Teşekkür ederimKime yaptırdın gerçekten güzel olmuş :) güle güle kullan
canım seni o kadar iyi anlıyorumki tüm yaşadıklarını yaşadım ailem şimdilerde diyor moralin bozulmasın diye söylemiyorduk diye.Ama şimdi %30 u 40 ı kalmış durumda.
benimde narkoz verilerek bildiğiniz ameliyata girdim..
doktor aynen bana sanki 1 saatlik çok kolay bi işlemmiş gibi anlattı.neredeyse ameliyat masasından kalkıcaktım.bende üzüntüden 45 kiloya düşmüştüm.şimdi 48 im.
sen moralini bozma henüz vaktin var.okuduysan eski yazıları yüzüne yukarı doğru masaj yapman işe yarayacak.
hergün 2-3 kez masaj yap yüzüne.bu şekilde hızlı erime gerçekleşebilir.
ve moralini bozma bende kendimi affedemiyorum.hatta nasıl bu kadar toy aptalca karar almışım halen anlamıyorum.
üstelik benim sağ yanağımda bi uyuşukluk ve sızı devam ediyor dokununca.doktor orayı iğneyle ittitdiğini söylemişti.ulaşamamış güya istediği yere.
bilemiyorum orda dokularamı zarar verdi ne yaptı.ağrısı gözüme bile vuruyor.
Nefret ediyorum doktorların gerekli bilgiyi vermeden müşteri kapmasına..
ve tabi kendi saflığıma....
ne diyim geçmiş olsun ikimizede.
canım seni o kadar iyi anlıyorumki tüm yaşadıklarını yaşadım ailem şimdilerde diyor moralin bozulmasın diye söylemiyorduk diye.Ama şimdi %30 u 40 ı kalmış durumda.
benimde narkoz verilerek bildiğiniz ameliyata girdim..
doktor aynen bana sanki 1 saatlik çok kolay bi işlemmiş gibi anlattı.neredeyse ameliyat masasından kalkıcaktım.bende üzüntüden 45 kiloya düşmüştüm.şimdi 48 im.
sen moralini bozma henüz vaktin var.okuduysan eski yazıları yüzüne yukarı doğru masaj yapman işe yarayacak.
hergün 2-3 kez masaj yap yüzüne.bu şekilde hızlı erime gerçekleşebilir.
ve moralini bozma bende kendimi affedemiyorum.hatta nasıl bu kadar toy aptalca karar almışım halen anlamıyorum.
üstelik benim sağ yanağımda bi uyuşukluk ve sızı devam ediyor dokununca.doktor orayı iğneyle ittitdiğini söylemişti.ulaşamamış güya istediği yere.
bilemiyorum orda dokularamı zarar verdi ne yaptı.ağrısı gözüme bile vuruyor.
Nefret ediyorum doktorların gerekli bilgiyi vermeden müşteri kapmasına..
ve tabi kendi saflığıma....
ne diyim geçmiş olsun ikimizede.
eylül ayı sonunda 1 yıl doluyor halen yer yer yağlar duruyor dokununca iç taraftan hissediyorum ben.bana kalan gözaltı kırışıklıkları..yorgun bi yüz.yaş 25.Arkadaslar yag enjeksiyonu bir yil sonrasi hakkinda bilgi verebilecek olan var mi? Ben memnun kalmadim bu uygulamadan alti ayi gecti ve sanirim yuzde 40 duruyor acaba alti aydan sonra erime devam ediyor mu?yuzune yanaklarina bu islemi yaptirip en az bir yil gecmis kimse varsa bilgi verirse memnun kalirim.svg.
eylül ayı sonunda 1 yıl doluyor halen yer yer yağlar duruyor dokununca iç taraftan hissediyorum ben.bana kalan gözaltı kırışıklıkları..yorgun bi yüz.yaş 25.
eylül ayı sonunda 1 yıl doluyor halen yer yer yağlar duruyor dokununca iç taraftan hissediyorum ben.bana kalan gözaltı kırışıklıkları..yorgun bi yüz.yaş 25.
malesef ben kendim elmacık kemiklerine dolgu isterken kendimi yağ enjeksiyonu yaptırırken buldum.çok bilinçsizceydi.25 yasinda doktorunuz buna neden gerek gordu anlayamadim.Sonuclari konusunda size katiliyorum.Tamamen yaslandiran olumsuz bir uygulama.Ben bir sene sonrasinda daha bir toparlarmi yuz diye merak ettim.svg
Matem ciğim..İşlemden bu kadar mutsu sonuç Alman'a üzüldüm açıkcası.. Oysa ben tekrar tekrar yap dolgusu yaptıracak kadar memnun kaldım .. Yüzüm dirileşti benim,daha genç diri bir yüz oldu.Topaklanma gibi bir durumda olmadı bende.Belki doktorumun maharetinden ,birazda şans bilemiyorum..Seni izlemeye aldım,bak yüzümün olduğu fotolar var..malesef ben kendim elmacık kemiklerine dolgu isterken kendimi yağ enjeksiyonu yaptırırken buldum.çok bilinçsizceydi.
