Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Oyy yerim.Bizimde biliyosun altlar çoktan çıkmıştı üstlerde aynen şişti bu ara:) emekleme yok valla yüzüstü koyduğum gibi ağlıyor hanfendi
Emeklemicek o inat etti direk kosacak bence benim tirtilim da yeni basladi emeklemeye kayboluyor zor buluyorum kucuk ya heryere giriyor sipasekiz ucyuz olmus bu ay senin farenjn kilo alimi ne durumda

Emeklemicek o inat etti direk kosacak bence benim tirtilim da yeni basladi emeklemeye kayboluyor zor buluyorum kucuk ya heryere giriyor sipasekiz ucyuz olmus bu ay senin farenjn kilo alimi ne durumda
Maşallah darısı yürüdüğü günlere canım.Valla artik soranlardan bıktım dişi çıktımı soruları bitti şimdide emeklemiyomu aaa diyorlar eksik gibi hissediyorum öyle sorulunca. Elada 8 kilo oldu

Maşallah darısı yürüdüğü günlere canım.Valla artik soranlardan bıktım dişi çıktımı soruları bitti şimdide emeklemiyomu aaa diyorlar eksik gibi hissediyorum öyle sorulunca. Elada 8 kilo oldu
Onlar konuşurlar canım sen kapa kulaklarını duyma tamam de geç.
Hiç bir çocuk asla bir olmaz.
3 tane çocugun da olsa hepsi farklı huylarda gelişmeler de olur emin ol.
Biri geç konuşur erken yürür kimisi tersi.
Benim kızım hiç emeklemedi direk tutunarak kalkmaya çalıştı ve yürüdü.
İçin rahat olsun.
Sağlıcakla büyüsün yavrun...

Çok sağol canım seninkide öyle inşallah..evet bilincindeyim her çocuk farklıdır gelişimi de öyle ama işte biliyorsun insanlar hiç susmaz maalesef:)

Ben hic emklesin istemiyordum canim cunku oglumdan biliyorum cok zor oluyor fare gibi heran heryerdeler.Zaten zayiflar da hareket ettikce kalori yakiyolar boyle daha iyi emin ol

Çak ağızlarının ortasına bi tane bebeğim kesin cozun
Hahah tuzsuzum alemsin:))ben idmanlıyım aslında :)) 4 yıl çocuğum olmadi onuda durmadan sorarlardi napalım Kötü niyetle soranların Allah gönlüne göre versin. Sanada tez Zamanda hayirli bir evlat nasip etsin inşallah

Sorsunlar valla sanki onlar sordu diye benim çocuğum olcak yurucek falan umrumda bile değiller aminnn Allah razı olsun canimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…