Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Insanlara anlatamazsın ki 25 e gelirsin evlen nisanlanirsin düğün ne zaman düğün yapardım çocuk ne zaman çocuk yaparsın yuruyormu yiyiyormu uyuyormu aman doymadı az buyur ikinci çocuk ne zaman bilmem nee bilmem ne

Annemin komsunun catlak bir gelini vardi bana diyorduki evin var sana evlatlik verirler sanki ona dusmus derdim

Sonra çocukların hakkında sorarlar velhasıl ömür boyu sorarlar . Meraklı milletiz vesselam

Annemin komsunun catlak bir gelini vardi bana diyorduki evin var sana evlatlik verirler sanki ona dusmus derdim
ya nasıl insanlar var hayatta yaaa ben utanıyorum onların yerine sanane dimi ben evlatlık da alabilirim sana mı sorucam ben bilmiyomuyum sende deseydin ya sen al canım çok sevap ben bilirim zamanını diye terbiyesiz yaaa

Ben hic emklesin istemiyordum canim cunku oglumdan biliyorum cok zor oluyor fare gibi heran heryerdeler.Zaten zayiflar da hareket ettikce kalori yakiyolar boyle daha iyi emin ol
Annemde öyle söylüyor:) ben sürekli yerlerden birşeyler alip ağzima atarmişim. Rabbim sağlık versin bebeler biliyor zaten ne zaman ne yapacağını şu milletin sormalari olmasa bende hiç takmiyorum

ya nasıl insanlar var hayatta yaaa ben utanıyorum onların yerine sanane dimi ben evlatlık da alabilirim sana mı sorucam ben bilmiyomuyum sende deseydin ya sen al canım çok sevap ben bilirim zamanını diye terbiyesiz yaaa
Dogru soyluyorsun dedim napim ona laf soksam anlamaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…