Matem ciğim..İşlemden bu kadar mutsu sonuç Alman'a üzüldüm açıkcası.. Oysa ben tekrar tekrar yap dolgusu yaptıracak kadar memnun kaldım .. Yüzüm dirileşti benim,daha genç diri bir yüz oldu.Topaklanma gibi bir durumda olmadı bende.Belki doktorumun maharetinden ,birazda şans bilemiyorum..Seni izlemeye aldım,bak yüzümün olduğu fotolar var..
Uzerinden yillar gecmis umarim sıkıntılı durumda gecmistir senin icin? bende yeni yaptirdim yag enjeksiyonu yuzume inicek diye kendimi kandirmiyorumdur umarim.Arkadaşlar,
Ben 1 hafta once burun ameliyatı ile birlikte yanaklarımdaki derin akne izlerini doldurmak için göbek ve bacaklarımdan alınan dokuyla yağ enjeksiyonu yaptırdım... Aslında o kadar da ihtiyacım yoktu sadece nasılsa ameliyat olacağım o da çıksın aradan diye düşünmüştüm... Şimdi aradan bir hafta gecmesine ragmen yanaklarım o kadar şiş ki,,, sanki bir elmacık kemiklerime ek olarak bir de altta olmak üzere çift yanağım var... Yüzüm tıpkı transeksüelllere benziyor, aynaya bakmaya bile korkuyorum... Doktor yağı bol bulmuş gibi alnıma, dudaklarıma, elmacık kemiklerime, çeneme, neredeyse yüzümde her yere enjekte etmiş... Köşeli Çenemi ve öne doğru çıkmış dudaklarımı gormelisiniz? Tam bir ablak surat!!! Aranızda bu operasyonu yaptıran var mı? Bir hafta şişliklerin inmesi için yeterli bi süre mi,,, yoksa kalıcı haline yaklaştı mı daha fazla inmeyecek mi bu şişler daha ne kadar bu iğrenc suratla ortalarda dolanacagım? Lutfen bu konuda deneyimli olan biri varsa benimle paylaşabilir mi ve çok acil... Çünkü yarın işe başlamak zorundayım ve bu soruların yanıtlarını bir an önce almak istiyorum
Evet,haklısınız... Doğru ellerde güvendesiniz..Ama bende buradaki yorumlardan çok korkmuştum.Doktorum çok ısrarcı olmuştu Allah'tan.. Ben kilo alıp verdiğimde ilk başta yüzümden alıp veririm.Yüzüm çökmüştü,sanki doku yoktu deri vardı sadece gibi.Dolgudan sonra cildim yenilendi,dirileşti,gerildi..Altı ay oldu,hâlen çok memnun edici bir sonuç var çok şükür.Bir operasyon olsam doktorumda gerek görse bu sefer hiçbir tedirginlik duymadan olurum yani..Size katiliyorum sanirim bu islemdede doktor becerisi cok onemli basit bir islem degil en az yuz germe kadar maharet istiyor.dogru yapilinca memnuniyet yaratiyor ancak yanlis yere yapilan yag transferi korkunc olabiliyor.Doktorunuz basarili oldugu icin memnunsunuz tek aciklmasi bu.
Uzerinden yillar gecmis umarim sıkıntılı durumda gecmistir senin icin? bende yeni yaptirdim yag enjeksiyonu yuzume inicek diye kendimi kandirmiyorumdur umarim.
fotoğraflarınıza baktım,evet güzel duruyor.benim 1 yıl oldu.tamamen eridi sayılır dışardan görünür hiç bi farklılık yok fotolarımı gördünüz sanırım.Matem ciğim..İşlemden bu kadar mutsu sonuç Alman'a üzüldüm açıkcası.. Oysa ben tekrar tekrar yap dolgusu yaptıracak kadar memnun kaldım .. Yüzüm dirileşti benim,daha genç diri bir yüz oldu.Topaklanma gibi bir durumda olmadı bende.Belki doktorumun maharetinden ,birazda şans bilemiyorum..Seni izlemeye aldım,bak yüzümün olduğu fotolar var..
Merhaba matem aslinda ogrenmek istedigim tamda bu.Benim 7 ay oldu ancak asimetri ve sarkma goruntusu devam ediyor.bir yilimin dolmasina daha 5 ay var bu sure zarfinda erime devam eder mi sizce sizde nasil oldu yedi ay sonraai biraz bilgi verirmisiniz.svgfotoğraflarınıza baktım,evet güzel duruyor.benim 1 yıl oldu.tamamen eridi sayılır dışardan görünür hiç bi farklılık yok fotolarımı gördünüz sanırım.
Bana kalan dokununca yer yer kalınlaşmış dokuyu hissediyorum.mesela sol dudak çizgimde hafif yağ birikmiş öyle kalmış.gülünce o çizgiler daha bi belli.
bana yaptırırken doktor demişti zamanla o yağlar aşağı inerde tam oturur diye ama kötü olan tam gözaltımda çizgilerin oluşması.bunlar kesinlikle önceden yoktu.oranın aniden şişip sonra erimesiyle alakalı sanırım.sizde tam olarak nasıl uygulandı bilmiyorum ama bana göre öyle masum bi uygulama değil.
