Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Işte onun için önce yıkayacaksın sirkeli suda bir saat kadar bekleyeceksin öyle yapacaksın ici çamur olmaz canım

Ben toplayıp size getireyim o zaman burası yeri olunca 4 lira olan bile var
Gerçekten o fiyatlarda,babama dedim hatta geçen gün,onu alıncaya kadar yapılmışını alırsın,bir de ne uğraşacaksın diye.Boşuna oralardan,Gemlikten Bursadan gelmiyorlar demekki bizim pazarlara...

Gerçekten o fiyatlarda,babama dedim hatta geçen gün,onu alıncaya kadar yapılmışını alırsın,bir de ne uğraşacaksın diye.Boşuna oralardan,Gemlikten Bursadan gelmiyorlar demekki bizim pazarlara...
Birde bursa ve çevresinde olan zeytin bizim zeytinden değil ondan da var burda yetişiyor bizimde var ama ben onun siyahını beğenmiyorum bizim yüz yıllar önce dikilmiş dağ zeytini bursanin gemlik zeytini sonradan aşılamayla yapılmış ziraat zeytini o yüzden de durmuyor

A bak iyi fikirmiş bu,kalıntıları giderir di mi
Biz bir sene öyle yaptık amcam bizden habersiz kurt için ilaç atmış bizde o hafta biraz toplayalım yeşil zeytin yapalım dedik biz topladıktan sonra bi geldi bahçeye ben bunları iki gün önce ilaçladim dedi kaç kova zeytini dökmeye kıyamadık defalarca yıkadım tuzda sirkede beklettin öyle yapıp yedik

Mardin istiyorum ben telkari gümüş takılar var diye Karadeniz eşim de hayran,çok istiyoruz inshallah kısmet olur
Benim hayalim mardin hatay adana gaziantep komple yemeklerinden yiyebilmek bakır şeylerden doldurup gelebilmek birde hatayin sürk peyniri var onu zahterini tuzlu yoğurdunu katıklı ekmeğini alabilmek için sumak ve isot alabilmek için gitmek çok istiyorum

Sumak ve zahter burda da var :) İnshallah kısmet olur da gidersin canım sende. Ben en çok takı için istiyorum. Gümüş küpeler,bileklikler bayılırım

Sumak ve zahter burda da var :) İnshallah kısmet olur da gidersin canım sende. Ben en çok takı için istiyorum. Gümüş küpeler,bileklikler bayılırım
Inşallah vallahi benimde bakır şeylere ilgim var takı toka işi beni pek açmıyor kapalı olunca bide

Asıl zeytin sizinki o zaman,biz ne bilelim,zeytin mi zeytin,o kadar anlamıyoruz ki:))
Babamın eşek zeytini dediği bir zeytin var,kalamata yapılan hani,birde trilye mi ne,onu biliyorum,gerisi muamma bize

Inşallah çok istiyorum böyle bir doğu bir karadeniz birde ortalara bir turla gitmeyi elimde olsa 81 ili gezicem,Denizime neleer neler alırım hem de,canım Denizim beniiim,Bakırlaaar,sedef kakma eşyalaaar,neler neleer
Aaayyy bakın tuzsuzuma,nasıl da düşünür beni Taaatlııım

Asıl zeytin sizinki o zaman,biz ne bilelim,zeytin mi zeytin,o kadar anlamıyoruz ki:))
Babamın eşek zeytini dediği bir zeytin var,kalamata yapılan hani,birde trilye mi ne,onu biliyorum,gerisi muamma bize
Eşşek zeytinini yemem ben tadsiz gelir bana bursa zeytininin çekirdeği cabuk çıkar ve küçük olur bizim zeytinin çekirdeği az daha büyük olur zeytin etli ve yağlı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…