- 22 Kasım 2016
- 6.265
- 47.058
- 468
- 45
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #68.261
Kız beni alıntıla,istediğin yerine tıkla, dene de göroldu gağliba
Kız biynim yandı ha anlayana kadarYa dene bak,beni alıntıla,içine tıkla,yaz bişey:))
Banlatmak istediğin üyeye yapcan bnu
O kadar ciddileşirse olay iş ortaya çıkar:))Banlatmak istediğin üyeye yapcan bnuintikaam
Yok ya aramızdaO kadar ciddileşirse olay iş ortaya çıkar:))
Yok ya aramızda
Ne güzel de yakmışsın ateşi canimmm içim ısındı
Sevindim canımNe güzel de yakmışsın ateşi canimmm içim ısındı
Ellerine sağlık kuzum teşekkür ederimEki Görüntüle 2089673 tuzsuzuma özeldiyet yemeği
Afiyet olsun. Şifa olsun.Ellerine sağlık kuzum teşekkür ederim
Iyyuu ben hayatta yiyemem öyle ekşi olur o kadar salçayla yaaa ben bir kaşık maksimum toz kırmızı biber daha çok kullanirimAynen canım..tadı da yok zaten sebzelerin hiç. Salça çok aşırı kullanıyorlar,ben 2 kaşık atsam onlar 10-15 kaşık
Ben yiyemem bizim burda çok yenmez o dağ zeytini yenir daha cokBabam eşek zeytinini çuvalda tuzlardı,üzerine bir ağırlık koyardı,bayılır o zeytine
Bende yiyemiyorum zatenIyyuu ben hayatta yiyemem öyle ekşi olur o kadar salçayla yaaa ben bir kaşık maksimum toz kırmızı biber daha çok kullanirim
Biz iyiyiz canım sen nasilsin bebiişler nasilMeraaabaaaanasilsiniz kizlar keyfiniz yerinde insallaha
Anaammm onlarla ömür geçermi kizzzzz insanın cani sulu yemek isterBende yiyemiyorum zatenanca KFC,McDonald's onlar iyi
Merhaba canımMeraaabaaaanasilsiniz kizlar keyfiniz yerinde insallaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?