Bana çapraz teknik uygulandı.Yani birkaç yerden girilip çizilen bölge dolduruldu.Bazı doktorlar bir yerden girip dolguyu yapıyormuş,farkımız bu olabilir.. Her operasyonda çok memnun olan hastalarda oluyor,memnun kalmayanda.Ben dediğim gibi forumdaki çok kötü yorumlara bakarak neredeyse vazgeçecektim uygulamaktan.Ama şükürler olsun vazgeçmeme izin vermedi doktorum.. Yani iyi ellerde olması gereken harika sonuclara ulaşılabiliyor sonuçta..Her operasyon iyi olmayan ellerde kötü sonuçlara ulaşır.Bazen maddiyata bakılarak doktor seçilebiliyor,yada doktorun başka sonuçlarına bakılmadan..Bıda geri dönüşü olmayan üzgün sonuçlara götürebiliyor tabi..Hiçbir estetik işlem masum değildir.Bir yeri onarırken başka yere zarar verebilir.. Bu yüzden iyi düşünülmeli,iyi araştırılmalı,iyi bir cerraha kendimizi emanet etmeliyiz bence.. Eğer bunu yapamıyorsakta yaptırmamalıyız yada ertelemeliyiz..fotoğraflarınıza baktım,evet güzel duruyor.benim 1 yıl oldu.tamamen eridi sayılır dışardan görünür hiç bi farklılık yok fotolarımı gördünüz sanırım.
Bana kalan dokununca yer yer kalınlaşmış dokuyu hissediyorum.mesela sol dudak çizgimde hafif yağ birikmiş öyle kalmış.gülünce o çizgiler daha bi belli.
bana yaptırırken doktor demişti zamanla o yağlar aşağı inerde tam oturur diye ama kötü olan tam gözaltımda çizgilerin oluşması.bunlar kesinlikle önceden yoktu.oranın aniden şişip sonra erimesiyle alakalı sanırım.sizde tam olarak nasıl uygulandı bilmiyorum ama bana göre öyle masum bi uygulama değil.
Bir yerden girilip dolgu yapıldıysa bu dolgu zamanla ağır gelip sarkma yapabilir.uygulanan tekniğin farklı olduğunu ve sizin doktorunuz daha tecrübeli olduğunu düşünüyorum.Aynen dediğiniz gibi bende göz kenarlarından ve dudak kenarlarından girilip öyle yağ dolgusu yapıldı.
2. ve 3. ayda daha diri canlı bi yüzüm olmuştu..bunlar o yağlar sarkmadan önceydi.
1 hafta davul gibi şiş bi suratla kaldığıma değmedi.şimdi göz altı kırışıklıklarına çare arıyorum ne yapabilirim diye..eskiden yaşım çok daha küçük görünürken şimdi kendimi bikaç yıl ileri gitmiş gibi hissediyorum.sizde baktınız fotoğraflarıma sizce kaç gösteriyorum..
Bir yerden girilip dolgu yapıldıysa bu dolgu zamanla ağır gelip sarkma yapabilir.
Canım,sen yaşını gösteriyorsun bence.Hani ufak göstermiyorsun ama biz kadınların bazı günleri vardır.Hani kendimizi daha iyi ve güzel hissederizyaBurnunda ufak bir sorun var.Ufak bir işlemle inan bana çok değişeceksin.Ayrıca makyaj yap,saç başı düzeltip şekil verip birde bak kendine.. Tabiki daha genç ve güzel olacaksın,daha iyi hissedeceksin kendini.Ben göz altında kırışıklık farkedemedim fotolarda.Benimde gözaltı morluklarım var.Ne yapsam gitmiyor işte.Kimse kusursuz değil yani.. Ameliyatsız yüz gençleştirme teknikleri var.Ultherapy..Bir araştır istersen,iyi gelebilir yani.. Senin kendini iyi hissetmen önemli olan
cevapların için teşekkür ederim arzum77 ,burun konusunda bende sizin gibi düşünüyorum.eskiden yaşımdan küçük görünürken,şimdi yaşımı gösteriyorum evet.bu uygulamayı yaptırdıüım için halen kendime kızıyorum..ama dönüş yok.Bir yerden girilip dolgu yapıldıysa bu dolgu zamanla ağır gelip sarkma yapabilir.
Canım,sen yaşını gösteriyorsun bence.Hani ufak göstermiyorsun ama biz kadınların bazı günleri vardır.Hani kendimizi daha iyi ve güzel hissederizyaBurnunda ufak bir sorun var.Ufak bir işlemle inan bana çok değişeceksin.Ayrıca makyaj yap,saç başı düzeltip şekil verip birde bak kendine.. Tabiki daha genç ve güzel olacaksın,daha iyi hissedeceksin kendini.Ben göz altında kırışıklık farkedemedim fotolarda.Benimde gözaltı morluklarım var.Ne yapsam gitmiyor işte.Kimse kusursuz değil yani.. Ameliyatsız yüz gençleştirme teknikleri var.Ultherapy..Bir araştır istersen,iyi gelebilir yani.. Senin kendini iyi hissetmen önemli olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?