- 13 Eylül 2015
- 21.921
- 68.888
- 798
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #68.241
Ya şimdi benim de kısa,dalgalı olduğu için bant toka tamam:))Valla denizim yosun kokulum benim saç tepeden temizlik topuzu 7 24 o yüzden en guzel toka tek tip lastik toka
Niye kız tabi herşeyi yiyemiyorsun orda dimiHiç dikkatimi çekmemiş markettezaten Hatay'da Arap yemeklerini biliyorlar,sınır olunca tabii. Denerim bi canım,söyleyeyim benimki yemiştir zaten,o bilir benşm içim alır mı
Aa ben Deniz dedi sandımıdı. Onu görmedim de benAtmazsan küserimmerak ediyorum çok zati
Gız gördün ya beni tabi kapalı gördün ahahahahhahaAtmazsan küserimmerak ediyorum çok zati
Aynen canım..tadı da yok zaten sebzelerin hiç. Salça çok aşırı kullanıyorlar,ben 2 kaşık atsam onlar 10-15 kaşıkNiye kız tabi herşeyi yiyemiyorsun orda dimi
Deniz diye okumuştum da canım ondan :))Gız gördün ya beni tabi kapalı gördün ahahahahhaha
Babam eşek zeytinini çuvalda tuzlardı,üzerine bir ağırlık koyardı,bayılır o zeytineEşşek zeytinini yemem ben tadsiz gelir bana bursa zeytininin çekirdeği cabuk çıkar ve küçük olur bizim zeytinin çekirdeği az daha büyük olur zeytin etli ve yağlı olur
İyi de o öyle yazmamış. Nasıl oldu o
YaaAhahahahah pis fırsatçı hemen değiştirmiş mesaji
Sen beni iki bakırla korkutamazsın kız alırım canin sagolsun
Yaayazmıştı da değiştirmiş demekki,ben de ondan alıntıladımdı
İşte böyle
İşte böyle
moderatörsün kızım sen . Mune'misin yoksa ? Kazen ? Kimsin seğn Heeelp heelp
Çık Deniz'in içindenkimsin diyom Beeeen mineeeee,munenin ikiziiiii
Kız beni alıntıla,istediğin yerine tıkla,istediğini yaz,onda ne varÇık Deniz'in içindenkimsin diyom
Beynim yandı
Allah seniKız beni alıntıla,istediğin yerine tıkla,istediğini yaz,onda ne var
Ya dene bak,beni alıntıla,içine tıkla,yaz bişey:))Beynim yandınasıllll yaaa kızın in misin cin misin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?