- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #15.441
Iyiyiz ama ona söylemedim biraz daha anlasın ruh öküzümÇok sevindim canım
@Efsha geçmiş olsun tatlım.
Benim de büyük kız ateşlendi gece.
ilacla, ıslak bezle anca sabaha karşı düşürebildim.
Demi ama şaka gibi bende burda kalayım dedi zor tuttum kendimi gülmemek için.
Hayatta gitmez bensiz ailesinin yanına halbuki 20 dk yol ama gitmez.
Baktım bir başka konuşuyor bana sabah anladı ciddi olduğumu tabiî. Ilk defa böyle birşey yapınca şaşırdı.
Zaten en büyük zaafim kendi çok iyi biliyor sürekli araba da yattım üşüyorum diye msj foto attı. Ama cvb vermedim.
Bende uyuyamadim tabikide orası ayrı da.
Suan iyiyiz ama caktirmiyorum biraz daha anlasın ruh öküzüm
Her ay tekrarlayan enfeksiyon kapan bademcikleri var zaten. Şükür bu sefer bademcikler degilmiş. Grip olmuş. Ilac aldık onları kullanıyoruz. Okula gidiyorya. Çocuklar birbirinden kapıyor malesef.Canım çok geçmiş olsun. Ne oldu böyle yavrularaüşüttüler mi ki.Aman dikkat edin
Çok şükür iyi. Teşekkür ederim abla. Allahtan dün doktora götürmüştüm. Ilaclarını, şuruplarını almıştım o yüzden panik olmadımÇok geçmiş olsun,şimdinasıl iyimi peki.
Sirkede ateş düşürür karın bölgesi ve koltuk altına koymak yeterli gelir..
Yok yok şaka değil birazda acındırma bence
Bizimkide asla gitmez evde kalır ben olmayım yemeğe bile gitmez yani
Boşver sakın çaktırma burnu sürtsün birazcık arada yapmak lazım o minnak ökzlere
Çok şükür iyi. Teşekkür ederim abla. Allahtan dün doktora götürmüştüm. Ilaclarını, şuruplarını almıştım o yüzden panik olmadım
Ne varsa eski yöntemlerde var zaten.Neyse iyi olsunda,bazen eski sistemlerde işe yarıyor..
Havalarda soğuk zaten,yinede dikakt etmekl lazım..
Ne varsa eski yöntemlerde var zaten.
Eskiden hap ilac mı varmış.
Havalar soguk bizim buraların soğugu daha keskin. Bu raģmen okulda tenefüsde dışarı ćıkarıyorlar. Zaten incecik zayıf kız. Dayanamıyor hemen üşütüyor
Çocuk atéşler icindeyken, kokuyu filan düşünmüyor insan.Eskiden neler yaparlardı öyle elde hazırlanan ilaçlar filan..
Ama sirke cidden ateş düşürüyor,birazkokusu var ama idare etmeklazım artık..
Çocuk atéşler icindeyken, kokuyu filan düşünmüyor insan.
En korktuğum şeydir, çocugun ateşlenmesi
Geçtigimiz senelerde ateşi kırkın üzerine çıkardı. Sayıklardı hatırlıyorum. Şimdi o kadar degil, şükür.Genelde kokar ya ondan.
Tehlikeli boyuta gelmesinde..
Fena değil kavga gürültü idare ediyoruz@Papatya gelini sömestr nasıl gidiyor?
Geçmiş olsun canım benim küçük kızda sürekli bademcik enfeksiyonu geçiriyo ateşli bilere havale geçirdiHer ay tekrarlayan enfeksiyon kapan bademcikleri var zaten. Şükür bu sefer bademcikler degilmiş. Grip olmuş. Ilac aldık onları kullanıyoruz. Okula gidiyorya. Çocuklar birbirinden kapıyor malesef.
Ayak altına sürmekte iyi geliyormuşEskiden neler yaparlardı öyle elde hazırlanan ilaçlar filan..
Ama sirke cidden ateş düşürüyor,birazkokusu var ama idare etmeklazım artık..
Kızım 2,5 yaşındaydı 41 dereceyle havale geçirdi sarışında bide şimdi çok yükseltmiyorum 37,5 gördümmü veriyorum hemen ilaç korkuyorum dr 37,5 geçmesin demişti 7 yaşına kadar kaldı 1 senemizÇocuk atéşler icindeyken, kokuyu filan düşünmüyor insan.
En korktuğum şeydir, çocugun ateşlenmesi
Ayak altına sürmekte iyi geliyormuş
Sagol canim benim.Geçmiş olsun canım benim küçük kızda sürekli bademcik enfeksiyonu geçiriyo ateşli bilere havale geçirdi
Evet malesef bütün çocuklar okuldan kapiyorlar hastalığı. Çok geçmiş olsun tekrardan.Her ay tekrarlayan enfeksiyon kapan bademcikleri var zaten. Şükür bu sefer bademcikler degilmiş. Grip olmuş. Ilac aldık onları kullanıyoruz. Okula gidiyorya. Çocuklar birbirinden kapıyor malesef.
Sagol canımEvet malesef bütün çocuklar okuldan kapiyorlar hastalığı. Çok geçmiş olsun tekrardan.
Hoşgeldin.Huhuuuuuuuuu
Geri döndümmmmmmm canım obammmmmmmmm
Karlı bi günde size sıcacık selam ve sevgi getirdim, sizi ve obamızı çok özledim
Sınavlarım iyi geçti
Bugün sonuncusundan kurtuldum inşallah....
Artık tekrar aranızdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?