- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #68.221
Vay anasını yesene bi kız nasıl tadı ahahahha al tabi cano herkesin ilgi alanı farkliResim gösterdim eşime ,sürk peyniri varmış burda da. Ben kapalı değilim,o yüzden alasım var hep.
Alırım kız sana da ne olacak sende seviyorsun benim gibin kap kacak huylarımız benziyor birbirineAaayyy bakın tuzsuzuma,nasıl da düşünür beniTaaatlııım
afiyet olsunEllerine sağlık canım,ziyafet hazırlamışsın
Çadırı da yeniledim,içine de soba kurdum tamamdır Eki Görüntüle 2089668
sağol canımEki Görüntüle 2089666 hemen kurdum canım :)
O peynir süper bişey,kapalı da olsam toka moka bayılırım,bekarken de,beni evde gören kapalıyım diye anlamazdı,dışarı çıkarken giyinince ağızları açık kalıyordu sen kapalımıydın diye,severdim saçı başı öyle:)Resim gösterdim eşime ,sürk peyniri varmış burda da. Ben kapalı değilim,o yüzden alasım var hep.
Cano yaptıklarına bakmadan geçtim ben malumunuz diyetteyimafiyet olsun
sağol canımsüpersin
Hiç dikkatimi çekmemiş marketteVay anasını yesene bi kız nasıl tadı ahahahha al tabi cano herkesin ilgi alanı farkli
Sende süpersin canımafiyet olsun
sağol canımsüpersin
Alıntıladığım mesajını okudun mu,neler yazmışsın öyle güzel benim içinAlırım kız sana da ne olacak sende seviyorsun benim gibin kap kacak huylarımız benziyor birbirine
Afiyet olsun canım sana diyet menüsü çıkaracağım sözCano yaptıklarına bakmadan geçtim ben malumunuz diyetteyimellerine sağlık salataların çok güzel olmuş kızarmış patatesli ve etli
Valla denizim yosun kokulum benim saç tepeden temizlik topuzu 7 24 o yüzden en guzel toka tek tip lastik tokaO peynir süper bişey,kapalı da olsam toka moka bayılırım,bekarken de,beni evde gören kapalıyım diye anlamazdı,dışarı çıkarken giyinince ağızları açık kalıyordu sen kapalımıydın diye,severdim saçı başı öyle:)
Özellikle küpe ,annem 3 çift küpemi kaybetmiş. Tr unutmuşum . 7 senedir için yanıyoO peynir süper bişey,kapalı da olsam toka moka bayılırım,bekarken de,beni evde gören kapalıyım diye anlamazdı,dışarı çıkarken giyinince ağızları açık kalıyordu sen kapalımıydın diye,severdim saçı başı öyle:)
Hangi mesajı laAlıntıladığım mesajını okudun mu,neler yazmışsın öyle güzel benim için
Neredesin sen canımÖzellikle küpe ,annem 3 çift küpemi kaybetmiş. Tr unutmuşum . 7 senedir için yanıyo
Toka tutmaz bende at saçı varValla denizim yosun kokulum benim saç tepeden temizlik topuzu 7 24 o yüzden en guzel toka tek tip lastik toka
Ürdün'deyim canım ben.Neredesin sen canım
Zahmet olacak amaAfiyet olsun canım sana diyet menüsü çıkaracağım söz
Birgün süslenip sana aticam ahahahahha benim saç bir tutamToka tutmaz bende at saçı varlastik toka candır
İyi de o öyle yazmamış. Nasıl oldu oAlıntıladığım mesajını okudun mu,neler yazmışsın öyle güzel benim için
Ahahahahah pis fırsatçı hemen değiştirmiş mesajiAaayyy bakın tuzsuzuma,nasıl da düşünür beniTaaatlııım
Atmazsan küserimBirgün süslenip sana aticam ahahahahha benim saç bir tutam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?