- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #60.921
Insanlara anlatamazsın ki 25 e gelirsin evlen nisanlanirsin düğün ne zaman düğün yapardım çocuk ne zaman çocuk yaparsın yuruyormu yiyiyormu uyuyormu aman doymadı az buyur ikinci çocuk ne zaman bilmem nee bilmem ne
Kız içinde mı tutacaksın ahahahahhaha deliiii biliyosun ki davıklar gibi yumurtlamıyoruz anacimBelki ben yatmak istiyorum :))) anam ben doguramam
Annemin komsunun catlak bir gelini vardi bana diyorduki evin var sana evlatlik verirler sanki ona dusmus derdimInsanlara anlatamazsın ki 25 e gelirsin evlen nisanlanirsin düğün ne zaman düğün yapardım çocuk ne zaman çocuk yaparsın yuruyormu yiyiyormu uyuyormu aman doymadı az buyur ikinci çocuk ne zaman bilmem nee bilmem ne
Orda kalsa iyi olmazmi buyudukce agzimdan cikarKız içinde mı tutacaksın ahahahahhaha deliiii biliyosun ki davıklar gibi yumurtlamıyoruz anacim
Sonra çocukların hakkında sorarlarInsanlara anlatamazsın ki 25 e gelirsin evlen nisanlanirsin düğün ne zaman düğün yapardım çocuk ne zaman çocuk yaparsın yuruyormu yiyiyormu uyuyormu aman doymadı az buyur ikinci çocuk ne zaman bilmem nee bilmem ne
Annemin komsunun catlak bir gelini vardi bana diyorduki evin var sana evlatlik verirler sanki ona dusmus derdim
Spinal anestezi yaparlar canım belkiOrda kalsa iyi olmazmi buyudukce agzimdan cikar
Annemde öyle söylüyor:) ben sürekli yerlerden birşeyler alip ağzima atarmişim. Rabbim sağlık versin bebeler biliyor zaten ne zaman ne yapacağını şu milletin sormalari olmasa bende hiç takmiyorumBen hic emklesin istemiyordum canim cunku oglumdan biliyorum cok zor oluyor fare gibi heran heryerdeler.Zaten zayiflar da hareket ettikce kalori yakiyolar boyle daha iyi emin ol
Olur söyleyelim bi bakalım ne diycek bebişOrda kalsa iyi olmazmi buyudukce agzimdan cikar
Hem ayıp,hem günah böyle konuşmaları ya. Sorsan ders verirler her konudaAnnemin komsunun catlak bir gelini vardi bana diyorduki evin var sana evlatlik verirler sanki ona dusmus derdim
Ben onların merakına bippppppppppppppSonra çocukların hakkında sorarlarvelhasıl ömür boyu sorarlar . Meraklı milletiz vesselam
Aa beraberiz bu yoldaBen onların merakına bipppppppppppppp
Ben onların merakına bipppppppppppppp
Müfettiş kulağınızı çekcek bak,karışmam sonra
Dogru soyluyorsun dedim napim ona laf soksam anlamaz :)ya nasıl insanlar var hayatta yaaa ben utanıyorum onların yerine sanane dimi ben evlatlık da alabilirim sana mı sorucam ben bilmiyomuyum sende deseydin ya sen al canım çok sevap ben bilirim zamanını diye terbiyesiz yaaa
Böyle insanlar fazlalık gerçekten tövbe estağfurullahDogru soyluyorsun dedim napim ona laf soksam anlamaz :)
Ne var canim ha alttan ha ustenOlur söyleyelim bi bakalım ne diycek bebiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?