ben de bir şey soracağım yaptıranlara.özelden mesaj yazamıyorum 25 mesajı doldurmamışım.ince kanüllerle mi çalışıldı yoksa bir yerden giriş yapılıp tamamı ordan mı verildi..?
benim bir şeyler yaptırmam lazım.bugün spor salonuna gittim ordaki aynada gördüklerim yüzünden yine bunalıam girdim. elmacık kemiklerimin üstünde hiçbir şey kalmamış..yüzüm uzamış görünüyor inanılır gibi değil.o gidenler nasıl geri gelecek.3-4 ay bekleyeceğim ama sonrasında düzelttirmezsem çok mutsuz olacağım.üzüntüden dalgınlıkla spor ayakkabılarıyla duşa girmeye kalkmışım.çıkardım bu kez de giysileri çıkarmayı unutmuşum.salak bir laser cihazının yarım saatte insanın yüzünü mahvedeceği bir teknoloji var ama geri getirecepi bir şey yok ne yazık ki..
Çok üzüldüm.Artık sıkma canını.Sadece bir hatan var.Bu konular Plastik ve Rekonstruktif cerrahın işi.Keşke ona yaptırsaydın. Ben de yüzüme yağ enjeksiyonu yaptırmıştım.İnanılmaz güzel oldu ama sonra eriyor.Dolayısıyla o kadar yağ al vs gerek yok.Hyoliranik asit en mantıklısı.Olanla ölene çare yok.Kendini yıpratma artık.Yeni yaptırdıysan kimse şimdi elleyemez.Zaman geçmesi lazım.
Allah askina eridi demissin ne olur soyle ne kadar zamnda ne kadari eridi bir umut varmi grcekten psikolojim bitmis durumda eski haline dondunmu bana yazsrmisin lutfen
Selam.Seninle tam olarak ne konuştuk çok hatırlamıyorum ama insan böyle konuyla psikolojisini bozar mı.Yapma ne olur.Allah başka dert vermesin.Eğer vücuttan alınan yağ ise ki bana o yapıldı,lipofilling deniyor,%80'i eriyor bence.Ben bir kere daha yaptırmak istedim ama dr istemedi.Neden bilmiyorum.Şu anda yağ değil ama hyoluronik asiti öneriyor.1,5 yıl içinde tamamına yakını gider vücuttan yapın.Diğeri de 1 yıl dayanıyor.Yani sürekli klan bir şey değil bunlar yeniletmen gerekiyor.Ama dra sordan %60 ı kalır diyor bence inanma.Tv de gördüklerim dolgu,botoks vs aynı anda yaptırdıklarından etkisi çok daha fazla hisediliyor ve farkediliyor.Çok fazla takma kafana.Ben dolgudan çok memnun kaldım ama eridi.Yüz baya şişiyor ama onu söyliyim.Bende sorun olmadı hatta bayıldım çünkü yüzüm zayıftı.Ama yüzü biraz toplu olanda ilk 3 hafta feci olur.
Dolguyu kime yaptırıyorsunuz?Yağdan vazgeçtim iki bölgeye dolgu düşünüyorum.gittiğim doktorlar çok tanınan hekimlerdi, dolgu fiyatları epey yüksektir tahmin ediyorum.Yağ önerdikleri için ve karar veremediğim için sormadım dolgu fiyatını.Ameliyat için çok popüler/iyi olan doktora gidilebilir ama dolgu için fiyatı çok uçuk olmayan ama tabi ki iyi bir doktor arıyorum.
Bu arada merak edenlere, laserin ilk etkisi geçti, yüzüm toparlanıyor ama bir taraf diğerine göre daha fazla gerildiği için asimetri oluştu.normalde anlaşılmıyor ama resimlerde belli oluyor..yani pişmanlığım devam ediyor hala.yüzün diğer tarafına tekrar laser yaptırsam da diğer taraf gibi gerilse mi diyorum ama cesaretim de yok..belki eski hale döner iki taraf da bırakır kendini diye umut ediyorum.
Ben dolgu yaptırmadım daha.Ameliyat esnasında lipofilling yapılmıştı bir kez.Yani kendi yağım kullanılmıştı.Ancak tavsiyem yüzünüz tamamiyle oturmasdan sakın oynatmayın.Her kafadan ayrı bir ses çıkar.Biraz zaman tanıyın yüzünüze.Sizde tam olarak ne oldu? Neden lazer yaptırıyorsunuz?
Yıllardır korktuğum yağ enjeksiyonunu sonunda yaptırdım ve yıllardır yaptırmadığıma çok pişman oldum.Artık hazır dolgularla işim olmaz.Öyle anlatıldığı gibi şişlik, morluk hiç olmadı.Yüzümde 3 yıldır erimeyen hazır dolgu vardı. Parça parça ve sert hala erimedi.(ömer özkan faciası) Yüzüm girintili çıkıntılıydı.Yağ enjeksiyonu ile hem boşluklar doldu hemde zayıf yüzüm tombikleşti.Çok çok memnunum şükür.Yaptırmak isteyenler korkmasın ertesi gün dışarı çıktım.
güle güle kullanın,,bilgi alabilir miyiz lütfen ?? nerede ? ne zaman ? kaça? kime ??
