• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Ama itiraf edeyim:)sevgiliyken pek kiskanirdim anam işten çıkınca önce beni aramadiysa trip:)))
Ama evlenince öyle üstüne düşmüyorum şimdi tam tersi oldu o bana ilgisiz diyo:)
Benimkide beni kıskanırdı te yurtdisindan hergün defalarca arardı 1000 lira fatura ödediğini bilirim iyiydi nisanliyken de evlenince öyle olmuyor ahahahahah

O kizkardesleriyle birlikte silah sıkan mi
Valla ben söyledim şu tv de aldatılan kadını görünce şeyini koparmış adamın ben ohhh canima degsin ne guzel yapmis kadi diyince benimki daha bir korktu sonra diyorki ben manyak mıyım bir kadınla ugrasamiyorun ikincisi olupta kafayı mı yiyeyim ben kafayı mı yedim:KK70:

Ay cok ödemiş yaa :)
Senin için değer ama♥♥
Ahahahah çok dedim arama yapma essek gibi çalışıyorsun diye ama dinlemedi napalim amannnn o günler geri gelmeyecek ya iyiki yapmış hayatımın en güzel 1 yılıydı hep derim nisanlilara hayatınızın en güzel zamanı yaşayın diye

Ahahahah çok dedim arama yapma essek gibi çalışıyorsun diye ama dinlemedi napalim amannnn o günler geri gelmeyecek ya iyiki yapmış hayatımın en güzel 1 yılıydı hep derim nisanlilara hayatınızın en güzel zamanı yaşayın diye
Valla öyle canim Rabbim huzurunuzu arttirsin inşallah♥♥

Back
X