- 16 Şubat 2009
- 34.883
- 123.237
- 1.123
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #15.821
Aslında iyi bir işi varmış Allah yardımcımız olsun canım inşallah bu sene herşey istediğimiz gibi gider eleman var mıydı canım benim eleman vardı yabancı uyruklu ayrıca onlara oturma izni çıkartıyorsun sağlık sigortası bir sürü para yatırıyorsun gecen yıldan bu yana almadım eleman zaten onlarda olaylardan dolayı gelmek istemiyorlar eleman fazlaylaysa artık eleyin ekonomi haberleri hiçte iyi değilBenim eşimin kumaşçılık üzerine dükkanı var bi iki Aydır işler durgun Allah sonumuzu hayır etsin inşallah üzüldüm canım
Evde çok mu yoğunsun canım çocuklar ileHiç sorma abrekam işler bu ara bitmiyor gece yattığımı biliyorum sadece Allahtan çalışmıyorum
Of ya uzuldum insallah duzelir isler miyavim ya zor isler zorOlmaz canım bulunduğu bölge turistik yer ben bunu satsaydım sezon sonu burada merkezde kosgeb de destek veriyordu organik gıda üzerine açmayı planlıyordum ama Malesef olamayacak zaten eşim tarla kiraladı onları ekti önümüzdeki aylarda gidiyor ve yine 6 ay ayrıyız sıkıldım artık İnan Allah'a isyan etmiyorum ama acayip sıkıldım
birde tatil cocuklarla evde kolay gelsin 2oglan zorHiç sorma abrekam işler bu ara bitmiyor gece yattığımı biliyorum sadece Allahtan çalışmıyorum
Amin canım sağolOf ya uzuldum insallah duzelir isler miyavim ya zor isler zor
birde tatil cocuklarla evde kolay gelsin 2oglan zor
Tesekkur ederim miyavimmm aminnn bugun yine bir seyler aldim aklima getirdin onlari da yukluyumAmin canım sağolçeyiz topiği açmışsın hayırlı olsun cici bicili almışsın aşk ile kullan bitanem
Ay ne güzel tatlı telaşlar bunlar keyfini tadını çıkar canım nevresimleri en son bırak çünkü moda değişiyor birde pamuklu al nevresim ben taç ve sarev kullanıyorum hem pike hem nevresim 7 yıldır renk bile solmadı hediye gelen cotton box rengi soldu acayip oldu hadi yüklede bakayımTesekkur ederim miyavimmm aminnn bugun yine bir seyler aldim aklima getirdin onlari da yukluyum
Daha cok var evlilige ama iste
Aa cidden mi benim suan 3nevresim takimim 1yatak ortum var yatak ortusu cotton house nevresimler bellonaAy ne güzel tatlı telaşlar bunlar keyfini tadını çıkar canım nevresimleri en son bırak çünkü moda değişiyor birde pamuklu al nevresim ben taç ve sarev kullanıyorum hem pike hem nevresim 7 yıldır renk bile solmadı hediye gelen cotton box rengi soldu acayip oldu hadi yüklede bakayım
Canım etiketlerinde ne yazıyor %kaçı pamuk Zaten fazla alma tabi şehirdışından gelen giden çok olur derse fazla al yada bu aldıklarını misafire kullanırsınAa cidden mi benim suan 3nevresim takimim 1yatak ortum var yatak ortusu cotton house nevresimler bellona
Ailemle ayri sehirde yasayacagiz sadece onlar gelir galibaCanım etiketlerinde ne yazıyor %kaçı pamuk Zaten fazla alma tabi şehirdışından gelen giden çok olur derse fazla al yada bu aldıklarını misafire kullanırsın
At bakalım canım bekliyorum ben herzaman pamuklu kullanırım ki çok daha sağlıklıAilemle ayri sehirde yasayacagiz sadece onlar gelir galiba
Dur bakayim bide yeni aldigim nevresimi atiyim sana
Canım etiketlerinde ne yazıyor %kaçı pamuk Zaten fazla alma tabi şehirdışından gelen giden çok olur derse fazla al yada bu aldıklarını misafire kullanırsın
İyi canım tam terside olabilirdi tabi bu konuda benim gibi takılı değilsen sağlık konusundaBellonalarda %60pamuk %40polyester yaziyor
Kac olmasi gerekiyor miyavim pamuk oraninin dikkat ediyim bundan sonra alirkenİyi canım tam terside olabilirdi tabi bu konuda benim gibi takılı değilsen sağlık konusundasağlıcakla kullan
Canım ben %100 pamuklu alıyorum en sağlıklısı bana göre yorganda bu eski annelerimizin ninelerimizin pamuklu doğal yorganı hoş ev doğalgazlı ama ben bu english home yada polyester ürünleri almıyorum çünkü hava geçirmesi önemliKac olmasi gerekiyor miyavim pamuk oraninin dikkat ediyim bundan sonra alirken
Sagol bitanem
Ay yook asla yun yorgan almam cok agir eziliyorum altindaCanım ben %100 pamuklu alıyorum en sağlıklısı bana göre yorganda bu eski annelerimizin ninelerimizin pamuklu doğal yorganı hoş ev doğalgazlı ama ben bu english home yada polyester ürünleri almıyorum çünkü hava geçirmesi önemli
Teşekkür ederimGünaydın canım nasıl hissediyorsun iyi misin yeni ismin tam sana göre
Yün değil pamukluda oluyor yünü bende yatamıyorum alerjim varAy yook asla yun yorgan almam cok agir eziliyorum altinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?