Merhabalar, benimle öncesi ve sonrası resimlerinizi paylaşabilir misiniz? Ben de Ozan Bitik'e ameliyat olmayı düşünüyorum da. TeşekkürlerMerhaba ,geçmedi tabiki göz altlarımda kalıp gibi duruyor ikinci bir cerrahi müdahale ile çıkarttırmam gerekiyor maalesef
Benimki yağ enjeksiyonu. Bişektomi ile alınan yağ konuldu. Yaklaşık 1 ay oldu ama çenemde topaklanma var. Çenemin ucunda kist gibi sert şekilde duruyor. Doktor yaklaşık 2 ay içinde eriyeceğini, şu an masaj yapabileceğimi, erimezse de iğneyle o yağ öbeğini çekeceğini söyluyor. Umarim böyle bir işleme gerek kalmadan o topak erir. Şu an sert şekilde masaj yapıyorum. Bu arada enfeksiyon olmustu çenem. Amtibiyotik kullanıyorum. Daha yeni geçti enfeksiyon. Çok kötü bir haldeydi..
3 sene gectı halen care arıyorum. Bır suru doktorla gorustum erıycek korkma oyle kalmıycak vs netıce ıtıbarıyle kaldı.Ben ılk bır ay neyden korkmussam canımı ne sıktıysa o goruntu aynen daha da rahatsız ederek devam ettı,bir cozum bulursam yazarım size ,telas yapma olan oldu artık.
Ben burun estetiği olurken al
nıma koydurdum yağı bacağımın iç kısmından aldılar. Hemen bir ay içinde eridi yüzümde yani eski alın kırışıklığım olduğu gibi duruyordu yamukluk da oluyor asla tavsiye etmiyorum doktorum iyiydi ama olmadı
Yağ enjeksiyonunun üstü den 2 ay geçti ur kısmı eridi ama çoğu duruyor sanki. Çok mutluyum sürekli aynaya bakasım var )) nisan mayıs gibi tekrar yapılacak u sallah tam kalıcı olsun diye.
By arada i sanın gözü alışıyor hemen . Beni girmeyen birisi dediki yüz germe ameliyatımı yaptırdın yüzün com gergin güzel görünüyor.
Denizlide pamukkale üniversitesinde yaptirdimcnm kime yaptırdın yağ enjeksiyonunu. .
Saolun kaçırdım sanirim olumsuz biseymi yaşadınız?Al iste adv.kaderimize bak.hayırlı olsun rubi sevgiler
larını anlara jet sosyete doktorlarını buluruz dunya kdr para dokerız afedersın bı halta benzemez unv hastanesıne gıdersın turnayı gozunden vurursunSaolun kaçırdım sanirim olumsuz biseymi yaşadınız?
Ya inanın karin germe meme dikleştirme ve protez ile birlikte yaptı doktorum ve kendisi teklif etti yapmayı. Ben 45 yaşındayım ve 6 yıl önce tüp mide ameliyati ölmüştüm yüzüm çok çökmüştü. Sanki 25 yaşına döndüm.En pahalı etıler dr
larını anlara jet sosyete doktorlarını buluruz dunya kdr para dokerız afedersın bı halta benzemez unv hastanesıne gıdersın turnayı gozunden vurursun
Masallah amin doktorun tam adını verır mısın cnmYa inanın karin germe meme dikleştirme ve protez ile birlikte yaptı doktorum ve kendisi teklif etti yapmayı. Ben 45 yaşındayım ve 6 yıl önce tüp mide ameliyati ölmüştüm yüzüm çok çökmüştü. Sanki 25 yaşına döndüm.
Darısı her isteyenin basina
Masallah amin doktorun tam adını verır mısın cnm
Evet haklısın oralarda çok dolanıyorum ve neyin faydasını görürsem paylaşmak istiyorum. Ama sonuç hep hüsran oluyor. Tabiki kesinlikle reklam değil. Ben ilk üye olduğumda buralar hep dutluktu. O kadar eskiyim yani buralarda)).evet naz öğrenmeliyiz doktor ismini... ayrıca rubi seni leke başlıklarında çok görmüşlüğüüm var reklam olmadığını umuyorum... eski üyesin zaten.. reklam yapan çok burda insan hemen güvenemiyor... ayrıca hayırlı olsun bütün ameliyatların. . adına cok sevindim
Evet haklısın oralarda çok dolanıyorum ve neyin faydasını görürsem paylaşmak istiyorum. Ama sonuç hep hüsran oluyor. Tabiki kesinlikle reklam değil. Ben ilk üye olduğumda buralar hep dutluktu. O kadar eskiyim yani buralarda)).
Keşke estetik ameliyatlarımdan Aldığım güzel sonucları leke için kullandığım ilaçlardan da alabilseydim ))
rubi merhaba, yüzünüzde nerelere yağ enjeksiyonu yapıldı acaba burun ile ağız arasındaki çizgilere mi? gözaltlarına mı? Bilgilendirirsen çok mutlu olurumDenizlide pamukkale üniversitesinde yaptirdim
ağız kenarlarından yanak başlangıcındaki yan çizgilere demek istedimrubi merhaba, yüzünüzde nerelere yağ enjeksiyonu yapıldı acaba burun ile ağız arasındaki çizgilere mi? gözaltlarına mı? Bilgilendirirsen çok mutlu olurum
Meraba göz altlarına yapılmadı. Elmacık kemiklerine şakaklara ve nazobial bölgeye yapıldıağız kenarlarından yanak başlangıcındaki yan çizgilere demek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?