çok mu oldu :)))
Selam.Seninle tam olarak ne konuştuk çok hatırlamıyorum ama insan böyle konuyla psikolojisini bozar mı.Yapma one olur.Allah başka dert vermesin.Eğer vücuttan alınan yağ ise ki bana o yapıldı,lipofilling deniyor,%80'i eriyor bence.Ben bir kere daha yaptırmak istedim ama dr istemedi.Neden bilmiyorum.Şu anda yağ değil ama hyoluronik asiti öneriyor.1,5 yıl içinde tamamına yakını gider vücuttan yapın.Diğeri de 1 yıl dayanıyor.Yani sürekli klan bir şey değil bunlar yeniletmen gerekiyor.Ama dra sordan %60 ı kalır diyor bence inanma.Tv de gördüklerim dolgu,botoks vs aynı anda yaptırdıklarından etkisi çok daha fazla hisediliyor ve farkediliyor.Çok fazla takma kafana.Ben dolgudan çok memnun kaldım ama eridi.Yüz baya şişiyor ama onu söyliyim.Bende sorun olmadı hatta bayıldım çünkü yüzüm zayıftı.Ama yüzü biraz toplu olanda ilk 3 hafta feci olur.
Selam.Kaç cc konuldu açıkçası bilmiyorum.Lıpofilling yapılmıştı.Yüzde neden sarkma olsun ki anlamadım.İnsanlar bunu daha dolgun suratları olsun diye yaptırıyor.Sonra sarkasacaksa anlamı nedir ki? Ben yaptıralı 3 yıl oldu.Tabi ki neredeyse tamamı eridi.Az bişey kaldı.İlk yapıldığında süperdi.Yine yapılmasını istedim ancak dr yapmadı.Ne düşündü bilemiyorum.Hyoluronik asiti öneriyor.Yüzümde herhanhi bir deformasyon olmadı çok şükür.Sen sarkma olduğuna emin misin? Şişlik inince tabi ki yüz daha doğal oluyor ve oturuyor.Aceba sen şiş halini sevdin de ,inince çok mu az geldi dolgular.Drun ne diyor? Mutlaka açıklaması vardır.Sen yagdan memnun kalmissin peki ne kadar kac cc kondu yuzune ve sislik inip yaglar eriyince yuzunde sarkma olusmadimi bir trk benmi yandim bu islemdr ya bir benmi yamulup sarktim iki ayda((
Kime yaptırdın gerçekten güzel olmuş :) güle güle kullanBuda dudak yag eneksiyonundan öncesi ve sonrası fotolarımSenin için ekliyorum
Eki Görüntüle 1022152 Eki Görüntüle 1022153 Bu dolgudan önceki hali....
Eki Görüntüle 1022154 Eki Görüntüle 1022155 Hyalüronik asitten sonrası bunlar
Eki Görüntüle 1022158 Eki Görüntüle 1022156 yağ enjeksiyonu sonrasıParlak rujlu olan ilk zamanları,pembe rujlu olanda daha sonrası Şimdi daha az tabi..Son hali yok Bir ara çekilir eklerim yine
sakdem kim yaptı ameliyatını merak ettim.ağırlık yapıp ağız kenarlarını aşağı düşürebileceğini hiç düşünmemiştim.çok mu yağ ekledi ilerde nasıl olsa erir diye ..ya da üst yanak yerine ağzının kenarlarına kadar inip mi doldurdu acaba..ama 1.5 ay çok çok erken..2 aydan önce oturmuyor benim bildiğim..6 aya kadar da mutlaka erir belki de çok güzel olur.umutsuzluğa kapılma.olmazsa bu radyofrekansı filan denersin.fazlalığın gitmesi daha kolay geliyor bana su anki ruh durumumla.. herkesin yüzünde bi miktar asimetri vardır tolöre edilir diye düşünüyorum.çok mu belirgin oldu sendeki..
yağ yerine dolgu yaptırsam bak o da geçici yapıldı kaldı başıma..her sey de beni mi buldu anlamadım ki..elmacık kemiklerim belirgindi yüz şeklim gayet iyiydi şimdi yanakalrımdaki yag azaldı gülüşüm bile değişti..hiç gitmeyecektim bilmediğim yerlere..thermage da titanda bile doktorlar alt yüze çalışıyorlar..tüm yüze uyguladı bu..seni çok iyi anlıyorum pişmanlık konusunda ama Allah beterinden saklasın diyip avunmaktan başka çaremiz yok.ahberdar et bizi mutlaka..şişkinliğin azalacağına eminim..
Benim yuzum kucucuk zayif ve dumduzdu aynrn senin gibi yuzume hic eletmeyenben dojtorun cilt bakimi gibi anlattigi bu yag naklini yaptirdim bir bucuk ay oldu heran kankusuyorum.hayatimin pismanligi keske yuzum eskisinden zayf yorgun olsada bu yaglar gitse yuzum hem coktu hemde asimetrik sindi o ince narin hatlar gitti kocaman sarkijlar olustu agzim yanaklarim asagi dustu.ve gun gectikce daha kotu olacahi belli cunku yuz kaslarina tasiyabilecehinden fazla yuzk biniyor ve asagi sarkiyor erimesi tamamen yok olmasi icin dua ediyorum.senin durumun cok gecici bir ay bol balik ozellikel somon ye zeytin tuket et ye kisacasi beslenmrnr dikkat et eski hakine donersin sakin ama sakin yag isine bulasma kendini bir daha estetik mudahaleden kurtaramazsin asimetrik okur yuzun brnim suan oyke alti ayimi doldurayim yuzumde kalan yaglar icin boyke bir uygulama yaptirabilirim ama daha 4'5 ay beklemem lazim o kadar nasil dayancam bilmiyorum.sakin yakma kendini beni dinlr emin ol sonra dua edeceksin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?