Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Zor gibi balim. :/ ama Allah buyuk yinede umutsuz konusmak bana yakismaz. Ozledigim biri var o yuzden.

Isteee boreeeeek ^_^ yalniz su boregi. olur mu kuzucumm??
Birakin yemeyi icmeyi tatliskomun bir derdi var ozlemek cok zor demi istersen dinlerim seni kuzum

Cunku kör yani ailesinin surekli bize ait seyleri kullanmaya calismasi ve onlarin bize hic bir iyliginin bulunmamasina cok sinirleniyorum

Ayy tabi ya aglamis gulmus halilari koltuklari opmus birde bana diyor sen cok soguksun oysaki haline saskinim

Aynen ama esime yansitmamaliyim bunu ordada kendime kiziyorum ama dayanamiyorum :))
Kuzum lütfen sinirlenme stres yapma

8 ay olacak bilmiyorum ne zaman alisirim. Zor ama bu da benim imtihanim sanirim kuzum.
Off iyi olur insallah canim ozlem zor ama hersey sinavimiz dayaniyoruz iste insaniz arsiz varliklariz biz yoksa olme alismazdik uzme kendini hasta olurusn

Off iyi olur insallah canim ozlem zor ama hersey sinavimiz dayaniyoruz iste insaniz arsiz varliklariz biz yoksa olme alismazdik uzme kendini hasta olurusn
Allah saglikla imtihan etmesin yeter ki gerisi asilir. :/ ozlem cok derin cok aci bi duygu. Allah kimseye yasatmasin hangi konuda olursa olsun. Miknatis gibi cekiyorum hastaligi balim zaten insan ister istemez uzuluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…