- 16 Şubat 2009
- 34.883
- 123.237
- 1.123
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #15.841
Elyaf alicam miyavim ya sagliksiz da olsa napayim yun falan hic gelemem onaYün değil pamukluda oluyor yünü bende yatamıyorum alerjim varben bu polyester ile yıllar önce bir belgesel izledim birçok yerde okudum zararlarını tabi tercih meselesi sana attığım linkte minik bulut nicki bayanın cevabını oku
Eleman istedi ama çoğu dil bilmiyor malı çalıyorlar malın türünü anlamıyorlar , anlatamıyorlar şimdilik babasıyla yapıyor.Aslında iyi bir işi varmış Allah yardımcımız olsun canım inşallah bu sene herşey istediğimiz gibi gider eleman var mıydı canım benim eleman vardı yabancı uyruklu ayrıca onlara oturma izni çıkartıyorsun sağlık sigortası bir sürü para yatırıyorsun gecen yıldan bu yana almadım eleman zaten onlarda olaylardan dolayı gelmek istemiyorlar eleman fazlaylaysa artık eleyin ekonomi haberleri hiçte iyi değil
Aynen canım rabbim hakkımızda hayırlısını versinEleman istedi ama çoğu dil bilmiyor malı çalıyorlar malın türünü anlamıyorlar , anlatamıyorlar şimdilik babasıyla yapıyor.
Krizi fırsata çevirmek lazım oda herkese kısmet olmuyor
Sorma canım 2 erkekle baya zorlanıyorum okul açılsın diye bekliyorum :)Evde çok mu yoğunsun canım çocuklar ile
Tabiki canım tercih meselesi dediğim gibi düğüne yakın al Çünkü baştan alıyorsun sonra yeni modeller çıkıyor insan pişman oluyorElyaf alicam miyavim ya sagliksiz da olsa napayim yun falan hic gelemem ona
Şimdiki nesil dur demekten anlamıyor malesef en güzeli okula göndermekSorma canım 2 erkekle baya zorlanıyorum okul açılsın diye bekliyorum :)
Bilerek zaten yemek takimini ve catal bicak takimini sona biraktim her sene degisiyor mesela bu sene de pembe tencere takimi modaydiTabiki canım tercih meselesi dediğim gibi düğüne yakın al Çünkü baştan alıyorsun sonra yeni modeller çıkıyor insan pişman oluyor
Bizim zamanımızda böyle renkli eşyalar yoktu Zaten Çelik aldın mı bir ömür boyu kullanman garantiBilerek zaten yemek takimini ve catal bicak takimini sona biraktim her sene degisiyor mesela bu sene de pembe tencere takimi modaydi
Öğretmenler bizden de bezginŞimdiki nesil dur demekten anlamıyor malesef en güzeli okula göndermek
Granitler varya nasil sence cok agir ama yemek pisirmesi falan nasil acabaBizim zamanımızda böyle renkli eşyalar yoktu Zaten Çelik aldın mı bir ömür boyu kullanman garanti
Evet benim arkadaş 10 gün bende kaldı anan allahım 32 sayfa ödevi vardıÖğretmenler bizden de bezgin
Onlar da ödev verip eve postalama derdin de
Canım yeni çıktı onlar bir araştırmak lazım benim herşeyim Çelik Zaten sadece 1 tane takımım var 4 tencere birde düdüklüm var evim minicik benim 65 metrekare düdüklü tefal nutricook tavsiye ederim ben çoğu yemeğimi onda yapıyorum hatta bu yaz onun 8 lt almayı planlıyorum tatlı Bile yapıyor ben en çok kavurma yapıyorum arkadaşlarım bayılıyorGranitler varya nasil sence cok agir ama yemek pisirmesi falan nasil acaba
Senin bilgin var mı canım granitler nasılllar çevrende vardırBen pilav ve makarna tencerelerini teflon,geri kalanını çelik kullanıyorum
Ayy düdüklü asla kullanamam kucukken yengeminki patlamisti ondan beri korkuyorum bizim evde de hic kullanilmaz o yuzden. Gecen haberde de patlamisti gordum fena oldumCanım yeni çıktı onlar bir araştırmak lazım benim herşeyim Çelik Zaten sadece 1 tane takımım var 4 tencere birde düdüklüm var evim minicik benim 65 metrekare düdüklü tefal nutricook tavsiye ederim ben çoğu yemeğimi onda yapıyorum hatta bu yaz onun 8 lt almayı planlıyorum tatlı Bile yapıyor ben en çok kavurma yapıyorum arkadaşlarım bayılıyor
Bizde oyle melegim ama granitlerde guzele benziyorBen pilav ve makarna tencerelerini teflon,geri kalanını çelik kullanıyorum
Hiç bilmiyorum araştırayım bakalımSenin bilgin var mı canım granitler nasılllar çevrende vardır
İş görüşmesi canım ptesi gününe kaldı bakalım sen dinlenebildin mi yavru ceylanım benim beyaz kısrağımTeeeeek tek herkesi çoklu alıntı yapmıştım günaydın yazcaktım silindi allahım
Miyav_su sincabımmmm hoş bulduk bir tanem günaydın tatlı sincabım
iş görüşmesi ne oldu...
Hannaz Shizuka- hoşgeldiniz kuzularım
@ozlemm1990 @Efshachocolate19 nerdesiniiiiiiiizzzzzzz
HanimKelesimiGetir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?