Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Benim eşimin kumaşçılık üzerine dükkanı var bi iki Aydır işler durgun Allah sonumuzu hayır etsin inşallah üzüldüm canım
Aslında iyi bir işi varmış Allah yardımcımız olsun canım inşallah bu sene herşey istediğimiz gibi gider eleman var mıydı canım benim eleman vardı yabancı uyruklu ayrıca onlara oturma izni çıkartıyorsun sağlık sigortası bir sürü para yatırıyorsun gecen yıldan bu yana almadım eleman zaten onlarda olaylardan dolayı gelmek istemiyorlar eleman fazlaylaysa artık eleyin ekonomi haberleri hiçte iyi değil

Of ya uzuldum insallah duzelir isler miyavim ya zor isler zor
Hiç sorma abrekam işler bu ara bitmiyor gece yattığımı biliyorum sadece Allahtan çalışmıyorum
birde tatil cocuklarla evde kolay gelsin 2oglan zor

Tesekkur ederim miyavimmm aminnn bugun yine bir seyler aldim aklima getirdin onlari da yukluyum
Daha cok var evlilige ama iste
Ay ne güzel tatlı telaşlar bunlar keyfini tadını çıkar canım nevresimleri en son bırak çünkü moda değişiyor birde pamuklu al nevresim ben taç ve sarev kullanıyorum hem pike hem nevresim 7 yıldır renk bile solmadı hediye gelen cotton box rengi soldu acayip oldu hadi yüklede bakayım

Aa cidden mi benim suan 3nevresim takimim 1yatak ortum var yatak ortusu cotton house nevresimler bellona

Aa cidden mi benim suan 3nevresim takimim 1yatak ortum var yatak ortusu cotton house nevresimler bellona
Canım etiketlerinde ne yazıyor %kaçı pamuk Zaten fazla alma tabi şehirdışından gelen giden çok olur derse fazla al yada bu aldıklarını misafire kullanırsın

Canım etiketlerinde ne yazıyor %kaçı pamuk Zaten fazla alma tabi şehirdışından gelen giden çok olur derse fazla al yada bu aldıklarını misafire kullanırsın
Ailemle ayri sehirde yasayacagiz sadece onlar gelir galiba
Dur bakayim bide yeni aldigim nevresimi atiyim sana

Kac olmasi gerekiyor miyavim pamuk oraninin dikkat ediyim bundan sonra alirken
Sagol bitanem
Canım ben %100 pamuklu alıyorum en sağlıklısı bana göre yorganda bu eski annelerimizin ninelerimizin pamuklu doğal yorganı hoş ev doğalgazlı ama ben bu english home yada polyester ürünleri almıyorum çünkü hava geçirmesi önemli

Ay yook asla yun yorgan almam cok agir eziliyorum altinda

Ay yook asla yun yorgan almam cok agir eziliyorum altinda
Yün değil pamukluda oluyor yünü bende yatamıyorum alerjim var ben bu polyester ile yıllar önce bir belgesel izledim birçok yerde okudum zararlarını tabi tercih meselesi sana attığım linkte minik bulut nicki bayanın cevabını oku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…