- 22 Kasım 2016
- 6.265
- 47.058
- 468
- 45
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #61.141
Yemiş kadar oldum vallahiiii,ellerine sağlık canım beniiimZor gibi balim. :/ ama Allah buyuk yinede umutsuz konusmak bana yakismaz. Ozledigim biri var o yuzden.
Isteee boreeeeek ^_^ yalniz su boregi.olur mu kuzucumm??
Su boregini cok severim ama yapmasini bilmem. :/ afiyet bal seker olsun o zaman. ^_^Yemiş kadar oldum vallahiiii,ellerine sağlık canım beniiim
Birakin yemeyi icmeyi tatliskomun bir derdi var ozlemek cok zor demi istersen dinlerim seni kuzumZor gibi balim. :/ ama Allah buyuk yinede umutsuz konusmak bana yakismaz. Ozledigim biri var o yuzden.
Isteee boreeeeek ^_^ yalniz su boregi.olur mu kuzucumm??
Hazırı var her yerde boşver canım,uğraştırıcıSu boregini cok severim ama yapmasini bilmem. :/ afiyet bal seker olsun o zaman. ^_^
8 ay olacak bilmiyorum ne zaman alisirim. Zor ama bu da benim imtihanim sanirim kuzum.Birakin yemeyi icmeyi tatliskomun bir derdi var ozlemek cok zor demi istersen dinlerim seni kuzum
Dimii benim gibi tembelleri de dusunmusler sagolsunlarHazırı var her yerde boşver canım,uğraştırıcısağol kuzum
Ben seni kucakiarıım öperiiim,eline sağlııık
oba sakinleri icin de koyalimm :) diyette olan varsa sopayla kovalayacak beni vallahi. -_-
Afiyet bal seker olsunn :)) ayiraliiim onun hakkinii gelince yer bitanemm ^_^Ben seni kucakiarıım öperiiim,eline sağlııık
@tuzsuz_ruh umu balıkla beraber yidileeeer yidileer,yoksa o gelirdiiii
Diyetteyim ama sana Kıyamam kiAfiyet bal seker olsunn :)) ayiraliiim onun hakkinii gelince yer bitanemm ^_^
Cunku kör yani ailesinin surekli bize ait seyleri kullanmaya calismasi ve onlarin bize hic bir iyliginin bulunmamasina cok sinirleniyorum
Ayy tabi ya aglamis gulmus halilari koltuklari opmus birde bana diyor sen cok soguksun oysaki haline saskinim
Kuzum lütfen sinirlenme stres yapmaAynen ama esime yansitmamaliyim bunuordada kendime kiziyorum ama dayanamiyorum :))
Kiyamam yaaDiyetteyim ama sana Kıyamam ki
Ellerine sağlık canımcım
TamaaamAfiyet bal seker olsunn :)) ayiraliiim onun hakkinii gelince yer bitanemm ^_^
Yaaa deme oyle pitikareli pazen pijamasiz napar tuzsuz. Daha fazla yazamayacagim ay kotu oldum.
Sen ağlama maaahperiii ben ağlarım sen üzülmeeeYaaa deme oyle pitikareli pazen pijamasiz napar tuzsuz. Daha fazla yazamayacagim ay kotu oldum.
Off iyi olur insallah canim ozlem zor ama hersey sinavimiz dayaniyoruz iste insaniz arsiz varliklariz biz yoksa olme alismazdik8 ay olacak bilmiyorum ne zaman alisirim. Zor ama bu da benim imtihanim sanirim kuzum.
Ahh tuzsuz ahhhhSen ağlama maaahperiii ben ağlarım sen üzülmeee
Bende oyle diyorum melegim ya stres olma cok ozel anlarini heb etme diyorum ama dayanamiyoeumKuzum lütfen sinirlenme stres yapma
Allah saglikla imtihan etmesin yeter ki gerisi asilir. :/ ozlem cok derin cok aci bi duygu. Allah kimseye yasatmasin hangi konuda olursa olsun. Miknatis gibi cekiyorum hastaligi balim zaten insan ister istemez uzuluyor.Off iyi olur insallah canim ozlem zor ama hersey sinavimiz dayaniyoruz iste insaniz arsiz varliklariz biz yoksa olme alismazdikuzme kendini hasta olurusn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?