sürü şeyler var giysinler sen kenfine alma diyom:))
Saol canim ya :*Sen doğurana kadar hazir olurlar annesi♥♥♥♥
Aynı benim kocamda öyle ilk hamileligimde duymayan kalmamıştı belkide nazardan oldum bilmiyorum belki olacağı vardı ama birdaha hamile kalırsam soyletmem aslaBende oyle dusunuyorum ama kocamin cenesini tutabilirsem cunku ona gore herkes mutlu oluyor saftirik birde kendini uyanik zannediyor
Gelmem mi minik basbelasinin haberini alinca obada aldim soluguZaten gelmeseydin daha da sana tost yapmazdım don dikmezdim ahahahahah
Çarşıya gidiyorum oglumla bişey alınacak ortalama 100 lira isimi görür yemek falan bidePehhhhh boşver erkek ne anlar dittir et ahahahah
♥♥♥Saol canim ya :*
Ahahahah oooo tabi onları unuttum ben hamilelik çekimi baby showe hamile günlüğü terliği tokasi nesi varsa inşallah ebesi benim yalnız ona gore kimseye vermem ahahahahahGelmem mi minik basbelasinin haberini alinca obada aldim solugubasbelasiyim baby shower da yapariz artikin
Ahahahahha inmez inmez korkmaÇarşıya gidiyorum oglumla bişey alınacak ortalama 100 lira isimi görür yemek falan bide
Ama ben 250-300 alip gidiyorum :))
Kalbine inecek bi gün erimin:)))
♥♥♥
:))) inşallah:)))Ahahahahha inmez inmez korkma
Annemlerdeyim:))@minik meleklerim
derandiren
@M e g
@Triplimelek Megi
IcimdekiSonsuzDeniz
@Akaba
Huu kacaklar nerdesiniz
Selam soyle o zaman:))Annemlerdeyim:))
Teşekkür ederim canımmmmmmmmmGeçmiş olsun canım zarifim
Yeni gördüm canım nasıl ihtiyacım var şu anda bir bilsen. Teşekkür ederim
Sifa olsun canimm afiyet bal seker olsun
Teşekkür ederim canım a,selamSelam soyle o zaman:))
Gelmiyorsun hiç obaya unuttun bizi
Bu arada sedasu canım sensin dimiSelam soyle o zaman:))
Gelmiyorsun hiç obaya unuttun bizi
Simdiden sinavinda basarilar dilerim canimTeşekkür ederim canım a,selamsınavlarım var önümüzdeki ay geldiğimde de pek duramıyorum birde bebek akşama kadar kucağımda:) daha sık uğramaya çalışacağım inşallah
Dik de benimkileri almasin bi daha donsuz kaliyorum sonra
Cagirdim gelseydinDonsuz kalasıcalar,bensiz coştunuz di mi Akşama yaktım çıranızı
Insallah bebegimize kavusuruz sende dahil canim dualarla koruruz onlari dualarimdasinAynı benim kocamda öyle ilk hamileligimde duymayan kalmamıştı belkide nazardan oldum bilmiyorum belki olacağı vardı ama birdaha hamile kalırsam soyletmem asla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?