- 30 Ekim 2013
- 20.622
- 57.204
- 798
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #60.881
EbemiAhahahah oooo tabi onları unuttum ben hamilelik çekimi baby showe hamile günlüğü terliği tokasi nesi varsa inşallah ebesi benim yalnız ona gore kimseye vermem ahahahahah
Allah razı olsun canım insallahhhInsallah bebegimize kavusuruz sende dahil canim dualarla koruruz onlari dualarimdasin
Eeee napcen içinde tutamazsın 20 yıl dimi yabancı olmasın ben olayım işte daha ne ahahahahhaEbemiben doguramam ki
Teşekküv edevim balım
Caliskan izciTeşekküv edevim balım
Selam güzeller
Caliskan izcisabahin korunda kalkar atesi yakar cayi demler kahvalti hazirlar masallah akbabama
Sağol canımcımSimdiden sinavinda basarilar dilerim canim
Meksikalı ismi gibi oldu,İspanyol ya daselam urdun prensesi vampirella akbabam
Odun toplama gittiniz diye dusunmustumsağol canım muhabbet güzelmiş ,kaçırdım
He evet,sürekli çalışıyoreOdun toplama gittiniz diye dusunmustum
Aynen cumle gibin isimMeksikalı ismi gibi oldu,İspanyol ya da
AleykümselamSelam güzeller
Yaz yaz bitmiyorAynen cumle gibin isim
Minigmin ust tavsan dislerj geliyor cok huysuz kucagimdan inmek istemiyor kisa surer insallah.Senin minik nasil emekleme calismasi var mjSağol canımcımminik nasıl iyimi?
Yihuuuuuu kalkinnnn halayaaaaa
basbelasiyim hamileeeeeymisss
haydeeeeeeeeeeee
Triplimelek Megi @DenizinYosunKokusu @-Asmin- @M e g ve unuttuğum bugün kizlarrrrr
gorenler duyanlar duymayanlar etiket yapmadın beni diye bozulanlar hepiniz gelinnnnn çok mutlu oldummmm
Ayyy ne de güzel görünüyor ellerine sağlık canım
Oba sakinleri iciiiin ^_^
Oyy yerim.Bizimde biliyosun altlar çoktan çıkmıştı üstlerde aynen şişti bu ara:) emekleme yok valla yüzüstü koyduğum gibi ağlıyor hanfendiMinigmin ust tavsan dislerj geliyor cok huysuz kucagimdan inmek istemiyor kisa surer insallah.Senin minik nasil emekleme calismasi var mj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?