Yağ enjeksiyonu

i

2 aylık şişkin bir görüntü için o paraya da eziyete de değmez,bakın spor yapıyorsunuz form tutmak için yağ nerede güzel durmuş ki yuzde dursun,koyulan yağ tum yuzunuze yayılıcak geniş bir suratınız olacak,kibar hatlarınızı mumla arıycaksınız,belki yuzunuze yanak altınızın burun kenarlarınızın yağsız olması ifade katıyor,siz elmacık derken onlar tum yuze yayılıcak ince bir çalışma değil yağ enjeksiyonu,Size 3 ay sonrasını söyliyim ilk aylarda orada bir parlaklık yapıyor dokular besleniyor falan sanıyorsunuz,sonra deriniz sertleşiyor kalınlaşıyor çakur çukur oluyor,gözenekleriniz hiç yoksa gözenek oluşuyor varsa genişliyor o gözenekleri yağ açıyor çünkü.Cildinizin altındaki kan dolaşımı yuzunuze yansımıyor eskiden kızaran yanaklar kızarmıyor çünkü ustte ki yağ katmanından gözükmüyor,soluk surekli renklendirilmeye muhtaç bir yuzunuz oluyor.3 ayda sağlıklsız bir görüntüye kavuşuyorsnuz,sağolsun doktorlar bunları size hiç anlatmıyor.Biz yaşayanlardan dinleyin,sertleşmiş bir deri inanın hiç güzel değil,şimdi ki aklım olsa ustune milyon dolar verseler yaptırmazdım.

Bakın Demet Şener'in de yağ dolgusu zamanla ne hale gelmiş yandan görüntüsüne bakın.Göz altlarının düşüşüne bakın.

Derya Tuna'da kine bakın dalga dalga göz altlarını düşürmüş

Şimdi yeniden doldurtmuş ama düşen göz altlarını toparlamıyor yağ,ifadesi tamamen değişmiş.

Zamanla ne hale geliceğini araştırın internetten,bu şekilde yaşlanma hali hoşunuza gidiyorsa yaptırın.

Son düzenleme:
İste benim gulme cizgim dudak kenarinda biterken simdi demet sener hibi ceneme kadar iniyor daha 47 gunde bu hale geldim benim boyle sarkik hatlarim yoktu eskidrn sadace yuzum zayfti bu kaba hatlar sarkiklar sizi siz olmaktan uzaklasitiri mahfeder

arkadaslar uyarılarınız için sagolun hepiniz..artık düşünmüyorum yağ işini..cuma günü teoman doğanla görüşecrğim ama genel bir görüş almak için gideceğim..cildimin bozulmasını sertleşmesini filan istemem.bir de belli bi yastan sonra insan iyice alışıyor yüzüne ve değişiklikleri zor kabulleniyor.ameliyat sonrası şişliklerin olduğu dönem de gözümde büyüyor..kurdukça kurarım biliyoum..kullanmaya başladığım protein ve c vitamini haplarının etkisyle mi bilmem cildim dün akşamdan beri gerildi çok şükür.evet hacimde azalma var ama gevsek değil en azından.gozumun altı duzeliyor.kolajen uretimi nedeniyle gerilince alttan çekmiş sanırım umduz olmustu şimdi daha iyi...o kolajenler gevseyecek nasıl olsa onunla birlikte yumusayıp hacmi artacaktır..yani umarım öyle olur..gyagların eriyip erimediğini ilerde anlayabileceğim ancak..olmadı iki noktaya dolgu yaptırabilirim.yuz germe ameliyatlarına baktım dun biraz sitede genelde memnun olmuş arkadaslar.yag enjeksiyonundaki sorunlar yok..en kötü ihtimalle onu düşünürüm..2-3 kilo almayı da planlıyorum..sağolun hepiniz gercekten..

Sakdem aklım sende..lütfen yapma böyle, ailen ne kadar üzülüyordur..geçecek hepsi inşallah..benim yazma yetkim yok özelden istediğin zaman yaz lütfen..gelişmelerden haberdar et mutlaka bizi..

Allah askina eridi demissin ne olur soyle ne kadar zamnda ne kadari eridi bir umut varmi grcekten psikolojim bitmis durumda eski haline dondunmu bana yazsrmisin lutfen

Allah askina eridi demissin ne olur soyle ne kadar zamnda ne kadari eridi bir umut varmi grcekten psikolojim bitmis durumda eski haline dondunmu bana yazsrmisin lutfen

Selam.Seninle tam olarak ne konuştuk çok hatırlamıyorum ama insan böyle konuyla psikolojisini bozar mı.Yapma ne olur.Allah başka dert vermesin.Eğer vücuttan alınan yağ ise ki bana o yapıldı,lipofilling deniyor,%80'i eriyor bence.Ben bir kere daha yaptırmak istedim ama dr istemedi.Neden bilmiyorum.Şu anda yağ değil ama hyoluronik asiti öneriyor.1,5 yıl içinde tamamına yakını gider vücuttan yapın.Diğeri de 1 yıl dayanıyor.Yani sürekli klan bir şey değil bunlar yeniletmen gerekiyor.Ama dra sordan %60 ı kalır diyor bence inanma.Tv de gördüklerim dolgu,botoks vs aynı anda yaptırdıklarından etkisi çok daha fazla hisediliyor ve farkediliyor.Çok fazla takma kafana.Ben dolgudan çok memnun kaldım ama eridi.Yüz baya şişiyor ama onu söyliyim.Bende sorun olmadı hatta bayıldım çünkü yüzüm zayıftı.Ama yüzü biraz toplu olanda ilk 3 hafta feci olur.

