Yafrukurtlar toplanıyor :)))

@Efsha geçmiş olsun tatlım.
Benim de büyük kız ateşlendi gece.
ilacla, ıslak bezle anca sabaha karşı düşürebildim.

Çok geçmiş olsun,şimdinasıl iyimi peki.
Sirkede ateş düşürür karın bölgesi ve koltuk altına koymak yeterli gelir..

Yok yok şaka değil birazda acındırma bence
Bizimkide asla gitmez evde kalır ben olmayım yemeğe bile gitmez yani

Boşver sakın çaktırma burnu sürtsün birazcık arada yapmak lazım o minnak ökzlere

Canım çok geçmiş olsun. Ne oldu böyle yavrulara üşüttüler mi ki.Aman dikkat edin
Her ay tekrarlayan enfeksiyon kapan bademcikleri var zaten. Şükür bu sefer bademcikler degilmiş. Grip olmuş. Ilac aldık onları kullanıyoruz. Okula gidiyorya. Çocuklar birbirinden kapıyor malesef.

Çok şükür iyi. Teşekkür ederim abla. Allahtan dün doktora götürmüştüm. Ilaclarını, şuruplarını almıştım o yüzden panik olmadım

Neyse iyi olsunda,bazen eski sistemlerde işe yarıyor..
Havalarda soğuk zaten,yinede dikakt etmekl lazım..
Ne varsa eski yöntemlerde var zaten.
Eskiden hap ilac mı varmış.
Havalar soguk bizim buraların soğugu daha keskin. Bu raģmen okulda tenefüsde dışarı ćıkarıyorlar. Zaten incecik zayıf kız. Dayanamıyor hemen üşütüyor

Eskiden neler yaparlardı öyle elde hazırlanan ilaçlar filan..
Ama sirke cidden ateş düşürüyor,birazkokusu var ama idare etmeklazım artık..

Eskiden neler yaparlardı öyle elde hazırlanan ilaçlar filan..
Ama sirke cidden ateş düşürüyor,birazkokusu var ama idare etmeklazım artık..
Çocuk atéşler icindeyken, kokuyu filan düşünmüyor insan.
En korktuğum şeydir, çocugun ateşlenmesi

Her ay tekrarlayan enfeksiyon kapan bademcikleri var zaten. Şükür bu sefer bademcikler degilmiş. Grip olmuş. Ilac aldık onları kullanıyoruz. Okula gidiyorya. Çocuklar birbirinden kapıyor malesef.
Geçmiş olsun canım benim küçük kızda sürekli bademcik enfeksiyonu geçiriyo ateşli bilere havale geçirdi

Çocuk atéşler icindeyken, kokuyu filan düşünmüyor insan.
En korktuğum şeydir, çocugun ateşlenmesi
Kızım 2,5 yaşındaydı 41 dereceyle havale geçirdi sarışında bide şimdi çok yükseltmiyorum 37,5 gördümmü veriyorum hemen ilaç korkuyorum dr 37,5 geçmesin demişti 7 yaşına kadar kaldı 1 senemiz

Evet malesef bütün çocuklar okuldan kapiyorlar hastalığı. Çok geçmiş olsun tekrardan.

Hoşgeldin.
Yoklugun hissediliyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…