Yağ enjeksiyonu

Merhaba bende 21 kasımda karim germe ve meme protez ameliyati olurken doktorum yüzüme de yağ enjeksiyonu yaptı saolsun. Çok memnun kaldım.10 gün kadar ödem yaptı şimdi çok iyi görünüyor. Ben 6 yıl önce tüp mide ameliyati ölmüştüm. Çok kilo verdiğim için yüzüm çok çöktü. O yüzden su an çok mutluyum.doktorum %40 kalır bunun dedi
Ama bir daha ne zaman tekrar etmek gerekir bilmiyorum.bu arada 45 yaşındayım. Yüzüm parladı gençlesti .

Çok üzüldüm canım geçmiş olsun. Bende hiç topaklanma ya da enfeksiyon olmadı. Bir yılı geçti şu an ameliyat olalı; çoğu gitse de eskiye nazaran bombelik var. Masaj eritir mi inan bilmiyorum; ben hiç dokunmamıştım, orantılı bir şekilde dağılmıştı zaten...

Son durumun ne nasıl şu an?

doktorunuzun ismi nedir ? Teşekkürler

Yağ enjeksiyonunun üstü den 2 ay geçti ur kısmı eridi ama çoğu duruyor sanki. Çok mutluyum sürekli aynaya bakasım var )) nisan mayıs gibi tekrar yapılacak u sallah tam kalıcı olsun diye.
By arada i sanın gözü alışıyor hemen . Beni girmeyen birisi dediki yüz germe ameliyatımı yaptırdın yüzün com gergin güzel görünüyor.

cnm kime yaptırdın yağ enjeksiyonunu. .

En pahalı etıler dr
Saolun kaçırdım sanirim olumsuz biseymi yaşadınız?
larını anlara jet sosyete doktorlarını buluruz dunya kdr para dokerız afedersın bı halta benzemez unv hastanesıne gıdersın turnayı gozunden vurursun

En pahalı etıler dr

larını anlara jet sosyete doktorlarını buluruz dunya kdr para dokerız afedersın bı halta benzemez unv hastanesıne gıdersın turnayı gozunden vurursun
Ya inanın karin germe meme dikleştirme ve protez ile birlikte yaptı doktorum ve kendisi teklif etti yapmayı. Ben 45 yaşındayım ve 6 yıl önce tüp mide ameliyati ölmüştüm yüzüm çok çökmüştü. Sanki 25 yaşına döndüm.
Darısı her isteyenin basina

Masallah amin doktorun tam adını verır mısın cnm

Masallah amin doktorun tam adını verır mısın cnm

evet naz öğrenmeliyiz doktor ismini... ayrıca rubi seni leke başlıklarında çok görmüşlüğüüm var reklam olmadığını umuyorum... eski üyesin zaten.. reklam yapan çok burda insan hemen güvenemiyor... ayrıca hayırlı olsun bütün ameliyatların. . adına cok sevindim

Evet haklısın oralarda çok dolanıyorum ve neyin faydasını görürsem paylaşmak istiyorum. Ama sonuç hep hüsran oluyor. Tabiki kesinlikle reklam değil. Ben ilk üye olduğumda buralar hep dutluktu. O kadar eskiyim yani buralarda)).
Keşke estetik ameliyatlarımdan Aldığım güzel sonucları leke için kullandığım ilaçlardan da alabilseydim ))

Göz altına yağ enjekte olan arkadaş, düzeldi mi seninki merak ettim ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…