Benim yapilali 2 ay oldu o odem sisilik gecri ama kalan yag yzume korkunc bir goruntu veriyor.doktor elmacik dedi ama yanak ve cene yanlarina dudak yanlarina yapmis.brn iki aydir yataktan cikamiyorum uzuntuden.agzim asimetri gozlerim torba torba bilsemki eriyecek eski hakime donucem agzim duzelicek hoz torbalarim inip ekisi olacak tabiki bu kafar khrolmam.uzilme diyorsunda inan kanser olsam bu kadar uzulmezdim.aynadaki brn degilim ya o gens zayuf yuz gitmis dar uzun bir surgelmis yaglar erimeye bslayinca sarkik sarkik yaglar toplandi agiz krnarlarimda ne yapacagimi bilmiuorum trk isyedigim tamaminin erimesi doktor alti ayda ancsk yuzde on kalir diyor ama o serrefzie inanmiyorum o yuzden yapriranlarsan ne kafar zamanda ne erir onu ogrenmeye calisiyorum.

Dolguyu kime yaptırıyorsunuz?Yağdan vazgeçtim iki bölgeye dolgu düşünüyorum.gittiğim doktorlar çok tanınan hekimlerdi, dolgu fiyatları epey yüksektir tahmin ediyorum.Yağ önerdikleri için ve karar veremediğim için sormadım dolgu fiyatını.Ameliyat için çok popüler/iyi olan doktora gidilebilir ama dolgu için fiyatı çok uçuk olmayan ama tabi ki iyi bir doktor arıyorum.

Bu arada merak edenlere, laserin ilk etkisi geçti, yüzüm toparlanıyor ama bir taraf diğerine göre daha fazla gerildiği için asimetri oluştu.normalde anlaşılmıyor ama resimlerde belli oluyor..yani pişmanlığım devam ediyor hala.yüzün diğer tarafına tekrar laser yaptırsam da diğer taraf gibi gerilse mi diyorum ama cesaretim de yok..belki eski hale döner iki taraf da bırakır kendini diye umut ediyorum.

Ben dolgu yaptırmadım daha.Ameliyat esnasında lipofilling yapılmıştı bir kez.Yani kendi yağım kullanılmıştı.Ancak tavsiyem yüzünüz tamamiyle oturmasdan sakın oynatmayın.Her kafadan ayrı bir ses çıkar.Biraz zaman tanıyın yüzünüze.Sizde tam olarak ne oldu? Neden lazer yaptırıyorsunuz?

cilt bakımının yanında kampanyalı 4 seans laser uygulanıyordu.cilde hafif bir parlaıklık verir diye düşündüm.en alt ayarda çalıştırın her ne ise dedim..yani özellikle laser yaptırmak için gitmedim..ertesi gün yüzüm değişti, ilk 3 gün cilt gevşedi, var olan kolajenler atıldı sanırım sonrasında sıkılaşma başladı.şu an epey iyi..ama bir yanım daha cok gerildi bir şekilde denge bozuldu ..

Yıllardır korktuğum yağ enjeksiyonunu sonunda yaptırdım ve yıllardır yaptırmadığıma çok pişman oldum.Artık hazır dolgularla işim olmaz.Öyle anlatıldığı gibi şişlik, morluk hiç olmadı.Yüzümde 3 yıldır erimeyen hazır dolgu vardı. Parça parça ve sert hala erimedi.(ömer özkan faciası) Yüzüm girintili çıkıntılıydı.Yağ enjeksiyonu ile hem boşluklar doldu hemde zayıf yüzüm tombikleşti.Çok çok memnunum şükür.Yaptırmak isteyenler korkmasın ertesi gün dışarı çıktım.

güle güle kullanın,,bilgi alabilir miyiz lütfen ?? nerede ? ne zaman ? kaça? kime ??
çok mu oldu :)))

güle güle kullanın,,bilgi alabilir miyiz lütfen ?? nerede ? ne zaman ? kaça? kime ??
çok mu oldu :)))

Teşekkür ederim. Konyada yaşıyorum. Doktor Konyada çarşamba günü oldum. 1200 tl Muhammed Kayapınar.Bir arkadaşımın aracılığı ile oldum. Eli çok hafif ve çok özenerek yapıyor.1saat falan uğraştı. Yüzüm çok kötüydü eski hazır dolgularım hala erimedi girintili çıkıntıı bir haldeydi ve sertti. Ona rağmen mükemmel yaptı.

