- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #60.901
Haftasonu olunca pek giremiyorum canım ama buralardayım okuyorum sizleri.@minik meleklerim
derandiren
@M e g
Triplimelek Megi
@DenizinYosunKokusu
Akaba
Huu kacaklar nerdesiniz
Aminnn inşallah kuzum insallahhhEvet biliyorum canım o kadar mutlu oldum ki çok değerli benim içinbasbelasiyim onun için ne yapsak az.
İnşallah Rabbimin izniyle de kucağına alacak bayram edicez
Emeklemicek o inat etti direk kosacak benceOyy yerim.Bizimde biliyosun altlar çoktan çıkmıştı üstlerde aynen şişti bu ara:) emekleme yok valla yüzüstü koyduğum gibi ağlıyor hanfendi
Hosgeldin tripliEvet biliyorum canım o kadar mutlu oldum ki çok değerli benim içinbasbelasiyim onun için ne yapsak az.
Hoşbuldum canımHosgeldin tripli
Maşallah darısı yürüdüğü günlere canım.Valla artik soranlardan bıktımEmeklemicek o inat etti direk kosacak bencebenim tirtilim da yeni basladi emeklemeye kayboluyor zor buluyorum kucuk ya heryere giriyor sipa sekiz ucyuz olmus bu ay senin farenjn kilo alimi ne durumda
Rabbim sana da nasip edecek bitanem inanıyorum @-Asmin- e hepimiz kutlamalar yapacağız inşallahAminnn inşallah kuzum insallahhh
Seryan yap ozamanEeee napcen içinde tutamazsın 20 yıl dimi yabancı olmasın ben olayım işte daha ne ahahahahha
Amin insallah canim :*Evet biliyorum canım o kadar mutlu oldum ki çok değerli benim içinbasbelasiyim onun için ne yapsak az.
Aminnnnnn insallahhh Allah buyukkkkRabbim sana da nasip edecek bitanem inanıyorum @-Asmin- e hepimiz kutlamalar yapacağız inşallah
Onlar konuşurlar canım sen kapa kulaklarını duyma tamam de geç.Maşallah darısı yürüdüğü günlere canım.Valla artik soranlardan bıktımdişi çıktımı soruları bitti şimdide emeklemiyomu aaa diyorlar eksik gibi hissediyorum öyle sorulunca. Elada 8 kilo oldu
Olmaz normal doğur hem aynı gün ayaktasın o zaman sen rahat ol bebişim ben sana epidural normal yaptiricam o iş bendeSeryan yap ozaman
Olmaz normal doğur hem aynı gün ayaktasın o zaman sen rahat ol bebişim ben sana epidural normal yaptiricam o iş bende
Çok sağol canım seninkide öyle inşallah..evet bilincindeyim her çocuk farklıdır gelişimi de öyle ama işte biliyorsun insanlar hiç susmaz maalesef:)Onlar konuşurlar canım sen kapa kulaklarını duyma tamam de geç.
Hiç bir çocuk asla bir olmaz.
3 tane çocugun da olsa hepsi farklı huylarda gelişmeler de olur emin ol.
Biri geç konuşur erken yürür kimisi tersi.
Benim kızım hiç emeklemedi direk tutunarak kalkmaya çalıştı ve yürüdü.
İçin rahat olsun.
Sağlıcakla büyüsün yavrun...
Çak ağızlarının ortasına bi tane bebeğim kesin cozunÇok sağol canım seninkide öyle inşallah..evet bilincindeyim her çocuk farklıdır gelişimi de öyle ama işte biliyorsun insanlar hiç susmaz maalesef:)
Ben hic emklesin istemiyordum canim cunku oglumdan biliyorum cok zor oluyor fare gibi heran heryerdeler.Zaten zayiflar da hareket ettikce kalori yakiyolar boyle daha iyi emin olMaşallah darısı yürüdüğü günlere canım.Valla artik soranlardan bıktımdişi çıktımı soruları bitti şimdide emeklemiyomu aaa diyorlar eksik gibi hissediyorum öyle sorulunca. Elada 8 kilo oldu
Hahah tuzsuzum alemsin:))ben idmanlıyım aslında :)) 4 yıl çocuğum olmadi onuda durmadan sorarlardiÇak ağızlarının ortasına bi tane bebeğim kesin cozun
Sorsunlar valla sanki onlar sordu diye benim çocuğum olcak yurucek falan umrumda bile değiller aminnn Allah razı olsun canimmmHahah tuzsuzum alemsin:))ben idmanlıyım aslında :)) 4 yıl çocuğum olmadi onuda durmadan sorarlardinapalım Kötü niyetle soranların Allah gönlüne göre versin. Sanada tez Zamanda hayirli bir evlat nasip etsin inşallah
AynenÇak ağızlarının ortasına bi tane bebeğim kesin cozun
Belki ben yatmak istiyorum :))) anam ben doguramamOlmaz normal doğur hem aynı gün ayaktasın o zaman sen rahat ol bebişim ben sana epidural normal yaptiricam o iş bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?