- 20 Kasım 2015
- 8.535
- 36.366
- 478
- 37
- Konu Sahibi bayan nihayet
- #57.881
Bu saatte:))Ahahahaha evet yaaaaçenem düştü yaaa gidiyim benn yaticammm
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu saatte:))Ahahahaha evet yaaaaçenem düştü yaaa gidiyim benn yaticammm
![]()
Tamamdır canım,hadi Allah rahatlık versinAhahahaha evet yaaaaçenem düştü yaaa gidiyim benn yaticammm
![]()
Benimkide beni kıskanırdı te yurtdisindan hergün defalarca arardı 1000 lira fatura ödediğini bilirim iyiydi nisanliyken de evlenince öyle olmuyor ahahahahahAma itiraf edeyim:)sevgiliyken pek kiskanirdim anam işten çıkınca önce beni aramadiysa trip:)))
Ama evlenince öyle üstüne düşmüyorum şimdi tam tersi oldu o bana ilgisiz diyo:)
İşte bende öyle dedim yakarım yaparim da bilir yani tutturmasin deli huyumuO zaman yak gitsin![]()
Evlilikte saygı bitince devamı gelir canım bende hep öyle düşünürüm dürüstlük çok onemliEvet. Dürüst olsun ,aynı şeyi söylerim hep.
Ay cok ödemiş yaa :)Benimkide beni kıskanırdı te yurtdisindan hergün defalarca arardı 1000 lira fatura ödediğini bilirim iyiydi nisanliyken de evlenince öyle olmuyor ahahahahah
Saat olmuş bir buçuk adam diyecek sen napiyon ahahahahah hadi size iyi gecelerBu saatte:))
Aynen canım. Zaten saygı yoksa çatırdıyor bir zaman sonraEvlilikte saygı bitince devamı gelir canım bende hep öyle düşünürüm dürüstlük çok onemli
İyi geceler canimmmTamamdır canım,hadi Allah rahatlık versin![]()
Valla ben söyledim şu tv de aldatılan kadını görünce şeyini koparmış adamın ben ohhh canima degsin ne guzel yapmis kadi diyince benimki daha bir korktu sonra diyorki ben manyak mıyım bir kadınla ugrasamiyorun ikincisi olupta kafayı mı yiyeyim ben kafayı mı yedim![]()
Sana da kuzumSaat olmuş bir buçuk adam diyecek sen napiyon ahahahahah hadi size iyi geceler
Benimki yatti valla dalmistir bile bende gidem bi :)))Saat olmuş bir buçuk adam diyecek sen napiyon ahahahahah hadi size iyi geceler
Ahahahah çok dedim arama yapma essek gibi çalışıyorsun diye ama dinlemedi napalim amannnn o günler geri gelmeyecek ya iyiki yapmış hayatımın en güzel 1 yılıydı hep derim nisanlilara hayatınızın en güzel zamanı yaşayın diyeAy cok ödemiş yaa :)
Senin için değer ama♥♥
Yok gece uyurken kesmiş ya adaminkini ne gülmüştüm onaO kizkardesleriyle birlikte silah sıkan mi
Sana da iyi uykular o zaman sarışın adayıBenimki yatti valla dalmistir bile bende gidem bi :)))
AhahahaYok gece uyurken kesmiş ya adaminkini ne gülmüştüm ona![]()
Benimki 3. Uykusunda :)))Benimki yatti valla dalmistir bile bende gidem bi :)))
Valla öyle canim Rabbim huzurunuzu arttirsin inşallah♥♥Ahahahah çok dedim arama yapma essek gibi çalışıyorsun diye ama dinlemedi napalim amannnn o günler geri gelmeyecek ya iyiki yapmış hayatımın en güzel 1 yılıydı hep derim nisanlilara hayatınızın en güzel zamanı yaşayın diye
Hadi gittimmmmAhahaha![]()
Uyanmadan git madem :)) ben hep burdaydım dersinBenimki 3. Uykusunda :)))