Sen yagdan memnun kalmissin peki ne kadar kac cc kondu yuzune ve sislik inip yaglar eriyince yuzunde sarkma olusmadimi bir trk benmi yandim bu islemdr ya bir benmi yamulup sarktim iki ayda((

Sen yagdan memnun kalmissin peki ne kadar kac cc kondu yuzune ve sislik inip yaglar eriyince yuzunde sarkma olusmadimi bir trk benmi yandim bu islemdr ya bir benmi yamulup sarktim iki ayda((
Selam.Kaç cc konuldu açıkçası bilmiyorum.Lıpofilling yapılmıştı.Yüzde neden sarkma olsun ki anlamadım.İnsanlar bunu daha dolgun suratları olsun diye yaptırıyor.Sonra sarkasacaksa anlamı nedir ki? Ben yaptıralı 3 yıl oldu.Tabi ki neredeyse tamamı eridi.Az bişey kaldı.İlk yapıldığında süperdi.Yine yapılmasını istedim ancak dr yapmadı.Ne düşündü bilemiyorum.Hyoluronik asiti öneriyor.Yüzümde herhanhi bir deformasyon olmadı çok şükür.Sen sarkma olduğuna emin misin? Şişlik inince tabi ki yüz daha doğal oluyor ve oturuyor.Aceba sen şiş halini sevdin de ,inince çok mu az geldi dolgular.Drun ne diyor? Mutlaka açıklaması vardır.

Doktorun tek aciklamasi cokta sarkmamis torba olan gzlerimr cokts kotu olmamis.en son aciklamsi ise agzimdaki yuzumdeki carpilmayi fark ettiigini vr buna uzulmektr hakli oldugum zaten yag isinin cok riskli bir islem oldugu seklindrydi.kbb yusuf can bana kendini esterik cerrah olarak tanitti islemide cilt bakimi olarak anlattislem konusunda tamamen yalan soyledi sadace cildin canlanacak dedi yoksa ben bu ise bulasirmiydim.hepsinden kotusu yagi yamuk yapti bir taraf yukarda digeri asagida simdi telefonlarima bile cikmiyor hep yurt disinda nedense.bana uzulmekte haklisin bende fark ettim asumetriyi ama yapacak bisey yok antideprasan al destek al dedi.boyle seyler olabilir dedi dunyami basima yikti.bir arkadasima arattim onada demiski ne yagi yyzundr hala yagmi kalmis erimis olmasi lazim yalan ustunr yalan.isim var beni artik rahatsiz etmeyin baska doktora gidin demis allah blasini versin umarim yuzune kezzap yer baska bisey diyemiyorum.

arkadaşlar merhaba ben de yeni üye oldum. yüzüme yağ enjeksiyonu yaptırmak istiyorum çok zayıfım özellikle şakalarım çok çökük ve yüzümün bu zayıf görüntüden kurtulmasını istiyorum artık. neredeyse 1 yıl olacak alnıma ve çeneme yağ enjeksiyonu yaptırdım ama eridi hiç kalmadı çok moralim bozuk,doktor %40-50 oranında kalır dedi ama hiç dediği gibi olmadı. ibrahim oskui yi araştırdım ama sanırım o da çok pahalı bir de güvenemiyorum, öğrenciyim ve çok yüksek rakamlara gücüm de yetmez. beni her gören ne kadar zayıfsın yüzün çökmüş deyip duruyor bıktım artık başka hangi doktor iyidir,tek seferde %80 oranında kalıcılık mümkün müdür bilen arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olabilir mi? şimdiden çoookkkkk teşekkür ederim:)

Bugun saat 16.30 itibari ile goz alti cukurluklarima dolgu yaptirdim. Buradaki yorumlardan sonra cok tereddutte kalmistim ama simdi iyiki yaptirmisim diyorum. Ne canim yandi nedr morardi. Dusunen arkadaslar varsa hic tereddut etmesin bence

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kime yaptırdın gerçekten güzel olmuş :) güle güle kullan

Benim yüzüm kiloma oranla çok topluydu. Hafif bir gıdım vardı. Gıdımdan yağ aldırmak istedim. Beni ameliyata aldıktan sonra yüzümde ne kadar yağ varsa almış. Bir kavanoz yağ çıktı dedi. 10 ay sonra şoke oldum gördüğüm sonuçla ve sonrasında 2 sene boyunca defalarca yağ enjekte edildi. Şu anda bile yüzüm halen zayıf yüzümdeki hatlarda çizikler oluştu. Bu yüzden hiç endişe etme hepside gidecektir. Ancak sabırla 2 sene beklemen gerekiyor. Bu olayın üzerinden 4 sene geçti ve yüzüm şu anda tekrar eski haline dönmüş zayıf kuru. Tekrar yağ enjekte ettireceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…